Vand

Skab en beroligende stemning i dit yndlingsrum med vores samling af lærredsprints og malerier med vandtemaer. Vand har længe været anset for at have helbredende og terapeutiske egenskLæs mereaber. Traditionel indisk og kinesisk medicin hævder, at vandelementet er ansvarlig for at skabe fysisk harmoni og balance i kroppen. Udnyt dets gavnlige kræfter ved at vælge et vandmotiv til dit yndlingsrum. Med en række forskellige farver og stilarter vil du blive forkælet med valgmuligheder. Bare læn dig tilbage, luk øjnene og forestil dig at svæve væk i en tropisk solnedgang til den bløde lyd af bølger, der brydes på en sandstrand.....

Oh, vi elsker at være ved kysten

Hvem elsker ikke en dag på stranden? Genskab feriestemningen med et lærredsprint med havtema. Rullende bølger og skumsprøjt giver dit værelse en følelse af bevægelse, mens en hawaiiansk bugt indrammet af hviskende kokospalmer bringer et øjeblik af ren ro til din hverdag. Alternativt kan du vælge nogle bedårende delfiner for at få en sjov stemning til at lyse op på enhver væg, og de fås enten som maleri eller i fotoform. Udvalget af klippekyster vil hjælpe dig med at få zen ud, når du har lyst, mens et af vores fyrtårnsprints giver et elegant og trendy nautisk twist til at genoplive din indretning. Du vil næsten kunne smage saltet og høre mågerne!

Søer og floder

Den flade ro på en sø på en sommeraften, vandoverfladen er glat som et spejl. Tilføj en orange solnedgang, en skumring fuld af ildfluer eller en stemningsfuld aftenbyge. Det er dit valg! Hvis du ønsker en atmosfære af total afslapning, kan du vælge et af vores søer lærreder, der fås i flere farver. Din stue bliver til en træbrygge og din sofa til en gammel liggestol. Oplev det hele uden en myg i sigte! Hvis du foretrækker lidt mere spænding, er vores udvalg af vandfaldsbilleder lige noget for dig. De er fastfrosset i tiden af kameralinsen, og du kan næsten høre det øredøvende brus fra det brusende vand, der styrter ned over klipperne. Dette er det perfekte valg for alle, der ønsker at slukke deres trætte indretning, og det vækker dine sanser med sine levende bevægelser.

Fra paletten

Hvis du foretrækker et mere traditionelt look, hvorfor så ikke tage et kig på nogle af vores malerier med vandtemaer? De spænder fra impressionistiske til japanske og giver et farverigt fokuspunkt til ethvert rum, samtidig med at de er unikke i deres stil. Disse traditionelle kunstværker vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed fra dine gæster og vil med garanti tilføje tyngde og individualitet til dine rum.
Produktoplysninger