Palmer

Palmer har spillet deres rolle i film, tv og bøger i tusindvis af år. Fra de tidlige egyptere, som kaldte den rigelige dadelpalme for Bennu-fuglen Fig. I oldtiden blev dadelpalmen forLæs merebundet med solfuglen eller Føniks, som optræder på så mange vægmalerier i kongers grave. Der var både religiøse og praktiske anvendelser af at have en palme i nærheden. For det første var der mad og drikke (dadler, kokosmælk) fra træet og materialer til vævning fra dets grene. Afhængigt af palmetypen kan man måske få brugbar olie, biodiesel, vin, voks, gelé og palmehjerter, som nogle kan lide i salatretter.

Symbolsk værdi

Palmens symbolske værdi er betydelig, da palmegrenen repræsenterede sejr, fred, triumf og evigt liv. I nogle religioner blev palmen betragtet som hellig. Måske skyldes det, at palmetræet, især kokosnøddesorter, kan bære frugt i op til 70 år. Se lærredsprints af denne fascinerende plante, som har sin egen rige historie. Nyd scener med palmer, der bølger i vinden, som silhuet mod den kommende nat, som giver skygge og en tropisk udsigt, og meget mere. Der er mønstre af palmer samt de mere abstrakte palme lærredsprints, som lader fantasien tegne detaljerne. Palme malerier kan hjælpe dig med at huske en ekstraordinær ferie eller endda din yndlingsscene fra en film. Den stærke, tavse palme har været medvirkende i tusindvis af filmscener. F.eks. i Mel Gibson-filmen Gallipoli fra 1981, hvor australierne og tyrkerne kæmper mod hinanden på Dardanellernes kyst. I Miami Vice (2006) ses Colin Farrell og Gong Li kæmpe på stranden midt i bølgerne. Point Break har en scene med Keanu Reeves og Patrick Swayze på Bells Beach i Australien blandt palmerne. Smukke landskaber med strande synes næsten altid at vise palmerne fra deres bedste side. Et flot palmetræ lærredsprint er en holdbar måde at tilføje det smukke til din egen væg på. Uanset om din smag er fotografisk, malerisk eller et sted midt imellem, er et lærredsprint af en palme en god mulighed for at give ethvert område et mere tropisk eller strandorienteret tema. Et palmetræsmaleri kan parres med flere forskellige palmesorter for at skabe kontrast.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.