Min drivhus akvarel 3 - Billede på lærred - Stue

999

motiver

Vandfarver

Denne samling af billeder på lærred giver dig mulighed for at tage akvarellernes skønhed og skrøbelighed ind i dit hjem. Kunstnere har beskæftiget sig med og været udfordret af maleriLæs mereer malet med akvareller i århundreder. De har et lys, der ikke kan opnås i noget andet medie. Akvarellerne er perfekte til både abstrakte og billedrige emner og egner sig rigtig godt til maling i fri luft. Som konsekvens heraf bruger mange kunstnere akvareller til udendørs skitser, før de begynder malerierne i fuld størrelse i studiet.

Hvad er akvareller?

Akvareller produceres af specialister ved at knuse pigmenter meget fint og så blande dem med et bindemiddel såsom gummi arabikum. Kunstnere køber dem i tuber eller kager og bruger vand som medie, når de børster malingen på specielt papir beregnet til akvareller. Når kunstneren bruger malingen ved brug af en teknik kendt som vådt-i-vådt, hvor to eller flere farver kan løbe sammen, kan resultatet blive meget smukt og resultere i uventede farvesammensætninger. Nogle pigmenter laver interessante mønstre, når de sætter sig på papiret. Ultramarine Blue og Burnt Umber gør begge dette. Billederne på lærred som tilbydes her, viser disse egenskaber særligt godt.

Malere der har malet med akvareller i fortiden og nutiden

Et af de tidligste og smukkeste akvarelmalerier vi kender er Albrecht Durer's "Young Hare", malet i 1502. Den britiske kunstner J.M.W. Turner er berømt for sine akvarelmalerier. Han producerede tusindvis i løbet af hans levetid og du kan se mange af hans skitser og tegninger på Tate Gallery i London. En anden der arbejdede i de tidlige 1800´ere er John Constable, måske mest kendt for sit oliemaleri "The Haywain", brugte akvareller på daglig basis til de indledende studier. Hans samtid sagde at han malede mindst et maleri af himlen hver dag. Mange moderne kunstnere værdsætter akvarellernes evne til at udtrykke sig, særligt i mere abstrakte værker, og bruger mediet til at skabe en overordnet fornemmelse for emnet i deres værker fremfor en direkte repræsentation. Hvert år holdes der konkurrencer både nationalt og internationalt, hvor de bedste værker der for øjeblikket bliver produceret rundt omkring i verden vises frem. Amatørmalere begynder ofte med akvareller, blot for at finde ud af at det ikke er nær så let som det ser ud, at opnå flotte resultater. Hvis du elsker akvareller, så vælg et billede på lærred af dette til din væg. Med deres livlighed og renhed er akvareller lette at leve med i ethvert miljø og disse billeder på lærred giver dig den ekstra bonus, at der ikke er brug for den glasering og indramning, som ville være nødvendigt i et originalt værk.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.