Berøring af vand - Billede på lærred - Stue

1623

motiver

Landskaber

Landskaber er utroligt velegnede til dekoration. De kan få et lille rum til at synes større, ved at udvide rummet med deres blotte eksistens. De kan lyse et lidt for klinisk rum op, hLæs merevilket gør dem velegnede til kontorer, og være dekorative, men alligevel neutrale, hvilket gør dem velegnede til hoteller. Det rigtige landskab på det rette sted kan flytte et lokale fra at være ok til fantastisk i et enkelt trin. Gør en forskel: Udsmyk dit hjem med billeder på lærred fra vores landskabssamling.

Gå en tur på en skovvej

Før fred og ro ind i et lokale med et billede på lærred fra vores landskabssamling, der forestiller en skov. Send din fantasi på en rejse, hvor du vandrer langs skovstier, mellem træer der var gamle, da menneskeheden stadig var ung. Når det handler om skovbilleder, er der ingen ende på mangfoldigheden - fra kolde, næsten ordnede skove på den nordlige halvkugle til frodige, regnfyldte jungler i Afrika og Sydamerika. Hver skov udløser forskellige følelser. En vej gennem en skov i efterårsfarver kan være indbydende og hjemlig, mens den samme vej gennem en tæt, mørkegrøn jungle fra urtiden kan give fornemmelsen af at gå, hvor ingen har gået før. Tag skoven med hjem på billeder på lærred.

Giv dig selv blomster

Ægte blomster er lige så betagende som de er smukke, et lysende, men alt for midlertidigt eksempel på verdens skønhed. Men med billeder på lærred kan du få en hel mark af blomster, der rækker helt ud til horisonten, ind i alle værelser i dit hjem. Uanset om din smag går i retning af en hel mark med valmuer, en eng med vilde blomster, eller lavendelmarker i Provence, kan du tage blomsterne med hjem og bevare dem for altid, nøjagtig lige så smukke som den dag fotografiet blev taget.

De åbne marker

Himlen ser altid større ud i det åbne landskab, med græs der strækker sig mod horisonten og bløde bakker foran dig. En stor mark er et godt sted at tænke: Den bløde hvisken fra markerne minder dig om havets bølger mod stranden, mens græsset, der bevæger sig i vinden har en hypnotisk virkning. Selvom et maleri aldrig kan gengive lydene og duften fra en åben græsmark, kan det i hvert fald vise dig, hvordan den ser ud, og en åben mark i selv det mindste værelse ser større, lysere og mere beboet ud.

Bjerge og ruiner

Somme tider ser man på billeder af bjerge eller fotografier taget fra toppen af dem, og man bruger et øjeblik på at forundres over vedholdenheden hos de mennesker, som vil bestige disse mastodonter for at tage et billede. Det bliver endnu mere imponerende, når man ser et slot på toppen af et bjerg. Så kan man ikke lade være med at tænke på den mængde arbejde, der er brugt til at bygge det tårn eller den mur - hvor mange mennesker og hvor mange år har det mon taget at bygge dem? Slottene, akkurat som bjergene, ser ud til at have været der altid og vil formentlig blive ved med det, og det er nemt at overse hvordan de hele tiden ændrer sig. Uanset om det er et snedækket bjerg, der bliver grønt om foråret, eller det er den langsomme nedbrydningsproces, der gør slotte til ruiner, har tidens tand indvirkning på alt, selv på bjerge. På trods af deres uændrede udseende på en menneskelig skala, er bjerge utroligt energiske på en geologisk skala og suser op og ned som små børn, der har fået for meget slik. Inkluder malerier i din udsmykning og brug dem til at fundere over farerne ved alene at dømme efter udseendet.

Kunst

Kunstnere i hele verden er gennem årene blevet inspireret, til at forsøge at portrættere levende landskaber i deres kunst. Nogle er bedre en andre, og der er ingen tvivl om, at maling af landskaber er en præcis disciplin, uanset om man gengiver en træbeklædt bakke, havet i stormvejr eller et vandløb i bjergene. Alt skal være helt nøjagtigt, fordi det faktisk er en af de få ting, der kan kontrolleres senere. Der er ikke længere nogen der ved hvordan Mona Lisa så ud i virkeligheden, men alle kan tage til England og se om Thomas Smith eller Richard Wilson vidste hvad det handlede om. Tag eksempler på denne præcise kunstform ind i dit hjem med billeder på lærred fra vores landskabssamling.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.