Berømtheder

Hvem ville ikke ønske at have kendte personligheders ansigter som vægmalerier på vores vægge? Forvandl dine vægge til noget interessant og stjernebesat med hjælp fra Photowall og dissLæs meree berømte personer, som alle har beundret mindst én gang i deres liv. Personer, der dominerede radioerne, tv'erne, aviserne og alle former for medier tilbage i tiden. Næsten hele verden så op til dem, da de var i deres bedste alder. Berømt kan være en underdrivelse af, hvordan de efterlod enhver starstrucked, når de går forbi dem. Lad disse vægmalerier gøre arbejdet med at forvandle dine sædvanlige vægge til en væg af berømmelse!

Stjerner Kunst er lyse som solen

Solen er faktisk en lysende stjerne - måske ikke så lysende som den gamle berømte Sirius-stjerne - men den er unægtelig lysende, for den er tættere på jorden. Den eneste forskel mellem solen og disse mennesker er, at disse stjerner er de klareste tilbage i tiden. De skinnede så stærkt, at de kan blænde enhver ved blot at optræde foran dem og måske smile til dem. Forstår du det? Bring de klareste stjerner ind på dine vægge med de muligheder, Photowall har til dig! Er du gået i stå til 'Diamonds are a Girl's Best Friend'? Dette Marilyn Monroe-maleri er et perfekt match til dig! Elskede thrilleraftenen med Michael Jackson? Måske ville et Michael Jackson-vægmaleri være perfekt! Blev du forelsket i John Lenons stemme? Denne abstrakte kunst af ham kan være et passende display til dine vægge. Disse kunstværker er lige så alsidige som Induced Pluripotent Stem Cells! De kan passe til ethvert hus eller vægmotiv! De kan skinne lige så klart som solen på egen hånd. Du kan sætte dem på dine vægge i stuen og lade dine gæster mindes, hvor klart disse stjerner skinnede i deres bedste tid, og være fan sammen, eller måske lytte til deres sange igen og igen. Det ville også være perfekt til et soveværelse. Føl dig nostalgisk hver gang du kigger på disse berømte mennesker. Photowalls kollektioner er naturligvis ikke kun begrænset til de tre nævnte. Du kan også prøve denne Albert Einstein-kunst og få den indre fysiker frem, og bliv forbløffet hver gang du ser denne kunst med lysets hastighed. Det er et slag i relativitetsteorien!

Filmtid med stjernerne

Audrey Hepburns og James Deans fotografier venter på, at du kan vælge dem og udstille dem på dine vægge. De er en af de personer, som vi kalder "superstjerner". Næsten alle, selv i den moderne tidsalder, der ikke kender disse personligheder. At have dem vist hvor som helst på vores vægge ville altid se godt ud. Deres perfekte ansigter og proportioner fik millioner af mennesker til at blive forelsket i dem, da de var stjerner dengang. Er du rørt af Bohemian Rhapsody? Freddie Mercury foto vægmaleri ville være et godt match for dig. Du kan også elske disse scener fra den store film "The Godfather" og slippe din indre mafia løs. Bortset fra disse er der andre valgmuligheder, som du helt sikkert vil elske. Lad vægmalerierne ændre stemningen i dine værelser fra kedelig til fantastisk!
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5-8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.