Skove og skovområder

Pust liv i dit hjem med Photowall´s kollektion af skov og natur billeder på lærred. Vores fantastiske kunstneriske billeder af varierede skov og natur områder ville bringe en følelse Læs mereaf ro til ethvert hjem. Uanset om du ønsker at bringe en smag af det udendørs til et landsted, eller transportere dig selv til skønheden fra moder natur i et bymiljø, vil vores smukke designede og fotograferede billeder på lærred og malerier forbedre stemningen i ethvert hjem. Fra de livlige, støjende regnskove i Sydamerika til rolige, frodige skove i Nordeuropa, så vil vores samling af billeder på lærred have en fantastisk række humørløftende og bevægende kunstværker.

Strålende regnskove og gamle skove

Fra de tempererede regnskove i Chile og Argentina i Sydamerika, den frodige grønne vegetation af regnskovene i New Zealand, og de køligere himmelstrøg i Norge, til dampende tropiske regnskove i Amazones, Congobassinet i det centrale Afrika og de ækvatoriale stedsegrønne skove i Asien, har vi samlet en forskelligartet samling af kunst der omfatter ethvert humør. Forestil dig de dampende løvtag i Amazones, der løber gennem Brasilien, Peru og Colombia, med milliarder af træer, tusindvis af arter og fyldt med liv af enhver art. Forestil dig brummen fra insekter og insisterende kald fra fuglene der flagrende rundt. Hjemsted til smukke, farverige arter af enhver art, Amazones er også hjemsted for farer; jaguarer, pumaer og anakondaer. Vores billeder på lærred fanger essensen af disse miljøer; solen der skinner gennem trætoppene, den mystiske tåge og damp fra disse skove, og formidler tætheden og dynamikken i områder der sjældent gennemløbes. Forestil dig de høje cypresser og fyrreskove med deres mangrover, marskland og øer af træer afbrudt af det blå vand i Floridas Everglades. I New Zealands tempererede regnskove, snor bittesmå vandløb sig hen over skovbunden, tæppebelagt med mos og bregner, imens der i Indien er regnskove med løvtræer afbrudt af bambus, buske og græs. Over hele kloden, står gamle skove stolt, med deres træer så høje og pakket så tæt, at nedbør ikke engang rammer jorden. Brede, grandegetræer dominerer skove og naturområder, mens gamle ruiner ligge dækket af tropiske jungler. Photowall´s billeder på lærred fremviser de skønheder og vidundere fra det store udvalg af skove i hele verden.

Pudsige skovområder

Uanset dit indretning, kan du finde noget i vores samling til at supplere og forbedre din bolig. Fortryllende klokkeblomster løber i skovbunden, boblende bække vandrer gennem bregner, og skovområder flimmer og glitter under en afstøvning af frost. Du kan spore årstiderne i vores kunst; skarpe, hvide, snedækkede vinter drømmelandskaber, hvor man næsten kan høre den knitrende lyd af frosne kviste og blade under fødderne; gylden sollys brister gennem forårets træer, fyldt med fine blomstre, som flyder blidt til skovområdets bund for at danne et tæppe af kronblade konfetti. Levende, grønne bredbladede træer, pakket så tykt, at sollyset næppe kan finde vej igennem og rødbrune, gyldne og bronze-tonede tæpper af efterårsfarvede blade, der forlader træerne i beredskab til vinteren. Billeder på lærred i sort og hvid, og sepia tilføjer dramatiske detaljer til de allerede storslåede landskaber, mens nuancer og dybder i vores kunst har sådan en variation, at der virkelig er noget for enhver kunstnerisk smag. I Italien klamrer træerne sig til foden af Dolomitterne; i Skandinavien, klamrer de sig usikkert til klintens sider. Skovområder har en stor variation i billedsproget; lysstyrken af en flod i foråret der blidt snor sig i sollyset gennem dyre- og planteliv, eller en buegang af krogede træer der sammenflettede skaber en mørk, ildevarslende sti. Måske du er tiltrukket af glansen af snedækkede skove, højt på bjergskråninger, skinnende klart i vintersolen, eller måske de fortryllende gule skove i Aspen der sætter sig mod en strålende blå himmel. Skovområder oser af særprægede lys og farver i en solnedgang eller solopgang, og kan skabe et fortryllende omdrejningspunkt til ethvert hjem. Måske du er på udkig efter illustrationer, der repræsenterer dit hjemland, hvor du bor, eller minder dig om en dejlig ferie, eller måske er du bare på udkig efter et smukt, rørende kunstværk i sig selv. Uanset hvad du er på udkig efter, for at tilføje prikken over i´et eller tilføje noget særligt for at gøre dit hus til et hjem, kan du finde det i vores samling af billede på lærred og malerier.
Produktoplysninger