Dugdråber

Dugdråber er vanddråber, der dannes ved udfældning af vandmolekyler i luften. Disse molekyler kondenserer og lander på visse overflader. Efterhånden som vandet ophobes, bliver de til Læs meredet, vi kender som dugdråber. Photowall hylder dette fantastiske naturfænomen med sin egen serie af dugdråber på lærred. Billederne viser disse dråber, som de samler sig på de blade, stilke og blomster, som de ofte samler sig på i naturen. Hæng et par af disse dug-dråber lærredsprints op i din stue, og giv rummet en følelse af friskhed og fornyelse. Lad dine kære og gæster forundres over disse vidunderlige dugdråber lærredsprints. De vil takke dig uendeligt meget for at have været så forudseende at vise disse dugdråber lærredsprints i dette fælles område. Læg mærke til, at de kommer med stadig mere farverige og opfindsomme undskyldninger for at opholde sig i dette rum med disse dug-dråber lærredsprints omkring sig. Der vil aldrig være et øjeblik af tristhed eller kedsomhed i din bybolig med disse dug-dråber lærredsprints. Lad ånden fra det store udendørs og naturens uvurderlige gave leve inde i hver eneste centimeter af dit hjem med disse bemærkelsesværdige dugdrops lærredsprints.

Misty in dewdrops lærredsprints

Liljen symboliserer moderskab og frugtbarhed samt kongelighed og ædel opførsel. Den kan også repræsentere kærlighedens renhed, ungdommens skønhed, samt fornyelse og genfødsel. Det er derfor ikke så underligt, at liljer er en af de foretrukne blomster, hvor der tilfældigvis dannes dug-dråber. Det er en af de blomster i naturen, hvor mange mennesker vil være i stand til at se dens iboende skønhed. Den bærer en elegance og ynde i sig, der forstærker de gunstige egenskaber i ethvert rum. Photowall lader dig stirre i forbløffelse på de dugdråber, der dannes på liljeblomsterne med "Where Dreams Come True", "In Turquoise Company" og "Blue Drop" i sin fine kollektion af dugdråber lærredsprints. Disse betagende billeder viser disse prisme-lignende dråber, der dannes på bladene og blomsterne af nogle af de smukkeste liljer, der findes. Hæng et par af disse dug-dråber lærredsprints op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du slumrer på en mark fuld af disse betagende blomster. Dine drømme vil være fyldt med farver og charme med disse dugdrops lærredsprints over dig. Du kan også udstille disse dugdråber lærredsprints i din spisestue for at sætte liv i dit måltid og få maden til at se endnu mere lokkende ud.

Frysende i dugdråber lærredsprints

Hydrangea er en art af blomstrende plante, der er almindelig i Asien og Amerika. Den største udbredelse af denne plante er i Kina, Korea og Japan. De vokser fra en til tre meter høje, selv om nogle af dem når en højde på over halvfems meter ved at vokse på barken af høje træer. Hydrangea er et græsk ord, der betyder vandkar, hvilket sandsynligvis er en hentydning til formen på dens frøkapsler. Franskmændene kalder denne blomst Hortense og den latinske version af den er Hortensia. De vokser almindeligvis fra forår til efterår i blomsterhoveder meget tæt på enden af hver stilk. Hortensiaer tørrer ud og visner meget hurtigt, men de kan også let genopvækkes ved at dyppe stilken i kogende vand. Kronbladene kan også nedsænkes i vand, der har stuetemperatur, og man opnår den samme effekt. Bladene og kronbladene på hortensiaer er et andet smukt sted, hvor dugdråberne ofte samles. Photowall giver dig "Strange Feelings", "Colorful Explosion" og "Sound of Colors" i sin bemærkelsesværdige kollektion af dugdråber lærredsprints.

Naturlig og foryngende

Et græsstrå er den del af en plante, der indeholder klorofyl og forplanter fotosyntesen. Græs kan findes praktisk talt overalt på Jorden. Fra den vildeste og mest økologiske type til de dyrkede, kultiverede og manicurerede sorter, der optræder på de velhavendes græsplæner. Der findes over tusind arter af vegetation, der kan klassificeres som græs på denne planet, og under dem findes der hundredvis af flere underarter. Selv eksperter i gartneri har stadig heftige debatter om, hvad der kan betragtes som græs, og hvad der ikke kan betragtes som græs. Græsstrå er endnu et fint landingssted for disse krystallinske gaver fra himlen, som kaldes dugdråber. Photowall giver dig "Majestætisk grøn natur", "Grøn vifte" og "Almindelig blå" i sin pragtfulde samling af dugdråber på lærred. Hæng et par af disse dugdråber lærredsprints op i dit opholdsrum, og mærk den livlighed og friskhed, som disse billeder bringer. Dine stunder af voksenunderholdning vil aldrig være mere engagerende, end når du har disse dug-dråber lærredsprints på væggene. Der er praktisk talt ikke noget rum eller væg, som ikke kan blive oplivet ved at have disse dug-dråber lærredsprints på dem. Så hvad venter du på? Snup din andel af disse dug-dråber lærredsprints i dag.
Produktoplysninger
  • Viser 1-63 af 63 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.