Musikkunstnere

Musik er en form for underholdning, der har fanget vores sjæle, siden vi begyndte at høre den. Selv den moderne teknologi har bidraget med sin del og lært os at opfinde apparater, derLæs mere optager musikstykker og giver os mulighed for at afspille dem, når vi har tid og lyst. Fra de tidligste slag på dyrs skind for at skabe et beat til de sange, der blev sunget omkring et lejrbål, til den moderne, avancerede musik, som vi nyder, synes der ikke at være nogen ende på vores opfindsomhed, når det gælder dette emne. Photowall tager hatten af for musikken og alle de kunstnere, der deltager i den, med sin egen kollektion af lærredstryk af musikkunstnere. Billederne viser de forskellige kunstnere, der har bragt os deres musik gennem tiderne. Hæng et par af disse musikkunstner lærredsprints op på væggene i din stue, og se hvordan rummet straks lysner op og fyldes med lune og farver. Dine gæster og dine kære vil bifalde dig for at vise disse musikkunstner lærredsprints i dette område De vil udtænke stadig mere fantasifulde måder at komme tilbage til din stue med disse musikkunstner lærredsprints i dem. Disse billeder er et sikkert hit i dit hjem.

Soulful i musik kunstnere lærred prints

Rock and roll begyndte livet i USA i slutningen af fyrrerne og begyndelsen af halvtredserne. Dens rødder går tilbage til sort amerikansk musik som gospel, blues, jazz, boogie og rag for blot at nævne nogle få. Selv om mange af dens påvirkninger kan høres i tidligere værker, fik genren selv ikke sit navn før 1954. Klaverer, saxofoner, elektriske eller akustiske guitarer, basguitarer, tamburiner og trommer er blot nogle af de instrumenter, der anvendes i rock and roll. Photowall hylder musikken og dens koryfæer med sin serie af lærredstryk af musikkunstnere. Der findes billeder som "Gimme Shelter" og "The show must go on" i den fine samling af musikkunstneres lærredstryk. Hvis du anskaffer dig selv en håndfuld af disse musikkunstnere på lærred, vil det vække den længe forsvundne oprørskhed i den teenager, du engang var, og måske vil det få dig til at hyle mod månen, når stemningen er til det. Genoplev de dage, hvor du og din kommende kone blev forelsket ved at afspille de plader, der blev spillet i radioen under jeres tidlige romance, og ved at omgive dig med disse fantastiske musikkunstnere lærredsprints. Disse musikkunstnere lærredsprints vil helt sikkert bringe ilden tilbage i dit liv.

Primært i musik kunstnere lærred prints

Bands og musikere har spredt musikscenen siden... ja... siden der har været en musikscene. Fra de tidligste shamaner og medicinmænd, der sang sange for at tilkalde eller fordrive ånderne, til kirkekor og grupper, der sang besværgelser til deres guder, til de moderne, glitrende musikalske superstjerner og de kantede, vildt populære bands i dag, har menneskeheden altid været underholdt og fascineret af disse talentfulde individer. Photowall hylder disse kunstnere med "Woodstock Stage 1970", "Rattle and Hum-Bono" og "Craziness is Like Heaven" i sin unikke samling af lærredstryk af musikkunstnere. Disse billeder viser nogle af de superstjerner, der har sat deres uudslettelige præg på musikscenen. Hæng et par af disse musikkunstnere på væggene i dit fritidshjem, mens du lytter til den ægte vare på dit stereoanlæg, og du har forudsætningerne for en perfekt eftermiddag med musiktripping. Disse vidunderlige musikkunstnere lærredsprints vil øge den cool faktor i dette område hundrede gange. Legestunden bliver aldrig så sjov som når du har disse musikkunstner lærredsprints omkring dig.

Edgy og fængende

Nægtelsen af at acceptere den dikterede norm er en af grundene til, at musikken spillede en så stor rolle i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Rockstjerner blev ofte set deltage i demonstrationer og protester mod racediskrimination og Vietnamkrigen. Mens de i studiet gav genlyd af disse meget stærke følelser i de sange, de indspillede. Det var en vild og turbulent tid i Amerika, og rock'n'roll syntes at være det perfekte soundtrack til den. Photowall hylder nogle af de mest ikoniske figurer inden for rock and roll med "Live a Little, Love a Little" med selveste kongen, Elvis Presley, i billedet. Der er også "Light My Fire", som viser den legendariske rockpoet og tekstforfatter Jim Morrison, der pludselig og mystisk dør under mistænkelige omstændigheder på toppen af sin succes. Disse lærredsprints af musikkunstnere vil vise sig at være uvurderlige til at pryde hjemmene hos rebeller i alle aldre. Musikken og livsstilen er alt sammen indkapslet i billederne på disse vidunderlige musikkunstnere lærredstryk. Der er ingen tvivl om, at det vil få hjertet til at banke og blodet til at løbe i vand.
Produktoplysninger
  • Viser 1-91 af 91 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.