Grøntsag

Grøntsager har været den mest grundlæggende del af menneskets forbrug, siden menneskeheden først lærte at dyrke jorden og høste dens rigdom til mad. Der er praktisk talt mere end en mLæs mereillion måder at tilberede grøntsager til kulinariske formål på. Og hver dag opfindes der endnu flere innovative tilberedningsmetoder. Photowall hylder grøntsager, der er lige så gamle som tiden selv, i sin vidunderlige kollektion af grøntsagsprints på lærred. Disse billeder skildrer fejringen af vores forbrug af disse delikatesser. Hæng flere af disse grøntsagsprints på lærred rundt omkring i dit hjem for at minde dig om naturens gavmildhed. Placér nogle af disse grøntsagsprints i dit køkken for at inspirere dig til at finde på stadig mere fantasifulde retter, der vil glæde øjnene og tilfredsstille ganen. Et par af disse grøntsagsprints på lærred placeret strategisk i dine børns soveområder og legekroge vil ikke blot give farve og give timevis af underholdning, men vil også tjene som en indføring i en verden af næringsrig mad. Gør dem til håbefulde gourmander ved at sætte gang i deres fantasi og kreativitet med disse grøntsagsprints på lærred i din bolig.

Fibret i grøntsager lærredsprints

Det er en lidet kendt kendsgerning uden for litterære kredse, at den store franske forfatter Alexandre Dumas, der skrev De tre musketerer og Greven af Monte Cristo, også var forfatter til en af de mest omfattende og berømte bøger i den kulinariske verden. Denne bog hedder Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller Den store madordbog. I den findes nogle af de mest praktiserede klassiske franske madlavningsteknikker, som kokke har brugt i århundreder. Photowall lader dig nyde smagen med "Frugt og grøntsager", "Svampe Bær Nødder og frugter" og "Køkkenillustration Løg" i sin vidunderlige kollektion af grøntsagsprints på lærred. Dette billede viser nogle af de mest eftertragtede frugter fra jorden, der er tilgængelige for kræsne gourmander. Hæng disse grøntsagscanvasprints op på væggene i din stue og gør dem til et fint midtpunkt, der vil vække livlige kulinariske diskussioner. Diskuter med din familie og dine kære om, hvilken madlavningsmetode der er den bedste, med disse fantastiske grøntsagsprints på lærred omkring dig. Selv dine børn vil få øjnene op for den saftige og gode smag af disse måltider, når du introducerer dem til den fine madverden med disse grøntsagsprints på lærred.

Gratisering i grøntsagsprints på lærred

Michelin-stjernen er en anerkendelse, der gives af et meget strengt selskab af gourmander, som kun tildeler den til de bedste kokke og restauranter i verden. At have en Michelin-stjerne svarer til at eje en Congressional Medal of Honor i den militære verden. En stjerne betyder, at man er en fantastisk kok, to stjerner betyder, at man har en næsten overjordisk dygtighed, mens tre stjerner er et niveau af dygtighed og talent, som kun er forbeholdt guderne. Photowall giver dig mere at smage med "Grøntsager", "Køkkenillustration-Salat" og "Jalapeno og hvidløg" i vores fine serie af grøntsagscanvasprint. Disse billeder skildrer grøntsagers livlige farver og appetitlige udseende. De fortæller os også, at enkle basisvarer og ydmyge tilbud stadig kan skabe en atmosfære af jubel og overflod. Der findes praktisk talt ingen tilberedning, der er så simpel, at den ikke kan vække en følelse af appetit hos de mennesker, der tager del i den. Giv disse grøntsagsprints på lærred en æresplads oven på dit soveværelse, og få altid en hjemlig og varm atmosfære i dit soveværelse. Du og dine kære kan stirre på disse grøntsagscanvasprint i timevis.

Grønt og bladetræer

Lige siden mennesket har lært at høste naturens grønt, har den kulinariske verden opfundet stadig mere kreative metoder til at sætte mad på bordet. Fra brugen af kul og træ til at give grøntsagerne en særlig smag, til brugen af forskellige slags vin til madlavning, til brugen af krydderier og krydderier, synes der ikke at være nogen ende på udviklingen og fremskridtene inden for den kulinariske kunstform. I moderne tider er ild ikke den eneste måde at tilberede mad på. Elektriske komfurer er dukket op for at gøre deres indtog i køkkenet. Induktionskogeplader, der anvender elektromagnetisk strøm, sparer tid og kræfter ved tilberedning af måltider. Og i det sidste årti er en anordning kaldet sous vide blevet brugt til at lave mad ved lave, faste temperaturer, der garanteret forsegler smagen af marinader og krydderier. Ved at tilberede med dette apparat er du også sikker på, at grøntsagerne er sprøde, grønne og jævnt tilberedte indefra og ud. Menneskeheden er i hvert fald kommet langt fra at sætte et stykke grønt på spyd og sætte det over åben ild. Disse grøntsagsprints på lærred skal minde os om den rige historie og den store fremtid, der venter os i mad.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider