Vandfarver

Dette udvalg af lærredsprints giver dig mulighed for at bringe akvarelfarvernes skønhed og skrøbelighed ind i dit hjem. Kunstnere har været engageret og udfordret af akvarelmaleri i åLæs mererhundreder. Det har en lysstyrke, der er umulig at opnå med noget andet medie. Akvarel er perfekt egnet til både abstrakte og figurative motiver og er et medie, der er ideelt egnet til at male i det fri. Derfor bruger mange kunstnere akvarelfarve til de udendørs skitser, de laver, før de begynder at male malerier i fuld størrelse i atelieret.

Hvad er akvarel?

Specialiserede producenter fremstiller akvarelfarver ved at male pigmenter meget fint og derefter blande dem med et bindemiddel som f.eks. gummi arabicum. Kunstnere køber dem i tuber eller kager og bruger vand som medium, når de pensler malingen på særligt akvarelpapir. Når kunstneren påfører malingen ved hjælp af en teknik, der kaldes våd-i-våd-teknik, hvor to eller flere farver kan løbe ind i hinanden, kan resultatet være smukt og resultere i uventede farveblandinger. Nogle pigmenter giver interessante mønstre, når de sætter sig i papiret. Ultramarinblå og Burnt Umber gør begge dette. De lærredsprints, der tilbydes her, viser disse træk særligt godt.

Akvarelmalere før og nu

Et af de tidligste og smukkeste akvareller, vi kender, er Albrecht Durers "Ung hare", malet i 1502. Den britiske kunstner J.M.W. Turner er berømt for sine akvarelmalerier. Han lavede tusindvis i løbet af sit liv, og du kan se mange af hans skitser og tegninger i Tate Gallery i London. John Constable, der måske er mest berømt for sit oliemaleri "The Haywain", arbejdede også i begyndelsen af 1800-tallet og brugte dagligt akvarelfarver til indledende studier. Hans samtidige sagde, at han lavede mindst ét himmelsmaleri hver eneste dag. Mange moderne kunstnere sætter pris på akvarellens udtryksmæssige kvaliteter, især i mere abstrakte værker, og de bruger mediet løst for at skabe en fornemmelse af emnet i deres værker snarere end en bogstavelig gengivelse. Hvert år udstiller nationale og internationale konkurrencer de bedste værker, der i øjeblikket produceres rundt om i verden. Amatørmalere begynder ofte med akvarel, men finder ofte ud af, at det ikke er nær så let som det ser ud til at opnå gode resultater. Hvis du har en forkærlighed for akvarelfarver, er det ideelle valg af et lærredsprint den ideelle måde at få et på din væg. Med deres livlighed og renhed er akvarellerne nemme at leve med i ethvert miljø, og disse lærredsprints giver dig den ekstra bonus, at der ikke er behov for den glasering og ramme, som du ville have brug for til et originalt værk.

Akvarelfarver og indretning

Akvareller er kendt for at have et iboende lys i sig. Det gør det til et af de bedste medier til at udtrykke det delikate, mystiske og himmelske. Vægmalerier med akvarelfarver kan skabe et unikt udseende på dine vægge og kan betragtes som en ægte form for kunst. At have vægmalerier på dine vægge kan fuldstændig fuldende rummets udseende. I mange tilfælde behøver du ikke at tilføje andre dekorative elementer for at matche vægmaleriets design. Så uanset hvilket vægmaleri du vælger, vil de helt sikkert skabe et vidunderligt statement til dit interiør.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.