Stadig Liv med Violin og Ur - Billede på lærred - Stue

55

motiver

Retro

Vores billeder på lærred og malerier, som fremstiller et fedt billede af et tidligere årti, eller måske indkapsler den særlige følelse af et klassisk design, er alle ideelle til ethveLæs merert rum i dit hjem. Disse billeder, som er designet med modige mønstre og fantastiske fotografier, er på ingen måde passé eller gammeldags. I stedet for giver de en superfed følelse, som bliver fokuspunkt i din indretningsstil. Fra abstrakte billeder af sværme af vovede farver til grynede billeder af nostalgiske køretøjer og tilbehør, retrofølelsen er her helt sikkert lige nu og her.

Den kunstneriske retrostil

Når man ser på nogle af de store moderne malerier fra det tyvende århundrede, er det muligt at se præcis hvor meget eksperimentering der blev lavet med både form og farve på den tid. Vil du have en indretningsstil som sender tankerne tilbage til sådanne betagende kunstværker, så kast et blik på billeder som Triangulawesome, Twist Light eller Retroline Blue. Hver og et er en fremragende reproduktion på billeder på lærred, som ligner denne type af originale kunstværker fra første halvdel af det tyvende århundrede. Det er endda muligt også at opnå den primære farvesammensætning fra en berømt kunstner som Piet Mondrian i retrostil. Til en klassisk 1950´er indretningsstil, er de vellidte Kitchen Shelves og Retro Kitchen fra Photowall det perfekte valg – og de er også altid tilgængelige i et væld af farver. Så igen, for en lidt mere moderne og funky følelse, som måske mere associeres med de swingende tressere og halvfjersere, er billeder på lærred som Retro Square Green eller Retro Orange helt sikkert et hit. For en stil af popkunst, så synonymt med tresserne, skal du vælge Frankfurt som er tilgængelig i et udvalg af flotte, klare farver.

Retro Tech

Abstrakte visuelle idéer skaber selvfølgelig en særlig retrofølelse, når de kommer op på et stort billede på lærred, men udvalget af malerier inkluderer også mange billeder af periodiske teknologier. Kraftigt ladet med en god portion nostalgi, for eksempel, giver et maleri som Stereo et grafisk udtryk af et selvstændigt båndsystem, hvor musikken lader til at skratte ud i vovet sort og rød. Endvidere er der valg der kan foretages af retrorobotter, retrofly og endda retroforstærkere – alle skaber de en følelse af tidløshed på et enkelt billede. Hvis du vil stoppe tiden lidt, hvorfor så ikke vælge de pragtfulde fotografi af en retro benzintank? Det er det ideelle billede at hænge op hvis du vil have noget der siger 'tag dig god tid'?
Produktoplysninger
  • Viser 1-55 af 55 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.