Blade

Bladene er videnskabeligt defineret som det integrerede sideled af den vaskulære plantes stamme. De er normalt hævet over jorden og er den vigtigste del af planten, der opfanger sollyLæs mereset og fremmer fotosyntesen. Det væv, der er ansvarligt for at absorbere sollyset, kaldes mesofyl og findes normalt på den øverste del af bladet. Men nogle blade, som f.eks. eukalyptusblade, har deres mesofyl på begge sider. Photowall hylder dette hjælpsomme og smukke naturvidunder med sin egen serie af Photowall blade lærredsprints. Disse billeder viser blade i alle former og størrelser, der hænger på alle tænkelige slags planter. Hæng et par af disse blade på lærred i din stue, og forvandl rummet til en virtuel have eller et drivhus. Mærk naturens friskhed og frodighed med disse fantastiske blade lærredsprints omkring dig. Din familie og dine venner vil sætte pris på, at du fylder dit hjem med disse blade lærredsprints, og de vil finde stadig mere fantasifulde måder at opholde sig i din stue på. Du kan også placere disse blade lærredsprints i dine opholdsrum for yderligere at forbedre atmosfæren af ro og øge den sjove faktor i dette rum. Disse blade lærredsprints vil blive et hit i dit hjem.

Udvendigt i blade lærredsprints

Men blade er ikke bare et uundværligt vedhæng på en plante eller et træ. De kan også tjene som et symbol på vækst og nyt liv. Ligeledes kan bladfaldet i løbet af efteråret symbolisere enden på tingene og kan fylde os med melankolske og nostalgiske følelser. Selv digtere, spillemænd og skribenter er blevet inspireret til at udføre deres største værker med billedet af blade, der falder af et træ. Photowall giver dig noget at tænke over med "Tropical Leaves and Flower", "Japanese Forest" og "Jungle Friends" i sin fantastiske samling af lærredsprints med blade. Disse billeder skildrer de mere almindelige scenarier, hvor vi kan se blade i naturen. Hæng et par af disse blade lærredsprints op i dine opholdsområder for at give rummet en træagtig og naturlig atmosfære. Farven grøn vil hjælpe dig med at slappe af og kan berolige dig med alle dine bekymringer for dagen. Sæt dig med et glas limonade på din yndlings chaiselong og lad dig blot fortabe dig i den fredelige og rolige skønhed af disse blade lærredsprints. Sæt noget musik på for at fuldende fantasien om at være i de dybe skove.

Samvær i blade lærredsprints

Mange væsner i naturen er afhængige af blade for at beskytte og ernære sig. En larve spiser blade, indtil den er i stand til at gå ind i sin puppe og bryde fri for at blive en smuk sommerfugl. Dyr, der bruger beskyttende camouflage som en form for forsvar, vil ofte tage form af et blad for at skjule sig fra deres naturlige rovdyr. Hvis bladet er stort nok, vil selv mennesker søge ly under det i regnvejrsperioder. I militæret er en af de færdigheder, som soldaterne lærer om overlevelse i skoven, at samle det vand, der har samlet sig på flere blade, så de har nok at drikke. Photowall giver dig endnu mere at elske med "Birds of Paradise", "Palm Leaves Sunset" og "Archive Birds and Butterflies" i sin vidunderlige kollektion af lærredsprints med blade. Disse billeder viser ikke kun bladene, men også de dyr, der er afhængige af dem for at overleve. Placér et par af disse pragtfulde blade lærredsprints oven på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du falder i søvn i hjertet af junglen, omgivet af løv og frodig vegetation. Disse blade lærredsprints vil give dig den bedste søvn, du nogensinde har haft i lang tid.

Væsentligt og nyttigt

Den store klassiske komponist, Ludwig Von Beethoven, var døv og stum ved fødslen. Derfor er det et mirakel, at han på trods af disse begrænsninger var i stand til at skabe nogle af de smukkeste symfonier og melodiske stykker i musikken. Det siges, at han sad i timevis i skoven og kiggede på bladernes bevægelser, når de faldt ned fra træerne. Netop deres bevægelse er det, der inspirerede ham til at skabe de mesterværker, som vi nyder i dag. Photowall ønsker også at inspirere dig med "Golden", "Woods Pathway" og "Tropical View from under a Palm Tree" i sin fine serie af lærredsprints med blade. Disse billeder viser de mere robuste og frodige facetter af denne ædle del af planten. Placer strategisk disse blade lærredsprints i dine gange for at give rummet en følelse af frisk skovlandskab efter regnen. Du vil gøre pligten til at bevæge sig fra rum til rum til en øvelse i at se skønhed efter skønhed. Lad disse vidunderlige blade på lærred bringe Moder Natur ind på væggene i din fine bybolig. Friskhed og frodighed vil leve i dit hjem med disse blade på lærred.
Produktoplysninger