Berøring af vand - Billede på lærred - Stue

3482

motiver

Landskaber og scenerier

Landskaber er fremragende til at få mindre rum til at se større ud. De åbner verden, tilfører farver og liv på et sted der mangler det, og et strejf af himmel kan virkelig bringe det Læs mereudendørs indenfor. Eksperimenter med landskaber fra vores samling af landskaber og natur på billeder på lærred.

Det vidtstrakte blå hav

Det siges, at menneskeheden oprindeligt stammer fra havet. Det lyder fornuftigt – hvorfor skulle alle mennesker i hele verden ellers myldre til kysterne når de har ferie? Hvorfor skulle sømænd ellers tilbringe deres liv flydende hen over et ugæstfrit hav og ældes af saltvandsstænk og den brutale sol? Lyden af havet er som en vuggesang – nogle spekulerer på, om vi finder lyden så afslappende, fordi den minder os om livmoderen med det bløde sus af blodet i moderens vener og det rytmiske hjerteslag. Forskere siger, at billeder af havet er øjeblikkeligt afslappende og giver en fornemmelse af fred og velbefindende hos tilskuerne. Andre mener, at havet får dem til at tænke på eventyr, på rejser og fjerne steder ved andre kyster, som ikke alle kan forestille sig. Fremkald alle disse følelser og meget mere, når du dekorerer et rum med et maleri.

Ørkenen

Algebra blev opfundet i ørknen. Det blev alkohol og astronomi også. Ørkenen tilskynder til at slippe tankerene fri og bevæge sig ud, hvor de ikke har været før. Den åbne himmel åbner sindet og sender det ad nye veje, som kan føre til forbavsende indsigt. Folk i ørkenen siger, at ørkenvinden er ligeglad med hvad mennesket gør eller tænker. Ørkenen gør som den vil, og vi kan ikke gøre noget for at ændre det. Et gammelt digt beskriver måske allerbedst forholdet mellem mennesket og ørkenen. I digtet finder en rejsende to stenfødder i ørkenen med inskriptionen: 'Mit navn er Ozymandias, kongernes konge: Se mit værk, du almægtige, og fortvivl!' Det er det eneste, der er tilbage af statuen og af byen, hvor den stod. Ørkener er gode til at minde om, at tiden strækker sig bagud såvel som fremad, og at vores tid her kun er kortvarig. Der er så få miljøer, der virkelig udfordrer os i vore dage. Vi tager fra hjem med aircondition til kontorer med aircondition og kører til og fra i biler med aircondition. Det er ikke så overraskende, at naturens kraft kommer bag på os, når vi oplever den. Mind dig selv om naturens kraft med et ørkenbillede på lærred fra landskabs- og natursamlingen.

Bjergene

De rejser sig højt over landskabet, beklædt med træer og sne. Bjergene er et betagende syn. Disse gamle mastodonter har stået på det samme sted siden menneskeheden begyndte at gnide to sten mod hinanden for at få ild, og de vil være der længe efter, at menneskeheden er forsvundet igen. Deres smukke, alvorlige ansigter har set solen gå op og ned millionvis af gange, har set istid over flere menneskealdre komme og gå, og de står der stadig. Om det brænder eller stormer eller årene går, bliver bjergene stående, uændrede og evige. Somme tider skal vi mennesker mindes om, at der faktisk er noget, der er for evigt – eller i det mindst for evigt i den udstrækning, mennesket kan fatte begrebet. Når du har brug for at vide, at jorden består og at der er ting, der ikke ændres, kan et billede på lærred være lige det, der skal til i din boligindretning.

Græsmarkerne

Mange mennesker tilbringer deres liv i byer, lukket inde bag beton og stål, hvor de kun kan se en lille bid af himlen. Deres liv er lukkede om dem selv, fra arbejde til hjem til arbejde, og de ser aldrig andet end den lille del af verdenen. Men uden for byerne er der lavendelmarker, der strækker sig, så lang øjet rækker, græsmarker og savanner så åbne, at man kan se jordens bue i horisonten. Billeder og malerier i disse billeder på lærred fremkalder en fornemmelse af frihed, af størrelse og af store vidder, der kan føre tankerne ud af det rutinemæssige og ind ad nye, friske veje med frihed til at fjerne sig fra byerne og betontårnene, til en verden man aldrig havde forestillet sig. Slip dine tanker fri til at vandre på åbne vidder i vores landskabs- og natursamling af billeder på lærred.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.