Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Kokospalmer, Thailand - Billede på lærred - Soveværelse

349

motiver

Tropiske træer

Der er ikke noget så romantisk som et maleri af et palmetræ på en strand med en solnedgang i baggrunden. Der er ingen bedre måde at berolige flossede nerver på eller koble af efter enLæs mere lang dag på kontoret, end at vikle sig ind i følelsen af kærlighed, fred, skønhed og frugtcocktails med små paraplyer. Denne omfattende samling af billeder på lærred indeholder alle disse beroligende billeder af tropiske træer og du vil straks blive transporteret til et øde, solrigt øhav. Træerne, som deres navn antyder, vokser primært i tropiske eller subtropiske områder, selvom nogle findes i koldere, men frostfrie, regioner i New Zealand.

Palmetræer

Alle disse træer har mange anvendelser udover at danne ramme for solnedgange. Palmerne producerer kokosolie, som sælges i enorme mængder til produktion af en række produkter inklusiv mælken og olien. Til de mange helsebevidste er de en fantastisk erstatning for deres mere usunde modstykker og efterspørges i stor stil. Bladene bruges i mange forskellige køkkener til at svøbe om kød og fisk for at koge det deri, men også til at væve kurve og tæpper.

Bambus

Bambusmalerierne er både moderne og behagelige at se på. Udvalget af farvede, sepia og sorte og hvide billeder vil let komplimentere både farvede og lyse indretninger. Bambus er også et meget alsidigt produkt og vokser ekstremt hurtigt, og er derved fuldstændigt bæredygtigt. I Asien indgår bambusskud i mange fødevarer og selve træet bruges også jævnligt som stillads i byggeindustrien. Som verdens skove hastigt forsvinder, bruges bambus nu som gulv og bordplader, hvor det bliver presset så det ligner hårdt træ.

Parfumetræer

Ylang-Ylang-træet, som vokser i Jave og Malaysia, er kendt som Chanel No. 5 parfumetræet, da dets berømte blomster bidrager til aromaen. Dets tætteste rival er Michelia Champaca, som vokser i Indien, og er blevet opkaldt efter Joy Perfume. Abstrakte billeder på lærred af bambus og palmetræer er også en del af den omfattende samling. Denne form for modernitet er ekstremt populær hos de yngre.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.