Mælkebøtter

Mælkebøtter er en meget omtalt og bemærket plante. For mange bringer de en følelse af nostalgi og barndom ind i en voksens hverdag. Minder om at plukke blomsterbladene, blæse på frøenLæs meree, gnide de gule dele mod huden for at skabe et nyt "look". Alt dette og meget mere vil blive fremkaldt hos beskueren ved at se et mælkebøtte lærredsprint. I denne samling omfatter malerierne nogle af de 250 arter af mælkebøtter - japansk hvid blomst, den truede californiske mælkebøtte, nordlig mælkebøtte, tyrkisk mælkebøtte, den japanske (gulblomstrede) mælkebøtte, russisk mælkebøtte (som producerer gummi), rødfrøet mælkebøtte og mange andre variationer af den enkle gule blomst. Mælkebøtten er beslægtet med tusindfryd, selv om den er i sin egen familie.

En mytisk blomst

Mælkebøtter optræder i myter og folklore, der går århundreder tilbage i tiden. De spænder over mange kulturer og har en masse betydninger og anvendelser, afhængigt af hvor du bor. Nogle mener, at hvis de er flettet ind i din bryllupsbuket, bringer det held og lykke til nygifte par. I drømmetydning er mælkebøtter positive. At blæse frøene fra en mælkebøtte væk kan sende dine kærlige tanker til en person, du holder af, eller hjælpe med at få et ønske til at gå i opfyldelse. Et sæt lærredsprints kan vise mælkebøtter efter farve eller størrelse, land eller særlig anvendelse. I århundreder er mælkebøtter blevet brugt til bl.a. te, vin, medicinske urter, almindelige salater og pigmenter til kunstneres malerier. Nogle typer er sikre, mens andre er giftige, hvilket har givet anledning til historier om mystik og intriger sammen med historier om simple landmænd, der opfrisker middagsbordet med denne populære gulblomstrede plante. Mælkebøtteblade og -rod siges at være gode for en række tilstande, herunder afgiftning, betændelse, fordøjelse og for de høje kilder til nogle vitaminer. De ser også slående ud i en grøn have eller på en vildmark blandet med andre blomster. Grønne, lilla, orange, røde og andre farver af mælkebøtter findes i mønstrede lærredsprints. Abstrakter i rødt, mælkebøttefelter i flere farver og kontrasterende farver i art deco-stil kan passe til enhver bolig- eller kontorindretning. Et enkelt maleri kan fortælle en historie eller vise en favoritart frem, alt efter hvad du foretrækker. Malerier af mælkebøtter, der solbader, gemmer ønsker og flyder i vinden, fås i mange forskellige størrelser. Tilføj til en eksisterende samling af lærredsprints, eller skab en helt ny samling af plantekunstværker af mælkebøtte.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.