Banff National Park, Canada - Billede på lærred - Køkken

789

motiver

Vand

Skab en beroligende stemning i dit yndlingsrum med vores samling af billeder på lærred og malerier med vand-tema. Vand er længe blevet betragtet som at have helbredende og terapeutiskLæs meree egenskaber. Traditionelt påstår indisk og kinesisk medicin, at vand er ansvarligt for at skabe fysisk harmoni og balance i kroppen. Udnyt dets fordelagtige kræfter ved at vælge et motiv med vand til dit yndlingsrum. Med et væld af tilgængelige farver og stilarter, har du masser at vælge imellem. Bare læn dig tilbage, luk dine øjne og forestil dig at du flyder væk til tropiske solnedgange til de bløde toner af brydende bølger og en sandet kyst…..

Åh, vi elsker at være ved kysten

Hvem elsker ikke en dag ved stranden? Genskab feriefølelsen med et billede på lærred med hav-tema. Rullende bølger og skumsprøjt tilfører en følelse af bevægelse til dit rum, mens en bugt i Hawaii indrammet af susende kokostræer bringer et øjeblik af rendyrket ro ind i din hverdag. Alternativt kan du vælge nogle bedårende delfiner, for at få en sjov følelse der opliver væggen. De fås både som maleri og som foto. Samlingen af klippekyster vil hjælpe dig med at slappe af når du vil, mens et af vores billeder med fyrtårne vækker din indretning på en elegant og trendy måde. Du vil næsten kunne smage saltet og høre mågerne!

Søer og floder

Den stille ro ved en sø på en sommeraften, med den spejlblanke vandoverflade. Tilføj en orange solnedgang, en skumring fuld af ildfluer eller en stemningsfyldt aftenbyge. Valget er dit! For at skabe en fuldstændig afslappet atmosfære, så vælg et af vores billeder af søer, som fås i mange forskellige farver. Din dagligstue vil blive til en mole af træ og din sofa til en gammel dækstol. Oplev det hele uden en myg i miles omkreds! Hvis du foretrækker lidt mere spænding, er udvalget af billeder af vandfald lige noget for dig. Som de er frosset i tid af kameralinsen, kan du næsten høre det øredøvende brøl af vandet der falder mod klipperne. Væk dine sanser med de levende bevægelser, dette er det perfekte valg til alle der vil opfriske deres trætte indretning.

Fra paletten

Hvis du foretrækker et mere traditionelt look, hvorfor så ikke kigge på nogle af vores malerier med vand-tema? Spændende fra impressionistisk til japansk, giver de et farverigt fokuspunkt til ethvert rum, samtidig med at de er unikke i stilen. Disse traditionelle kunstværker vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed fra dine gæster og tilføje tyngde og individualitet til dine rum.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.