Kviste

En kvist eller pind er en tørret gren af et træ eller en busk. Knopperne på en kvist er et vigtigt identifikationsmærke, ligesom arene på blade, der er faldet af, er et vigtigt identiLæs merefikationsmærke. Farven, teksturerne og mønstrene på barken er ligeledes lige så afslørende som tykkelsen og marven. Der findes to grundlæggende typer af kviste, vegetative kviste og frugtspirer. Sidstnævnte er tydelige eksempler på kviste, der almindeligvis vokser fra siderne af grene og er stubbe og med meget langsom vækst. Den har også mange ringformede ringe, der viser dens alder. Photowall hylder denne særskilte del af et træ eller en busk med sin egen kollektion af lærredsprints med kviste. Disse billeder skildrer de forskellige grene af floraen, som kviste stammer fra. Hæng et par af disse kviste lærredsprints op på væggene i din stue, og giv rummet en naturlig og organisk følelse. Lad dine kære og gæster stirre i forbløffet ærefrygt på skønheden i disse kviste lærredsprints. De vil takke dig uden ende for din forsigtighed med at vise disse fantastiske kviste lærredsprints i dette fælles område. Gør disse kviste lærredsprints til en fast bestanddel i dit hjem.

Organisk i kviste lærred prints

I psykologipraksis er en kvist en integreret del af en række tests, der skal kvantificere en patients sindstilstand. En person, hvis kviste tegning er farverig og fyldt med mange tilbehør, siges at have en sund disposition og er fuld af håb for fremtiden. Mens en person, hvis tegninger af en kvist er dystre og visne, er alvorligt forstyrret og bærer på en masse alvorlige problemer. Photowall bekræfter denne prognose med "Golden Birds", "Blossom" og "Divine Cherry Blossoms" i sin beundringsværdige samling af lærredsprints af kviste. Disse strålende billeder, der sprænger af farver, vil helt sikkert opløfte og revitalisere humøret hos enhver, der er heldig nok til at se dem. Nogle primitive kulturer anser endda kviste for at være standarden for seksuel potens. Det er ikke tilfældigt, at kvisten, som er grenen af en plante, er det element, der bruges til at pryde mange blomsterarrangementer og buketter i vores nuværende kultur. Kviste kan også betyde rørlignende eller tynde, som ordet kviste antyder. Der er praktisk talt ingen væg eller rum i dit hjem, som ikke kan bringes til strålende liv med de vidunderlige kviste lærredsprints.

Elementarisk i kviste lærredsprints

I den gamle japanske Bushido-filosofi lærer man, at når en kriger først har opnået enhed med universet, kan selv en kvist bruges som våben. En kvist skal også symbolisere vækst og åbenhed. Man siger, at en regndråbe, der har sat sig fast på en kvist, er den mest berusende nektar på jorden. I andre kulturer er en kvist et tegn på plantens sundhed og alt, hvad der er forbundet med den. Det er derfor ikke underligt, at denne elementære, men uundværlige del af naturen har fået forskellige betydninger i de forskellige kulturer. Photowall udvider din forståelse med "Birds heights-Pearly", "Doux Blossom-Peach" og "Nouvelle Chinoiserie-Emerald" i sin fine serie af lærredstryk med kviste. Disse billeder skildrer kviste i et mere unikt og meningsfuldt lys. Hæng et par af disse kviste lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene i en af de smukkeste haver i verden. Lad disse kviste lærredsprints fylde dine drømme med billeder af grønne marker og åbne sletter. Disse kviste lærredsprints er en vidunderlig tilføjelse til udsmykningen i dit hjem.

Distinktivt og bemærkelsesværdigt

Photowall har gjort det let som en leg at erhverve disse kviste lærredsprints i dit hjem. Til en pris, der nærmest er et røverkøb, kan du nu sikre dig selv og din familie noget, der ikke ville være malplaceret i en moderne botanisk udstilling. Tjek fantastiske stykker som "Brushwood-Emerald", "Fairytale" og "La Arbre" som en introduktion til kviste lærredsprints, noget der simpelthen kan vække din appetit. Gå derefter videre til mere seriøse stykker som "Leopard Resting", "Spring Border Cherry Blossom" og "Tree Frog on a Sunflower" for at afrunde din samling af kviste lærredsprints. Skab en familieaktivitet ved at lade alle få en tur til at placere dem i dit hjem, og du har den perfekte formel for en eftermiddag med sjov og læring. Eller inviter dine venner til en eftermiddag med te og scones, mens I har livlige diskussioner om den indviklede dynamik i denne specifikke del af en plante. Udvekslingen af idéer og indtryk vil få dig til at glemme, hvor hurtigt tiden flyver af sted. Der er endda undersøgelser, der viser, at mennesker med angstlidelser, når de ser disse kviste lærredsprints, beroliges ud af deres depression og melankoli og begynder at slappe af og opnå ligevægt igen. Så tag nogle af disse kviste lærredsprints til dit hjem i dag.
Produktoplysninger