Blåklokker

Et naturskuespil som det centrale tema for din indretning er altid et velkomment syn. De genkendelige blomster, der hvert år dækker skovområderne med et fortryllende lilla tæppe, er eLæs meremnet for Photowalls lærredstryk med blåklokker. Blåklokker tilbringer det meste af året under jorden i en hvilende tilstand for så at komme frem med stil om foråret, når de vokser fra løg. I andre kategorier under blomsterafsnittet har du ting som sakura-blomsterne, der er hjemmehørende i Japan. Vores lærredstryk med blåklokker er mere forbundet med Storbritannien, da de tegner sig for næsten 50 % af verdens bestand af denne blomst. De beskrives ofte som små, skyggesøgende hyacinter, der er et særligt symbol på britiskhed. Det, der gør dem endnu mere specielle, er, at du ikke vil se dem i buketter eller kunne købe dem i havecentre, du skal ned i skoven. Dette gør blåklokker lærredsprints virkelig til den helt store favorit.

Bluebells lærredsprints og deres kulturelle betydning

I Skotland, for eksempel, kaldes blomsterne faktisk for "harebells". Det skyldes, at man troede, at hekse forvandlede sig til harer og gemte sig blandt disse blomster! I den victorianske kultur blev blåklokker betragtet som en måde at kommunikere dine følelser og tanker på, hvilket gør blåklokker på lærred til en ideel dekoration til boligområder som f.eks. stuen eller familieområdet. Blåklokker blev også ofte brugt til at tilkalde feer. Man kunne "ringe" på en blåklokke som på en almindelig klokke, og så kom feerne til en. Denne charmerende lille anekdote kan gøre blåklokker på lærred til den perfekte udsmykning af et børneværelse, et arbejdsområde eller en legekrog. Forestil dig bare et værk som "Bluebells in Dawn Sunlight" eller "Spring River Path" hængende over deres seng eller bord, børnene vil blive helt henrykte og have et fantastisk medie til at dagdrømme.

Baggrundsinformation

I virkeligheden har blåklokke mange navne som engelsk blåklokke, vild hyacint, gøgestøvler, dameblomst og sågar heksefingre. I Storbritannien er det ulovligt at plukke, oprykke eller ødelægge blåklokker med vilje! Dette vil få dine blåklokker på lærred til at skille sig endnu mere ud og tjene som en vigtig påmindelse om at passe på visse miljøer. Det tager lang tid for disse blomster at etablere sig, omkring 5-7 år fra frø til blomst, og derfor er de så følsomme. Det kan tage flere år at genoprette blåklokker efter en skade forårsaget af fodtrin, for hvis bladene bliver knust, dør de tilbage på grund af mangel på føde, da bladene ikke kan lave fotosyntese. Du kan dele denne vigtige information, når folk uden tvivl vil beundre dine blåklokke lærredsprints. Uanset om du viser dem i dit hjem, på dit opholdssted eller endda på kontoret, vil blåklokker på lærred helt sikkert tiltrække opmærksomhed med deres skønhed og ynde.

Differente typer af blåklokker lærredsprints

Som allerede nævnt står Storbritannien for halvdelen af verdens blåklokker. Der kan findes millioner af løg i blot én skov, hvilket giver anledning til de violetblå tæpper, som er en sådan forårsglæde at gå igennem. Scener som disse kan du helt sikkert finde på lærredstryk med blåklokker, og du vil føle den magi, der udstråler fra dem. Men vidste du, at der også findes en anden slags, især den spanske blåklokke? Den blev indført i Det Forenede Kongerige af victorianerne som en haveplante, men slap ud i naturen. Det er sandsynligt, at denne flugt skete både på grund af ubekymret bortskaffelse af løg og på grund af bestøvning. I dag kan den spanske blåklokke findes sammen med den indfødte blåklokke i skove og langs skovkanter samt i vejkanter og haver. Det vil være svært at skelne dem fra hinanden på lærredsprints med blåklokker, fordi begge typer udgør en så vidunderlig vægdekoration.
Produktoplysninger
  • Viser 1-29 af 29 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.