Bambus

Bambus er en blomstrende plante, der er stedsegrøn og også betragtes som et græs. Det siges, at den bringer held og lykke og rigdom til dem, der holder den som levende plante. Bambus Læs merekan være blandt de hurtigst voksende planter i verden, mens andre typer bambus tager længere tid om at stige op af jorden. Den er hjemmehørende i Sydasien, Sydøstasien og Østasien. Hvis du holder af mytologi og symbolik, kan du bestille et bambus lærredstryk, der minder dig om dine yndlingsfortællinger.

En betydningsfuld plante

I Kina repræsenterer bambus oprejsthed og troværdighed. Den er også en af de fire planter, som repræsenterer de fire årstider for kineserne. For folk i Indien betyder bambus venskab. I Afrika (Vestafrika) er Bozo-gruppen opkaldt efter udtrykket "bo so", som betyder bambushus. I St. Lucia er bambus den nationale plante. For buddhister har bambus været en vigtig proteinkilde i deres veganske kost. Mange helligdomme og templer har den dag i dag bambuslunde. Se lærredsprints af bambusplanter som f.eks. bambusstrukturer, mønstre og prints. Der findes også bambusmalerier af finurlige og abstrakte aspekter af bambusplanten, for eksempel Zen-bambus lærredsprintet giver mulighed for at slappe af og føle sig i fred med dette symbol på fred. Bambusskove, fotografier af bambus og bambusskud i flere forskellige nuancer og farver skiller sig ud fra lærredet på maleriet. Til et værelse med jungle- eller skovtema kan et bambusmaleri være det sidste touch, du har været på udkig efter. Møbler kan fremstilles af bambus, lige fra enkle ting som en pensel- eller penneholder til mere detaljerede arbejder som stilladser, hegn, tagrender, porte, stole, borde, bænke, sengerammer og meget mere. Selv om bambusplanten kan smelte ind i andre junglelandskaber, er den også en fremragende kilde til tekstilmateriale. Den samme plante, som kan bruges til stilladser, kan også bruges til at skabe utrolig blødt, åndbart og antibakterielt resistent tøj og linned. Hvis du ikke kan rejse for at se levende bambus, kan du hænge nogle lærredsprints af bambus op i hjemmet for at inspirere og opmuntre dig. Hvis du allerede har set levende bambus, kan billederne måske fungere som et langvarigt minde om en ferie, du engang har nydt.
Produktoplysninger
  • Viser 1-54 af 54 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.