Farverige nordlys - Billede på lærred - Køkken

17

motiver

Polarlys

Aurora, som også kaldes polarlyset eller Aurora Polaris, er et naturligt himmelsbillede på himlen, som ofte er synligt på høje breddegrader, typisk på de arktiske og antarktiske polerLæs mere. Auroraer viser smukke mønstre af klare lys, der kan ses som gardiner, spiraler eller strålende flimmer, der dækker hele himlen. Photowall hylder denne storslåede lysudstilling med sin egen kollektion af Aurora lærredsprints. Disse aurora lærredsprints skildrer de forskellige auroras, som ses over hele planeten. Hæng et par af disse aurora lærredsprints op på væggene i din stue, og giv den en æterisk og psykedelisk stemning. Dine kære og gæster vil få store øjne af ærefrygt ved synet af disse fantastiske aurora canvas prints. De vil for evigt være dig taknemmelige for at have været forudseende nok til at vise disse aurora lærredsprints i dette rum. Læg mærke til, at de nægter at forlade dette område, nu hvor du har fyldt det med disse aurora lærredsprints. Disse aurora lærredsprints kan gøre din stue som et fornemt observatorium. Disse aurora canvas prints er et garanteret hit i dit hjem. Hvert rum eller væg vil blive oplivet af disse aurora lærredsprints.

Ethereal i aurora canvas prints

Auroras er et produkt af forstyrrelser i magnetosfæren forårsaget af solvindene. Disse hændelser ændrer retningen af de ladede partikler i det magnetosfæriske plasma. Disse partikler, som består af elektroner og protoner, stiger op i den øvre atmosfære. Resultatet er ionisering og excitering af atmosfæriske elementer, som derefter afgiver lys i forskellige farver og kompleksiteter. Photowall giver dig et glimt ind i himlen med "Northern Light over Troms Coast, Norway", "Dragon Fly" og "Aurora Borealis over Burntside Lake" i sin fascinerende samling af aurora lærredsprints. Disse eksempler på aurora canvas prints viser os den overflod af farver, som dette naturfænomen gør synlige på himlen. Hæng et par af disse aurora lærredsprints op i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og føl dig som Galileo, der undersøger kosmos' mysterier. Du kan også udstille disse fine aurora lærredsprints i dine gange for at give dette forsømte rum en følelse af størrelse og uendelige muligheder. At bevæge sig fra rum til rum vil være en uddannelse i sig selv med disse fantastiske aurora lærredsprints på væggene. De kan fylde dit hjem med lys og farver.

Spsykedelisk i aurora lærredsprints

Formen af Auroraen, som opstår inden for båndene i begge polarområder, er også relateret til mængden af acceleration, der gives til de opstigende partikler. Flere planeter i vores solsystem, nogle naturlige satellitter, brune dværge og endda kometer kan også vise auroraer. Navnet Aurora stammer fra den romerske gudinde for daggryet, som rejste fra øst til vest for at varsle solens ankomst. Photowall giver dig mulighed for at blive fascineret af "Enchanting Aurora Borealis", "Nordic Lights" og "Hamnoy Northern Lights" i sin bemærkelsesværdige samling af aurora lærredsprints Disse eksempler på aurora lærredsprints viser flere af de fortryllende og fængslende lysshows, som folk i de højere halvkugler ofte er vidne til. Hæng et par af disse storslåede aurora lærredsprints op i dit fritidsrum, og få voksenlegestuen til at føles endnu mere levende og spændende. Måske vil du endda gerne udstille flere af disse aurora lærredsprints i dine opholdsområder for at give rummet en følelse af uendelighed og mystik. Alene synet af disse aurora lærredsprints kan berolige dine sanser og berolige din sjæl. Lad disse fantastiske aurora lærredsprints tage dig med til den menneskelige fantasis fjerneste områder.

Helt utroligt og levende

De fleste auroraer opstår i et bånd kaldet auroralzonen, som er placeret i meget specifikke breddegrader på geomagnetiske poler. De er mest synlige om natten på baggrund af en sort himmel. Et område, der ofte viser en aurora, kaldes auroral ovalen. Dette er et bånd, der er forskudt af solvindene mod jordens højre side. Photowall giver dig et spektakulært show med "Aurora", "Northern Lights in Tornetrask-Sweden" og "Northern Light-Purple Sky" i sin vidunderlige samling af aurora lærredsprints. Disse aurora lærredsprints viser endnu flere af disse himmelske vidundere, som de forekommer på nattehimlen. Hæng et par af disse aurora lærredsprints op på din seng, i dit soveområde, og føl dig som om du lukker øjnene for selve solsystemet. Dine drømme vil være fyldt med billeder af farver og himmelske elementer med disse aurora lærredsprints i dit værelse. Din søvn vil aldrig være så fredfyldt og foryngende som når du har disse storslåede aurora lærredsprints omkring dig. Disse aurora lærredsprints er ikke kun en visning af naturlige himmelske vidundere, men er også smukke dekorationer til hjemmet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-17 af 17 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.