Landskaber

Landskaber er en yderst nyttig form for dekoration. De kan få et lille rum til at virke større, idet de udvider rummet alene ved at være til stede. De kan oplyse et alt for klinisk ruLæs merem, hvilket gør dem ideelle til kontorer, og de kan dekorere, samtidig med at de stadig er neutrale, hvilket gør dem ideelle til hoteller. Det rigtige landskab på det rigtige sted kan med ét enkelt skridt bringe et rum fra blot okay til fantastisk. Lav en forandring; dekorer dit hjem med lærredsprints fra vores kollektion Landskaber.

Vandre en skovvej

Bring ro i ethvert rum med et lærredsprint fra vores Landscapes-kollektion med en skov. Lad din fantasi tage den mindre befærdede vej og vandre langs de tidslidte stier mellem træer, der var gamle, da vores race var ung. Når det gælder skovscener, er der ingen ende på mangfoldigheden - fra de kølige, næsten ordnede skove på den nordlige halvkugle til de ranglede, regnfulde jungler i Afrika og Sydamerika. Hver skov fremkalder forskellige følelser - mens en landevej gennem en efterårsgul skov kan virke indbydende og hjemlig, kan den samme landevej gennem en tæt, mørkegrøn urskov bringe tanker om at gå derhen, hvor ingen mennesker har været før, bringe skoven hjem med lærredsprints.

Giv dig selv blomster

Ægte blomster er lige så gribende som de er smukke, et lysende, men alt for midlertidigt eksempel på verdens skønhed. Men med lærredsprints kan du bringe en hel blomstermark, der strækker sig helt ud til horisonten, ind i et hvilket som helst rum i dit hjem. Uanset om din smag er til en valmueplads, en eng fyldt med vilde blomster eller lavendelmarkerne i Provence, kan du tage disse blomster med hjem og beholde dem for evigt, lige så smukke som den dag, hvor billedet blev taget.

De åbne marker

Himlen virker altid større på en åben mark, med græsset, der rækker ud til horisonten, og de glatte bølger af bakkerne, der ligger udlagt foran dig. En stor mark er et fantastisk sted at tænke; markernes stille susen minder om havets bølger, der skvulper på stranden, mens græssets nikken i vinden har en hypnotisk kvalitet. Mens et maleri aldrig rigtig kan gengive lyden og duften af en åben græsmark, kan det helt sikkert vise dig, hvordan det ser ud, og en åben mark får selv det mindste rum til straks at se større, lysere og mere beboet ud.

Bjerge og ruiner

Nogle gange ser man på billeder af bjerge eller billeder taget fra toppen af dem, og man må tage et øjeblik til at forundres over menneskers udholdenhed, som vil bestige disse stenmastodonter for at få et billede. Det bliver endnu mere imponerende, når man ser et slot på toppen af et bjerg - man tænker straks på, hvor meget arbejde der må være lagt i at bygge dette tårn eller denne mur - hvor mange mennesker og hvor mange år har det taget at bygge det? Slottene, ligesom bjergene, virker som om de har været der i al evighed og vil være der i al evighed endnu, og det er let at overse den måde, de hele tiden ændrer sig på. Uanset om det blot er et sneklædt bjerg, der bliver grønt med foråret, eller om det er den langsomme forfaldsproces, der forvandler slotte til ruiner, arbejder tidens kræfter på alle ting, selv bjerge. På trods af deres uforanderlige udseende på menneskelig skala er bjerge på geologisk skala utroligt energiske, og de hopper op og ned som småbørn på sukkertrang. Inddrag malerier i din indretning for at få en nyttig meditation over farerne ved at dømme efter udseende alene.

Kunst

Kunstnere verden over er gennem årene blevet inspireret til at forsøge at skildre det levende landskab i deres kunst. Selv om nogle af dem er bedre end andre, er der ingen tvivl om, at landskabsmaleri er en krævende disciplin, uanset om man portrætterer en skovklædt bjergskråning, et stormfuldt hav eller en bjergstrøm. Alt skal være lige præcis sådan, for det er en af de få ting, som folk faktisk kan tage ud og kontrollere senere - ingen ved efter al den tid, hvordan Mona Lisa virkelig så ud, men alle kan tage til England og se, om Thomas Smith eller Richard Wilson vidste, hvad de havde gang i. Bring et eksempel på denne krævende kunstform ind i dit hjem med et lærredsprint fra vores Landscape-kollektion.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.