Malva og Roser - Billede på lærred - Soveværelse

143

motiver

Roser

Masser af roser. Som børn lærer vi at roser er definitionen på kærlighed, romantik og skønhed. Den røde rose er kærlighedens blomst og kommer frem hvert år til Valentinsdag. Den afdødLæs meree Diana, prinsessen af Wales, blev kaldt en engelsk rose, for at understrege hende skønhed. Hvis vi har succes med en opgave er succesen rosenrød. Shakespeare sagde “Hvad er et navn? Den blomst vi kalder rose vil dufte lige sødt hvad end den kaldes”. Arthur Miller skrev “Kan nogen huske kærlighed? Det er som at prøve opsnuse en roses duft i en kælder. Du ser måske en rose, med aldrig parfumen.” I århundreder er disse blomsters duftende kronblade blevet bugt til fremstilling af de dyreste og mest eksklusive parfumer. De er afbilledet i mange farver og vores billeder på lærred portrætterer de tiltrækkende blomster i al deres pragt.

Arter

Der findes over 100 arter af roser, hvor alle andre end rosa sericea har fem kronblade og alle har torne. Blomsten producerer frugt, som kaldes hyben, som er bærlignende og generelt rød i farven. Den hvide rose, som traditionelt bruges til bryllupper, repræsenterer renheden af ny kærlighed og et maleri i denne samling vil bringe fred, ynde, elegance og ro ind i dit hjem.

Emblemer

Rosen er Englands nationalblomst og blev kendt mellem 1455 og 1485, da den blev bugt af politiske årsager under rosekrigene. House of Yorks segl var en hvid rose, House of Lancasters var rød. Roserne blev krydsbestøvet og blev emblemet af det sejrende hus og døbt Tudorrosen. De blomsterformede insignier af New York, Georgia, North Dakota, Oklahoma og Iowa, rosen er også USA´s blomsteremblem. Med alt den symboliserer er det ikke nogen overraskelse at rosen er den mest populære blomst i verden, med dens forskellige farver som forstærker forskellige ting: gul for venskab og glæde, rød for kærlighed, lavendel er traditionelt forbeholdt de kongelige, mørk pink antyder taknemmelighed, mens lys pink er tegn på ømhed og beundring, hvid symboliserer uskyldighed og orange relaterer sig til lyst. Dette er yndefuldt fremstillet i dette udvalg af billeder på lærred, fra traditionelle billeder til de mere moderne, som afbilder roser i al deres pragt.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.