Landskaber og scenerier

Landskaber er en fremragende måde at få et lille rum til at virke større på. De åbner verden og bringer farve og liv ind i et rum, som måske mangler det, og et strejf af himmel kan viLæs mererkelig bringe det ydre ind i rummet. Eksperimenter med landskaber fra vores kollektion af lærredsprints med landskaber og naturskønne omgivelser.

Det store blå hav

Det siges, at menneskeheden oprindeligt kom fra havet. Det giver god mening - hvorfor skulle mennesker verden over ellers drage mod kysterne i ferier? Hvorfor skulle sømænd ellers tilbringe deres liv med at flyde over et fjendtligt miljø og blive gamle i havets saltsprøjt og brutale sol? Lyden af havet er som en vuggevise - nogle spekulerer i, at vi finder lyden så afslappende, fordi den minder os om livmoderen, om den bløde susurus af vores mors blod i hendes årer og rytmen af hendes hjerteslag. Billeder af havet, siger forskerne, er umiddelbart afslappende og bringer følelser af fred og velvære til publikum. Andre fortæller, at havet får dem til at tænke på eventyr, på rejser til fjerne steder på andre kyster, på frihed, som landboer ikke engang kan forestille sig. Fremkald alle disse følelser og mere til, når du indretter et rum med et maleri.

Ørkenen

Algebra blev opfundet i ørkenen. Det samme blev alkohol og astronomi. Ørkenen er en tilskyndelse til at tænke, og den sætter tankerne fri til at vandre derhen, hvor de måske ikke har været før. Den store himmel åbner sindet og sender det ad nye veje, der fører til overraskende indsigter. Ørkenbefolkningen siger, at ørkenvinden er ligeglad med, hvad mennesket gør eller tænker. Ørkenen gør, som ørkenen vil, og intet, vi kan gøre, vil nogensinde ændre det. Et gammelt digt beskriver måske bedst forholdet mellem mennesket og ørkenen. I digtet finder en rejsende to meter sten i ørkenen med følgende inskription: "Mit navn er Ozymandias, kongernes konge": Se på mine værker, I mægtige, og fortvivl! Der er intet andet tilbage af statuen eller af den by, den engang lå i. Ørkener er en nyttig påmindelse om, at tiden strækker sig både baglæns og fremad, og at vores tid her er kort. Der er så få miljøer, der virkelig udfordrer os i disse dage. Vi går fra airconditionerede hjem til airconditionerede kontorer og kører i airconditionerede biler i mellemtiden; det er ikke overraskende, at naturens kraft kommer som en overraskelse, når det sker. Mind dig selv om naturens kraft med et lærredsprint med ørken-tema fra Landscapes & Scenic-kollektionen.

Bjergene

Et bjerg, der hæver sig kraftigt over landskabet, klædt i grønt og sne, er virkelig et pragtfuldt syn. Disse ældgamle mastodonter har stået på det samme sted, siden mennesket først bankede den ene sten mod den anden for at skabe ild, og de kan overleve længe efter, at mennesket er forsvundet. Deres smukke, strenge ansigter har set solen stå op og gå ned en million gange, har set istidernes komme og gå mange livstider lang tid, og alligevel holder de ud. Igennem ild og storm og gennem tidernes gang holder bjergene ud, uforanderlige og evige. Nogle gange har folk brug for at blive mindet om, at der er noget, der er evigt - eller i det mindste evigt, så meget som mennesker kan forstå begrebet. Når du har brug for at vide, at verden fortsætter, at der er ting, der ikke ændrer sig, kan et lærredsprint være lige det rigtige til at dekorere et rum med.

Græsmarken

Mange mennesker tilbringer deres liv i byerne, lukket inde i korridorer af beton og stål, hvor der kun er en smule himmel at se. Deres liv er lukket ind i sig selv, fra arbejde til hjem til arbejde, og de ser aldrig ud over denne splinter af verden. Uden for byerne er der imidlertid lavendelmarker, der strækker sig så langt øjet rækker, græsmarker og savanne, der er så åbne, at man kan se selve planetens kurve. De billeder, der er skildret i disse lærredstryk og malerier, fremkalder en følelse af frihed, af størrelse og uendelighed, som kan trække tankerne ud af deres rutine og ind i nye, friere kanaler, fri til at strejfe ud over byerne og betontårnene og ind i en verden, som man måske aldrig havde forestillet sig. Frigør dit sind til at vandre rundt i vidtstrakte områder i vores kollektion af lærredsprints med landskaber og naturskønne områder.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.