Pelargonier

Geranium er en slægt med 422 arter af etårige, toårige og flerårige planter, der populært kaldes geraniums eller tranebær. De kan ses over hele klodens tempererede områder samt i bjerLæs meregene i troperne. Men de er mest almindeligt udbredt i Middelhavsområdet. Dens håndfladdelte blade har en bred og cirkulær form. Blomsterne har fem kronblade og kan variere i farve fra pink til lilla til blå. Photowall hylder denne storslåede blomst med sin egen serie af Geraniums lærredsprints. Disse Geraniums lærredsprints skildrer de farverige og store sorter af denne særlige plante. Hæng et par af disse Geraniums lærredsprints op på væggene i din stue, og se, hvordan rummet lysner op og bliver mere og mere fint og fint med disse billeder. Din familie og dine gæster vil blive forbløffet af påskønnelse og forundring over disse Geraniums lærredsprints. Se, hvordan de nægter at forlade dette rum og forsøger at finde flere undskyldninger for at blive hængende med alle disse Geraniums lærredsprints omkring dem. Der er ikke et eneste rum eller en væg i dit hjem, som ikke vil blive oplivet med disse Geraniums lærredsprints. Selv dine besøgende vil føle, at de befinder sig i en middelalderlig sø eller en velplejet frugtplantage med alle disse Geraniums lærredsprints omkring sig.

Prolificere i Geraniums lærredsprints

Geraniums vil spire i enhver type jord, så længe den ikke er mudret eller oversvømmet. De dyrkes oftest ved hjælp af halvmodne stiklinger om sommeren, og gennem frø og ved deling om efteråret eller foråret. De bliver ofte spist af larver af væsener af Lepidoptera-arter som f.eks. brunhalet, spøgelsesmøl og musemøl. Nogle få arter af pelargonier er gynodioecious i naturen. Der findes også en enkelt art, der er klassificeret som protocanrnivor. Photowall lader dig nyde skønheden af denne imponerende plante med "Cranesbill" og "Garden Geraniums I" i sin betagende samling af Geraniums lærredsprints. Disse eksempler på Geraniums lærredsprints viser de levende farver af disse storslåede blomster. Hæng et par af disse Geraniums lærredsprints op i dine opholdsområder og øg afslapningen og den beroligende faktor i rummet. Disse Geraniums lærredsprints kan tilføje farve og livlighed til dette område. Sid med et glas rødvin i din yndlings chaiselong og stirr på disse Geraniums lærredsprints hele eftermiddagen, deres ansigt vil helt sikkert jage alle dine bekymringer og problemer væk. Disse Geraniums lærredsprints kan yde et uvurderligt bidrag til dit hjem.

Livagtigt i Geraniums lærredsprints

Geraniums har sit navn fra det græske ord for traner. Dens engelske navn, som er Cranesbill, kommer fra den slående lighed mellem dens frugtkapsel og en tranes hoved og næb. Æggestokken efterligner fuglens hoved, og stigmaet kopierer formen af et næb. Geraniums har almindeligvis fem kronblade, og deres blade er delt i smalle, spidse segmenter. Photowall giver dig mere at beundre i sin betagende samling af lærredsprints med Geraniums. Disse eksempler på Geraniums lærredsprints viser de træk og karakteristika ved denne fine plante, som gør den unik. Placér et par af disse Geraniums lærredsprints i dit fritidshjem, og mærk, hvordan rummet pludselig bliver levendegjort med farve og energi. Dine voksne fornøjelser vil aldrig være mere fornøjelige end med disse Geraniums lærredsprints omkring dig. Udlevér dine yndlingsbeskæftigelser, mens du har den beroligende og charmerende kvalitet af disse Geraniums lærredsprints rundt om på væggene. Fyld dit hjem med farver og lune med disse Geraniums lærredsprints.

Spændende og værdsat

Geranium symboliserer lykke, godt helbred og venskab, men selvom de i øjeblikket konnoterer positive følelser, har det ikke altid været sådan. I den victorianske æra skulle geraniums symbolisere dumhed og tåbelighed. Det er derfor ikke underligt, at disse geraniums er de foretrukne blomster til pynt på mange hoteller, kontorer og steder, hvor mange mennesker vil være i stand til at se dens iboende skønhed. De bærer en elegance og ynde, der fremhæver de gunstige egenskaber ved ethvert rum. Photowall giver dig noget at stirre på med sin pragtfulde samling af Geraniums lærredsprints. Disse eksempler på Geraniums lærredsprints viser de mere ædle træk, der gør Geraniums til en meget foretrukken plante og blomst til udsmykning. Hæng et par af disse Geraniums lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du slumrer på en mark fuld af disse betagende blomster. Dine drømme vil være fyldt med farver og charme med disse Geraniums lærredsprints over dig. Du kan også udstille disse Geraniums lærredsprints i din spisestue for at sætte liv i dit måltid og få maden til at se endnu mere lokkende ud. Snup din andel af disse Geraniums lærredsprints i dag.
Produktoplysninger
  • Viser 1-2 af 2 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.