Stængler

Stammen er den ene af de to grundlæggende strukturelle akser i en karplanter, den anden er roden. Det er den vigtigste støtte for blade, blomster og frugter. Den bringer vand og absorLæs mereberede elementer til rødderne og skuddene, i xylem og phloem, den oplagrer næringsstoffer og er ansvarlig for dannelsen af nyt levende væv. Stænglen er en vigtig bestanddel i en plantes livsopretholdende strukturer. Photowall hylder dette nyttige og smukke naturvidunder med sin egen serie af stængler på lærred. Disse stængler på lærred viser stængler i alle former og størrelser, der hænger på alle tænkelige slags planter. Hæng et par af disse stængler på lærred i din stue, og forvandl rummet til en virtuel have eller et drivhus. Mærk naturens friskhed og frodighed med disse fantastiske stængler på lærred omkring dig. Din familie og dine venner vil sætte pris på, at du fylder dit hjem med disse stængler på lærred, og de vil finde stadig mere fantasifulde måder at opholde sig i din stue på. Du kan også placere disse stængler på lærred i dine opholdsrum for yderligere at forbedre atmosfæren af ro og øge den sjove faktor i dette rum. Disse stems lærredsprints vil være et sikkert hit i dit hjem.

Væsentligt i stængler lærredsprints

Men stængler er ikke bare et uundværligt vedhæng på en plante eller et træ. De kan også tjene som et symbol på vækst og nyt liv. Ligeledes kan stængels visnen af stængler i løbet af efteråret symbolisere afslutningen på tingene og kan fylde os med melankolske og nostalgiske følelser. Selv digtere, spillemænd og skribenter er blevet inspireret til at udføre deres største værker med billedet af stængler, der tørrer på et træ. Photowall giver dig noget at tænke over med "Alliums and Heleniums", "Birds heights-Cocoa" og "Birds heights-Pearly" i sin fantastiske samling af stængler lærredsprints. Disse eksempler på stængler lærredsprints viser de mere almindelige scenarier, hvor vi kan se stængler i naturen. Hæng et par af disse stængler lærredsprints op i dine opholdsområder for at give rummet en træagtig og naturlig atmosfære. Alene farven vil hjælpe dig med at slappe af og kan berolige dig med alle dine bekymringer for dagen. Sæt dig med et glas limonade på din yndlings chaiselong og lad dig selv fortabe dig i den fredelige og rolige skønhed i disse stems lærredsprints. Sæt noget musik på for at fuldende fantasien om at være i de dybe skove.

Sammenhængende i stems lærredsprints

Mange væsner i naturen er afhængige af stængler for at få beskyttelse og ly. En larve vil bo på en stængel, indtil den er i stand til at gå ind i sit puppestadium og bryde fri for at blive en smuk sommerfugl. Dyr, der bruger beskyttende camouflage som en form for forsvar, vil ofte tage form af en stamme eller en kvist for at skjule sig for deres naturlige rovdyr. Hvis stammen eller grenen er stor nok, vil selv mennesker søge ly under den i regnvejrsperioder. I militæret er en af de færdigheder, som soldaterne lærer om overlevelse i skoven, at samle det vand, der siver fra knækkede stammer, så de har nok at drikke. Photowall giver dig endnu mere at elske med "Birds Heights", "Tulips Arrangement" og "Papaver Party" i sin vidunderlige samling af lærredsprints med stængler. Disse stængler lærredsprints viser ikke kun stængler, men også de dyr, der er afhængige af dem for at overleve. Placér et par af disse pragtfulde stængler lærredsprints oven på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du falder i søvn i hjertet af junglen, omgivet af løv og frodig vegetation. Disse stems lærredsprints vil give dig den bedste søvn, du nogensinde har haft i lang tid.

Organisk og elementært

Den store klassiske komponist, Ludwig Von Beethoven, var døv og stum ved fødslen. Derfor er det et mirakel, at han på trods af disse begrænsninger var i stand til at skabe nogle af de smukkeste symfonier og melodiske stykker i musikken. Det siges, at han sad i timevis i skoven og betragtede stilheden i stammer og grene, som hang ned fra træerne. Netop deres udseende af bestandighed og aura af fred er det, der inspirerede ham til at skabe de mesterværker, som vi nyder i dag. Photowall ønsker også at inspirere dig med "Dandelion", "Magnolia Flowers" og "Meadow Flowers-Pink" i sin strålende kollektion af lærredsprints med stængler. Disse stængler lærredsprints viser de mere robuste og frodige facetter af denne ædle del af planten. Placer strategisk disse stængler lærredsprints i dine gange for at give rummet en følelse af frisk skovlandskab efter regnen. Du vil gøre arbejdet med at bevæge sig fra rum til rum til en øvelse i at se skønhed efter skønhed. Lad disse vidunderlige stængler på lærred bringe Moder Natur ind på væggene i din fine bybolig. Friskhed og frodighed vil leve i dit hjem med disse stængler på lærred.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.