Retro

Vores retro lærredsprints og -malerier, der opsummerer det cool image fra et tidligere årti eller måske indkapsler stemningen fra en klassisk designstil, er det ideelle til ethvert ruLæs merem i dit hjem. Designet med nogle dristige mønstre og fantastiske fotografier er disse billeder på ingen måde passé eller gammeldags. I stedet tilbyder de en hyper smart retrovibe, der vil blive omdrejningspunktet for din indretningsstil. Fra abstrakte billeder i hvirvler af stærke farver til kornede billeder af nostalgiske køretøjer og udstyr - retrostemningen er helt sikkert i nuet.

Den kunstneriske retrostil

Når man ser på nogle af de store moderne malerier fra det 20. århundrede, er det muligt at se, hvor meget der blev eksperimenteret med både form og farver på det tidspunkt. Hvis du ønsker en indretningsstil, der minder om sådanne fantastiske kunstværker, kan du tage et kig på billeder som Triangulawesome, Twist Light eller Retroline Blue. De er alle sammen en fantastisk reproduktion af lærredsprint, der ligner denne slags originale kunstværker fra første halvdel af det tyvende århundrede. Det er endda muligt at opnå de primære farveskemaer fra en berømt kunstner som Piet Mondrian også i en retro-stil. For en klassisk 1950'er-indretningsstil er de elskelige Photowall Kitchen Shelves og Retro Kitchen-billeder det perfekte valg - og de fås også i flere farveskemaer. For en lidt mere optimistisk og funky stemning, der måske mere forbindes med de swingende tressere og halvfjerdsere, er lærredsprints som Retro Square Green eller Retro Orange helt sikkert et godt valg. Hvis du ønsker en pop art-stil, der er så synonym med tresserne, kan du vælge Frankfurt, der fås i et udvalg af utroligt levende farver.

Retro Tech

Selvfølgelig skaber abstrakte visuelle ideer en tydelig retro-følelse, når de er opstillet på et stort lærredsprint, men malerimulighederne omfatter også mange billeder af teknologier fra den pågældende periode. Et maleri som Stereo, der er stærkt ladet med en god fornemmelse af nostalgi, giver for eksempel et grafisk billede af et selvstændigt båndanlæg med musikken tilsyneladende bragende i fed sort og rød. Derudover kunne man vælge mellem retro-robotter, retro-fly og endda retro-forstærkere - alt sammen skaber det en følelse af tidløshed i et enkelt billede. Hvis du vil have et langsommere tempo, hvorfor så ikke tjekke det fremragende fotografi af Retro Gaspumper, det ideelle billede til at hænge op, hvis du leder efter noget, der siger "tag dig tid"?

Tidløst vægmaleri design

Retro vægmalerier er vidunderlige designs, der helt sikkert kan give et statement til dine værelser. De kan nemt skabe et nostalgisk miljø, da designene er påvirket og en blanding af trends i 50'erne. 60'erne og 70'erne. Vægmaleridesigns kan betragtes som tidløse, da de stadig kan gøre dine vægge højlydte, livlige og levende. Når du bruger vægmalerier, skal du derfor aldrig glemme at gå hele vejen med farverne, så du med succes kan opnå retrodesignstilen i dit hjem.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider