Støvdrager

Selv om blomster og planter i sig selv allerede er et godt tema at have som indretning, kan de enkelte dele af dem gøre dit valg endnu mere specifikt. Et af de vigtigste, men også mesLæs meret synlige elementer i en blomst er støvfanget. Photowall har sammensat et sortiment af lærredsprints med støvdragere til at dække dette vigtige element. Støvbladet er grundlæggende set blomstens mandlige reproduktionsorgan, som producerer pollen. Dette er meget vigtigt, fordi bestøvere som bier spreder det og dermed sikrer udbredelsen af de enkelte arter, hvilket igen fører til balance i det pågældende økosystem. Stamen lærredsprints viser nogle af de mest fremtrædende slags blomster og planter derude, samtidig med at de kaster lys på deres egne varierende dele. Stamen har to hoveddele, som kaldes anter og stængel, hvor førstnævnte også nogle gange kaldes en tråd. Som du måske kan skimte i støvdragere lærredsprints, frigives pollen ved at åbne støvfanget. Dette pollen transporteres derefter af de førnævnte bestøvere, men også bare vinden, til den modtagelige overflade på stigmaet på den samme eller en anden blomst. Denne smukke og betydningsfulde proces er indfanget i mange af vores stamen lærredsprints. Som sædvanlig kan du vælge at ændre dine stamen lærredsprints, så de passer eller kontrasterer til din eksisterende indretning og farvesammensætning.

Appel af stamen canvas prints

Denne særlige kategori viser, at blomster ikke kun er begrænset til at være smukke, men at de også kan være frodige og utæmmede blomstrende planter, der kan give liv til ethvert rum. Tilføjelse af stamen lærredsprints som vores serie af "Meadow Flowers" til dit hjem kan ikke kun sætte et smil på næsten alles læber, men også forbedre stemningen ligesom blomster på hospitaler, der hjælper patienterne med at komme sig hurtigere. Disse stamen lærredsprints findes i så mange forskellige farver og nuancer, at du nemt vil kunne placere dem i alle slags rum. Den utrolige mangfoldighed af stamen canvas prints gør dem også til en slags overraskelse ved at være uforudsigeligt attraktive og fængende. Stamen lærredsprints kan øjeblikkeligt forvandle en stue, en gang eller et hvilket som helst andet rum til noget ualmindeligt og pragtfuldt med deres visuelle tiltrækningskraft og til tider det mystiske design, som intrigerer og provokerer beskueren.

Kunstneres favoritter

Når man taler om blomstertyper, er rosen den, der først falder de fleste mennesker ind i øjnene. Rosernes romantiske konnotation kan spores tilbage til århundreder af litteratur og kunst. Det er ikke underligt, at de er blevet brugt i så mange kunstværker, som også er til stede i denne kategori af stamene lærredsprints. Stamen lærredsprints, der har rosen som motiv, kan være en inspiration for dig til at udtrykke dine kunstneriske synspunkter og ønsker. Måske kan du sætte stamen lærredsprints i din foyer eller endda i et kunsthåndværkerrum. Roser i kunstværker virker altid så levende på os, fordi farverne og udseendet af denne blomst udløser visse minder i os. Stamene på lærred som f.eks. "White Christmas Rose" kan f.eks. minde os om at snuse til duften fra bedstemors have eller duften af mors parfume.

Flere eksempler på stamen lærredsprints

En anden berømt blomstertype er amenone, som ifølge den græske mytologi er opstået af Afrodites tårer, da hun sørgede over Adonis' død. Dette forbinder stamen lærredsprints, der viser denne blomst, med loyalitet og kærlighed, da det siges, at der, hvor Afrodites tårer og Adonis' blod rørte jorden, voksede anemoner. Dette kan gøre stamen lærredsprints som "Anemone" til en fejlfri vægdekoration til intime rum som f.eks. soveværelset derhjemme. Forestil dig at have dette smukke syn på væggene i dit soveområde, det vil helt sikkert højne stemningen og atmosfæren. Anden mytologi forbinder anemonen med magiske feer, som man troede sov under kronbladene, efter at de lukkede sig ved solnedgang. Små børn, især piger, vil blive begejstrede for denne idé. Stamen lærredsprints er også meget børnevenlige og elskværdige. Du kan bruge dem til at dekorere dit barns soveværelse, studieområde eller endda legekassen. De mange variationer af farver passer godt til den indretning, du allerede har sat op i det pågældende rum.
Produktoplysninger
  • Viser 1-14 af 14 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.