Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Marilyn Flerfarvet - Billede på lærred - Entré

17

motiver

Popkunst

Popkunst repræsenterer folkets kunst og blev baseret på tidens populære billeder - 1950´erne og frem til cirka 1970´erne. Det kunne indeholde genstande inde i malerierne, såsom suppedLæs mereåser (Andy Warhol) eller værktøj eller naturlige genstande som muslingeskaller. Idéen var at vise folk, at hverdagen eller popkulturen var en smuk ting. Kunstnere blev først inspireret af abstrakte ekspressionistiske malerier og billeder på lærred. Emner af interesse inkluderede arbejdende folk, skjulte følelser og menneskelige relationer. Disse fine billeder på lærred tilbyder et udvalg af stil og farver indenfor popkunsten, som vil pynte på enhver væg.

Pop Liberty

Billedet på lærred af Pop Liberty viser adskillige firkanter, som indeholder New Yorks arm og hoved, nemlig USA's berømte frihedsgudinde. Hver firkant er forskellige farver eller farvesammensætninger, som er designet til at fange øjet ved første blik. Der er også mulighed for et billede på lærred der viser amerikansk popkultur såsom det amerikanske flag, baseball, sodavand, cykler og den berømte Golden Gate Bridge. Der findes et udvalg af forskellige blomstermønstre og mange forskellige typer muslingeskaller venter på at pryde badeværelsesvæggen. Popkunst er en form for maleri og tegning, som giver mulighed for at portrættere et meget naturligt udtryk, ved at fremhæve almindelige objekter eller steder, bygninger og strukturer og mennesker eller produkter. Mange popkunstnere var også illustratorer, grafiske designere og endda reklamemalere. Eksempler på disse kunstnere inkluderer Ed Ruscha, James Rosenquist, Eduardo Paolozzi og Richard Hamilton, og selvfølgelig Andy Warhol. Som moderne kunst passer popkunst godt ind i mange forskellige indretninger i et hjem eller en forretning. Det er et ikke-stødende objekt, som kan placeres smagfuldt og farvekoordineret med væggen og omgivelserne. For at identificere et billede som popkunst, er der nogle fælles karakteristika at tage i betragtning. For det første er det centrale tema forbrug og materialisme. For det andet vil værket være en kommentar til kultur og samfund gennem populære logoer, billeder og ikoner, som så ændres som om de er helt nye idéer inde i billedet. Hvad mange kan lide ved popkunsten, er at det prøver at lade være med at tage sig selv så seriøst, mens det nogen gange formidler et meningsfuldt budskab. At vælge et af disse kunststykker, er at blive en del af kulturen bag det - hvad du vælger afspejler måske hvad du selv tror på.
Produktoplysninger
  • Viser 1-17 af 17 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.