Tropiske træer

Der er intet så romantisk som et maleri af en palme på en strand, hvor solen går ned bag den. Der er ingen bedre måde at berolige nervøsiteten på eller slappe af efter en hård dag Læs merekontoret end ved at fremkalde følelser af kærlighed, fred, skønhed og frugtcocktails med små paraplyer. Denne omfattende kollektion af lærredsprints indeholder alle disse beroligende billeder af tropiske træer, og du vil straks blive transporteret til et afsondret, solrigt øhav. Træerne vokser, som navnet antyder, hovedsageligt i troperne eller subtropiske områder, selv om nogle er fundet i koldere, men frostfrie områder, i New Zealand.

Palmetræer

Alle disse træer har mange anvendelsesmuligheder ud over indramning af solnedgange. Palmen producerer kokosnødder, som sælges i enorme mængder til fremstilling af en lang række produkter, herunder mælk og olie. For de sundhedsbevidste masser er de en fantastisk erstatning for deres usunde modstykker og er i en hidtil uset efterspørgsel. Bladene bruges i mange forskellige køkkener til at pakke kød og fisk ind til tilberedning, men også til at flette kurve og måtter i.

Bamboo

Bambusmalerierne er både moderne og æstetisk tiltalende. Udvalget af billeder i farver, sepia og sort/hvid vil nemt supplere både afdæmpet og lys indretning. Bambus er også et meget alsidigt produkt og er ekstremt hurtigtvoksende og dermed fuldstændig bæredygtigt. I Asien indgår bambusskud i mange fødevarer, og selve træet bruges også ofte som stillads i byggebranchen. Da verdens skove hurtigt udtømmes, anvendes bambus nu ofte til gulve, terrassebrædder og bordplader, idet det presses til at se ud og føles som hårdttræ.

Parfumetræer

Ylang-ylang-træet, der er hjemmehørende i Jave og Malaysia, er kendt som Chanel No. 5-parfumetræet, da dets berømte blomster bidrager til aromaen. Dens nærmeste rival er Michelia Champaca træet, der stammer fra Indien, og som er blevet omdøbt efter Joy Perfume. Abstrakte lærredsprints af bambus og palmer indgår også i det omfattende udvalg. Denne form for modernitet er ekstremt populær blandt de yngre mennesker.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.