Baggrunde

Noget, der holder forgrunden eller hovedmotivet i fokus, er ofte selve definitionen på en "baggrund". Det er ikke et fast objekt eller en farveplet, men snarere det rum, der omgiver dLæs mereit hovedmotiv. Det betyder ikke desto mindre ikke, at baggrunde på lærred ikke kan have deres egen karakter. Den vindende strategi er at kombinere disse vidunderlige baggrunds lærredstryk med andre dekorative elementer for at skabe visuel harmoni, balance og karakter. Vores førsteklasses sortiment af baggrunds lærredsprints fra Photowall findes i forskellige former, nuancer og nuancer, men de er alligevel unikke i deres design og kan også ændres i overensstemmelse med din smag og indretning.

Placering er nøglen

Mens vi diskuterer og vælger store baggrunde lærredsprints, bør vi også altid overveje vilkårene for positive og negative rum. Positivt rum er ganske enkelt den ting, du maler, mens negativt rum er rummet mellem objektet og resten af scenen. Det betyder dog ikke, at baggrund altid er negativt rum og omvendt. Ved at bruge baggrunds lærredstryk kan man også vende processen med positivt og negativt rum på hovedet, da de smukke designs i vores sortiment giver selve baggrunden en stærk fremtrædende plads. Dette kan gøre det til motivet bevidst eller ubevidst, afhængigt af dit overordnede design eller indretningsskema. Ikke desto mindre er du velkommen til at lege med baggrundens lærredsprints for at se det resultat, der passer til dig.

Energi i baggrunde lærredsprints

Intensitet vedrører kombinationen eller manglen på kombinationen af stærke farver eller mangel på samme. Da det nærmeste objekt i malerier vil være mørkere i tonen og mere mættet i farvetonen, er baggrunde på lærred og deres farver meget vigtige, når man vælger det i overensstemmelse med æstetikken. Men når afstanden vokser, har disse farver en tendens til at forsvinde, og dermed falder farveintensiteten. Dette gør energien i et nøje udvalgt baggrunds lærredstryk meget afgørende. Se det smukke "Colorful Doors", hvor mange og meget sammenfaldende farver er kombineret i ét strålende baggrunds lærredstryk, der vil gøre sig godt i ethvert rum, som det er valgt til at pynte. "Red Rippled Sand" er i den anden ende af spektret, hvor et næsten enkeltstående fokus skaber en anden stemning.

Stor effekt

Med moderne teknologi har vi mange visuelle tricks til at efterligne dybde, en mulig samling af mange genstande og mange farver til at underholde os selv. Nu, mens forgrunden i andre tilfælde er prioriteret, behøver vi med vores samling af lærredsprints med baggrunde i topkvalitet ikke at trække fokus på forgrunden. Vi kan simpelthen matche, blande og kontrastere den med andre visuelle elementer i det rum, du ønsker. Der er så stort et udvalg, at du vil have meget svært ved ikke at finde det ideelle baggrunds lærredsprint til dit hjem, kontor eller fritidsrum. For at give dig et konkret eksempel, lad os tage et kig på varen kaldet "Ocean Like Wallpaper". Ved første øjekast ser det simpelt og usofistikeret ud, men jo mere du kigger på dette baggrunds lærredstryk, jo mere bliver du optaget af det. Det trækker dig ind med sine frodige nuancer, farvetoner og generelle farvesammensætning, så du føler dig som om, du befinder dig i selve havet.

Variety of backgrounds canvas prints

Med et sådant væld af muligheder var det uundgåeligt, at Photowall's sektion med baggrunde på lærred havde mindst én underkategori for at gøre det nemmere og mere sammenhængende at gennemse dem. Den særlige sektion af baggrunde på lærredsprints er det niveau, der hedder Bookshelves, en charmerende lille klynge, der indeholder noget, som vi alle finder interessant og har set i en eller anden form. Bare antydningen af at have et miniaturebibliotek giver os en behagelig følelse. Hvis du vælger et baggrunds lærredsprint med bogreoler, kan et af dem anbefales: "Door and Books", et fantastisk motiv, der også er symbolsk, da bøger er en dør til andre verdener.
Produktoplysninger