Floder

En flod er et strømmende vandområde, der skærer sig gennem landet, og hvis kilder kommer fra bjerge og andre bifloder. I sidste ende løber den ud i havet. De fleste floder bliver til Læs merevandveje for handel og transport og tjener også som militært forsvar i krigstid. Dette unikke vandområde findes i stort set alle verdens lande, og nogle af dem har spillet en vigtig rolle i selve menneskehedens historie. Photowall hylder dette fantastiske naturelement med sin egen kollektion af flodbilleder på lærred. Disse billeder skildrer nogle af de mest berømte floder i verden. Hæng et par af disse flodbilleder op på væggene i din stue, og lad dem give rummet en ånd af frihed og eventyr. Din familie og dine gæster vil forundres over billederne af disse flodbilleder på lærred i dette rum. De vil respektere dig for at have taget initiativ til at udstille disse fine flodtryk på lærred rundt omkring dem. Læg mærke til, at de finder flere og flere geniale grunde til at opholde sig i dette område med alle disse flodlærredsprints på væggene. Der vil aldrig være et kedeligt øjeblik i dit hjem med disse flodtryk på lærred.

Bredt i floder lærredsprints

Nogle floder kan findes i eksotiske og fjerntliggende lokaliteter over hele kloden. Andre snor sig gennem nogle af de mest befolkede byer. Uanset hvor de befinder sig, tjener floder ofte som et landmærke, der adskiller to store landområder fra hinanden. Ved bredderne af en flod er der ofte livlig aktivitet og foretagsomhed. Photowall giver dig et glimt af det ikoniske med "Deep into the Forest", "Waterfall in Green Forest" og "London-Southwark with City Hall" i sin unikke samling af lærredsprints af floder. Disse billeder viser både floder i eksotiske områder og floder i mere urbane områder. Hæng et par af disse flodbilleder på lærred op i dit fritidshjem, og giv rummet en atmosfære af energi og vitalitet. Dine voksne fornøjelser vil aldrig være mere spændende, end når du har disse flodbilleder på væggene. Du kan også vise disse flodtryk på lærred i dine opholdsrum. Lad deres rolige og velkendte karakter berolige dine sanser og slappe af i din sjæl. Hvis du blot stirrer på disse flodtryk på lærred, kan du slette alle dagens bekymringer og bekymringer.

Svævende i floder lærredstryk

Themsen snor sig gennem det store England, mens Seine deler begge sider af Frankrig. Yangtze ligger i majestætisk pragt i Kina, og Hudson flyder gennem storbyen New York. Disse fantastiske vandområder er blevet et så velkendt syn i vores verden, at hvis man ikke har et vandområde i sit eget land eller sin egen by, føler man sig ofte som indlandsfødt og strandet. Som alle naturkræfter kan en flod bruges til både godt og ondt. Mens nogle af disse vandområder transporterer skibe fyldt med mad, medicin, diverse varer, korn og andre forsyninger, der hjælper samfundet, er andre blevet brugt til transport af narkotika, våben og andre materialer, der kan skade mennesker. Photowall giver dig begge sider af mønten med "Florence Bridge", "Summer Landscape with River" og "Aerial View of Manhattan at Sunset" i sin fantastiske samling af flodbilleder på lærred. Disse billeder viser floder, der snor sig gennem de smukkeste steder i verden. Hæng et par af disse flodbilleder op på din seng i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene i en dampskib, der sejler gennem en fredfyldt flod.

Ikonisk og meningsfuldt

Nilen i Egypten er den længste flod i verden. Den gennemskærer flere regioner, inden den baner sig vej ud i havet. Selv i oldtiden har denne vandmasse sat sit præg på menneskehedens historie. I historien om Moses i Bibelen lægger den hebraiske kvinde Sara sin lillebror Moses i en kurv af siv og lader den flyde ned ad Nilen, hvor den ender i hænderne på Faraos datter. Således begynder den episke historie om Exodus. Floderne Eufrat og Tigris er beskrevet i Første Mosebog som grænsende til det land, der engang blev kaldt Edens Have, hvor den første mand og kvinde blev skabt. Og Jordanfloden er det sted, hvor Johannes Døberen og Jesus Kristus mødtes og erkendte hinandens rolle i menneskets frelse. Photowall tager hatten af for verdens store floder med "New York Dreams", "River in the Forest" og "Mountain Stream" i sin vidunderlige samling af lærredstryk af floder. Lad disse fine flodbilleder på lærred bringe glæde og lys ind i dit hjem.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.