Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Fugle blade - Billede på lærred - Stue

70

motiver

Surrealisme

Surrealisme er en genre indenfor kunst, som har sin oprindelse og inspiration i den visuelle kunst og skrivning fra 1920´erne. Kunstnernes malerier inkluderer hverdagssituationer med Læs meregenstande der var sært placeret. En af de mest kendte surrealistiske kunstnere er Salvador Dali og hans berømte ørken med ure, som er bøjet på midten og smeltet over planter og sten. Målet med surrealistiske malerier var at opfordre folk til at frigøre sig fra deres underbevidste tanker og udtryk og lade dem komme frem i skrivning og billeder på lærred.

Temaer fra det ubevidste sind

Der er mange tilgængelige billeder på lærred, som viser temaer fra det ubevidste sind. Eternal Love forestiller en kvinde med englevinger, som stirrer på et kæmpe vækkeur, mens hendes kat sidder i nærheden. Der er brugt en bred vifte af farver i malerierne og ikke to af dem ligner hinanden. Masser af billeder fra landet, såsom et gårdhus der vokser ud af et træ på marken, eller fugle afbildet som blade på træerne, som blæser væk fra træerne efterhånden som de flyver mod himlen. Disse tankeprovokerende kunstværker på lærred, vil holde dagdrømmeren optaget i timevis og helt sikkert starte interessante samtaler ved dit næste middagsselskab.

Overraskelseselementer

En del af den surrealistiske genre er overraskelseselementet. Til at starte med virker kunstværket måske ordinært, indtil du indser at noget meget vigtigt er sært placeret. Et hus flyder ned ad et vandfald, en mand i næsten Renoir-stil på en cykel med en paraply - indtil du opdager at manden er usynlig. Det var Sigmund Freud, den berømte psykiater, der siges at have været en kæmpe inspirationskilde for kunstnere såsom Paul Éluard, Benjamin Péret, René Crevel, Robert Desnos og mange andre. Freud arbejdede med drømmetydning og frie associationer, hvilket hjalp de surrealistiske kunstnere med at udtrykke deres arbejde på lærred, ved at se efter idiosynkrasi og studere deres egne drømme. Andre Breton, som siges at være bevægelsens grundlægger, mente at ved at vise to meget forskellige objekter i et kunststykke, kunne man generere idéer om forskellen og måske relatere til ensartetheden. Når du hænger et surrealistisk værk på din væg, er der mange måder at fortolke det på. Lad bare dine tanker vandre, og maleriet vil tale til dig personligt.
Produktoplysninger
  • Viser 1-70 af 70 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.