Måltider

Måltider som helhed har været den mest grundlæggende del af menneskets eksistens, siden mennesket først lærte at fange dyr og spise deres kød som føde. Der er praktisk talt mere end eLæs meren million måder at tilberede kød, fisk og grøntsager på til kulinarisk brug. Og hver dag opfindes der endnu flere innovative måder at tilberede mad på. Photowall hylder måltider, der er lige så gamle som tiden selv, i sin vidunderlige samling af måltider på lærred. Disse billeder skildrer fejringen af vores forbrug af disse delikatesser. Hæng flere af disse måltider på lærred rundt omkring i dit hjem for at minde dig om naturens gavmildhed. Placér nogle af disse måltider på lærred i dit køkken for at inspirere dig til at finde på stadig mere fantasifulde retter, der vil behage øjnene og tilfredsstille ganen. Et par af disse måltider på lærred, der er placeret strategisk i dine børns soveområder og legekroge, vil ikke blot give farve og give dem mange timers underholdning, men vil også tjene som en indføring i en verden af nærende mad. Gør dem til håbefulde gourmander ved at sætte gang i deres fantasi og kreativitet med disse måltidslærredsprints i din bolig.

Valgbar i måltider lærredsprints

Det er et lidet kendt faktum uden for litterære kredse, at den store franske forfatter Alexandre Dumas, som skrev De tre musketerer og Greven af Monte Cristo, også var forfatter til en af de mest omfattende og berømte bøger i den kulinariske verden. Denne bog hedder Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller Den store madordbog. I den findes nogle af de mest praktiserede klassiske franske madlavningsteknikker, som kokke har brugt i århundreder. Photowall lader dig nyde smagen med "Hip Hip Hurra-Peder Severin Kroyer" i sin vidunderlige samling af måltider lærredsprints. Dette billede viser nogle af de mest eftertragtede vine og drikkevarer, der skåles for og er tilgængelige for kræsne gourmander på planeten. Hæng disse måltider lærredsprints op på væggene i din stue, og gør dem til et fint midtpunkt, der vil vække livlige kulinariske diskussioner. Diskuter med din familie og dine kære om, hvilken madlavningsmetode der er den bedste, med disse fantastiske måltider lærredsprints omkring dig. Selv dine børn vil få øjnene op for den saftige og gode smag af disse måltider, når du introducerer dem til den fine madverden med disse måltider lærredsprints.

Måltider på lærredstryk

Michelin-stjernen er en anerkendelse, der gives af et meget strengt selskab af gourmander, som kun tildeler den til de bedste kokke og restauranter i verden. At have en Michelin-stjerne svarer til at eje en Congressional Medal of Honor i den militære verden. En stjerne betyder, at man er en fantastisk kok, to stjerner betyder, at man har en næsten overjordisk dygtighed, mens tre stjerner er et niveau af dygtighed og talent, der kun er forbeholdt guderne. Photowall giver dig mere at smage med "Lunch-Diego Velasquez" i vores fine serie af måltider lærredsprints. Dette billede skildrer det kammeratskab og fællesskab, som folk deler ved spisetid. De fortæller os også, at enkle basisvarer og ydmyge drikkevarer stadig kan skabe en atmosfære af appetit og overflod. Der er praktisk talt ingen tilberedning, der er så simpel, at den ikke kan vække en følelse af appetit hos de mennesker, der deltager i den. Giv disse måltider lærredsprints en æresplads oven på dit soveværelse, og få altid en hjemlig og varm atmosfære i dit soveværelse. Du og dine kære kan stirre på disse måltider på lærred i timevis.

Smagfuldt og næringsrigt

Lige siden mennesket har lært at sætte kød på bålet, har den kulinariske verden opfundet stadig mere kreative metoder til at sætte mad på bordet. Fra brugen af trækul og træ til at give kødet en særlig smag, til brugen af forskellige slags vin til madlavning, til brugen af krydderier og krydderier, synes der ikke at være nogen ende på udviklingen og fremskridtene inden for den kulinariske kunstform. I moderne tider er ild ikke den eneste måde at tilberede mad på. Elektriske komfurer er dukket op for at gøre deres indtog i køkkenet. Induktionskogeplader, der anvender elektromagnetisk strøm, sparer tid og kræfter ved tilberedning af måltider. Og i det sidste årti er en anordning kaldet sous vide blevet brugt til at lave mad ved lave, faste temperaturer, der garanteret forsegler smagen af marinader og krydderier. Ved at tilberede med dette apparat er du også sikker på, at kødet er gaffelmørt og jævnt tilberedt indefra og ud. Menneskeheden er i hvert fald kommet langt fra at spidde et stykke kød på et spyd og placere det over åben ild. Disse lærredsprints af måltider skal minde os om den rige historie og den store fremtid, der venter os med mad.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider