Farverige abstrakt maleri - Billede på lærred - Stue

4844

motiver

Moderne kunst

Kæmper du med at finde moderne kunst, der både tiltaler dig og passer ind i din nuværende indretning? Det kan være, du vil starte din egen kunstsamling, men du ikke er opmærksom på deLæs mere små detaljer, der gør et stykke kunst egnet? Måske er du så optaget af farver og linjer, at du opdager, at kunstværket har en helt forkert størrelse, når du kommer hjem? Ved at gå systematisk til værks, når du køber moderne malerier, kan du undgå gætværk og spare dig selv den efterfølgende hovedpine.

Sådan køber du moderne kunst

Nogle mennesker har en fejlopfattelse for så vidt angår køb af kunstværker. Malerier forbindes med kunstgallerier og mennesker til cocktailparties, der drikker champagne og stirrer intensivt på billederne på en måde, som de dødelige ikke kan forstå. Dette går hånd-i-hånd med auktionshuse, der offentliggør deres gigantiske salgstal. Offentligeden tror så, at dette er retvisende for prisen på kunst. Moderne kunst er blevet skabt af kunstnere siden 1970. Det er et billede på den moderne kultur og søger at belyse emner, der har relevans den dag i dag. De fleste mennesker er overraskede over, at noget moderne kunst rent faktisk kan være billigt.

Opdrag dig selv

Som med det fleste ting i livet er det bedre at have en god idé om, hvad du ønsker at investere i. Kend de forskellige nicher inden for moderne kunst, og bliv klar over, hvem de anerkendte kunstnere er, og hvem der er på vej frem.

Kend din smag

Få din egen smag og præferencer ved at besøge kunstudstillinger og -gallerier. Vi tiltrækkes alle af bestemte farver, teksturer og temaer. Se dig omkring i dit hjem, og du vil se, at der er specifikke trends, som du tilpasser dig. Har du en tendens til at vælge de fotografiske og de virkelighedstro billeder, der skildres? Foretrækker du abstrakte kunstværker og deres livlige og æstetiske dimension? Kigger du efter værker, der kendetegnes af en idé om social retfærdighed, og ønsker du, at kunst skal sige noget om dig som person? Ønsker du, at den skal afspejle nogle bestemte værdier og principper. Eller tiltrækkes du af Andy Warhol-lignende kitsch? Ved at kende din smag forvirres du mindre, og du er meget målrettet, når du leder efter et kunstværk. Dette er også vigtigt med henblik på at få en idé om, hvordan priserne er i øjeblikket.

Vælg dit middel ordentligt

Moderne kunst befinder sig i den brede kategori fotografi, mixed media-kunst, oliekunst og endda skulpturer og billeder på lærred. Print, fotografier og billeder på lærred er generelt lettere at få råd til end originale malerier. Billeder på lærred er et særligt nyttigt middel. Har du fundet et billede, du er vild med, eller måske et moderne fotografi? Overvej, at få det som print på et lærred. De holder typisk længere end fotografier, og i nogle tilfælde kan de endda være af bedre kvalitet takket være den teknologi, vi har i dag. Et billede på lærred er også bedre for pengepungen for så vidt angår skala. Et stort kunstværk, der kan dække en hel væg, er billigere end et kunstværk med akrylolie i samme størrelse.

Skala, skala og mere skala

Du skal ikke tro på dem, når de siger at størrelsen er ligegyldig. For så vidt angår moderne kunst, betyder størrelsen noget. Et større billede på lærred vil altid have en større indvirkning end et mellemstort og har evnen til fuldstændigt at transformere et rum.

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse du skal have

Kig på rummets størrelse: Større er altid bedre med henblik på at fylde det visuelle felt ud og maksimere den virkning, det har på rummet. Hvis der er højt til loftet, skal du vælge et print, der er højt, får øjet til at søge opad, og som fylder rummet. Hvis du har lavt til loftet, kan du overveje et print, der er ikke er så højt, for eksempel med et landskab. Kig på væggen: Er det en smal væg, eller er den mere landskabsagtig? Vælg dit kunstværk i henhold til dette - dit print bør dække mellem to tredjedele og tre fjerdedele af væggen. Overvej, hvor maleriet skal placeres: Maleriets midtpunkt skal være i øjenhøjde. En almindelig fejl er at hænge værket for højt.

Instinkt betyder noget

Du troede altid, det var en myte, det der med kærlighed ved første blik. Så skete det. Du faldt over dit eget hjerte og faldt pladask for kunst. "Men det er jo helt forkert", siger dine tanker til dig, mens du kigger på listen. "Køb det", siger dit besatte hjerte. Følg dit hjerte. Køb et kunstværk, du elsker. Kunst er for personligt til at lade sig begrænse af regler og retningslinjer. Det flyder som blodet i dine årer og er så ægte som musklen, der pumper det rundt i kroppen. Følg altid dit hjerte.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.