Malerier

En ny og innovativ måde at vise nogle af verdens attraktive og interessante malerier på. Vægmalerier med forskellige malerier er nogle af Photowalls stoltheder. Med et vægmaleri desigLæs meren efter eget valg vil du skabe et interiør, der helt sikkert vil gøre et statement. Disse designs vil helt sikkert blive elsket af din familie og dine venner.

En ny måde at udstille værdifulde kunstværker på

Har du svært ved at fylde dine bare vægge med malerier, der har betydning for dig, og som ser godt ud? Måske føler du dig intimideret af kunstgallerier og deres uendelige udvalg af kunstværker, og måske fylder tanken om rent faktisk at forpligte dig til et maleri dig med bæven. Der er ingen grund til at frygte at vælge kunstværker. Hvis du tager et kig på disse enkle tips, kan du faktisk opdage, at det kan blive ret vanedannende at købe god kunst. Vælg et kunstværk, der betyder noget for dig. Vores bedste tip er at forsøge at finde en historie til hvert kunstværk, du ejer. Det giver mere personlighed til din kunst, og hvis en ven spørger dig om maleriet, har du lettere ved at fortælle, hvorfor du elsker netop dette værk så højt. Inden du bestiller, må du ikke glemme at måle den væg, som du vil hænge dit lærredsmaleri op på. Det vil guide dig til at finde den perfekte størrelse. Husk på, at rammens nederste kant skal være ca. 15-30 cm over møblet, og at maleriet ikke må føles for lille til din væg. Hvis du har en stor væg, behøver du ikke kun at have ét solidt stykke, du kan have en hel samling af mindre lærredsmalerier, der fylder væggen. Hvis du køber et værk, der skal passe ind i din eksisterende indretning, skal du altid sikre dig, at kunstværket passer ind i dit hjems farveskema. Eller hvorfor ikke lade et lærredsprint inspirere til rummets farveskema, materialevalg og finish. Det vil øjeblikkeligt løfte rummet og få maleriet til at fremstå som det centrale punkt. Når du vælger en hel samling af malerier, er vores bedste tip at udstille dem af de samme kunstnere eller vælge kunst, der har en lignende stil. På den måde vil du skabe en følelse af ensartethed og sammenhængskraft. Lad dit lærredsmaleri skabe en kontrast Hvis du ønsker, at et maleri skal være rummets omdrejningspunkt, skal du skabe et sammenstød. Den nemmeste måde at gøre dette på er med kontrastfarver omkring værket eller ved at bruge teksturer eller kontrasterende stilarter af kunstværker, som du viser sammen. Et centreret lærredsmaleri i øjenhøjde giver rummet et mere professionelt og poleret udseende. Kunst behøver ikke at koste en formue, lidt knowhow og et par ekstra tips undervejs er alt, hvad du behøver for at skabe et rum fyldt med rockstjernekunst.

En fantastisk måde at udtrykke sig selv på

Maleri er faktisk den praksis, hvor man påfører maling, pigment, farve eller et andet medium på en fast overflade. Påføring sker normalt med pensel, men der kan også anvendes andre værktøjer som knive, svampe og airbrushes. Maleri er en af de vigtige former inden for billedkunst. De inddrager elementer som tegning, gestus, komposition, fortælling eller abstraktion. Malerier kan være naturalistiske og repræsentative, f.eks. stilleben eller landskabsmaleri. Andre former er af fotografisk, abstrakt, narrativ, symbolistisk, følelsesmæssig eller politisk karakter. Historisk set er malerier i både øst og vest domineret af religiøs kunst. Nogle viser mytologiske figurer på keramik, bibelske scener fra det Sixtinske Kapels loft, scener fra Buddhas liv eller andre billeder af østlig religiøs oprindelse.
Produktoplysninger