Impressionisme

Indretning af et rum kan være meget personligt og vigtigt, så det er kun naturligt, at du ønsker at gøre et varigt indtryk. Det er her Photowalls sortiment af impressionistiske lærredLæs meresprints af høj kvalitet kommer ind i billedet. Da den impressionistiske bevægelses hovedopgave er at imponere og overraske, er impressionistiske lærredsprints det logiske redskab til at bruge for at forny og revitalisere et ellers kedeligt og almindeligt interiør. Denne slags motiver appellerer især til dem, der elsker udtryksfrihed uden for mange regler og skabeloner. Impressionisme lærredsprints er et fokuspunkt i indretningen, der glæder sig over sin uagtsomhed og frihed. Du kan naturligvis tilpasse dine udvalgte elementer til at matche og kontrastere din forudgående æstetik, farveskemaer osv.

Grand historie

I det 19. århundrede begyndte en gruppe kunstnere i Frankrig at tegne og male landskaber og scener fra hverdagslivet. De ønskede at vise og udstille de banale og enkle ting i livet som madlavning, søvn og badning, men på en anderledes måde. Du vil se nogle af disse aktiviteter i Photowalls sortiment af impressionistiske lærredsprints. Når man går tilbage, kan disse ting måske virke ret normale ting at se i kunst nu, men i det 19. århundrede havde det meste af den kunst, der blev lavet i Europa, meget større emner som f.eks. kampscener fra historien eller sagnhistorier fra det gamle Grækenland og Rom. Mange mennesker kunne ikke lide impressionismen i begyndelsen, da de syntes, at den var lidt rodet, og at malerierne så ufærdige ud. De mente, at kunsten burde være mere struktureret, og at emnerne i kunsten burde være langt vigtigere end blot hverdagsscener. En anden facet ved at sætte et impressionistisk lærredstryk op i dit hjem eller på dit kontor er den historiske facet. De fleste af bevægelsens kunstnere kunne ikke sælge deres malerier og levede i fattigdom i årevis, hvis ikke hele deres liv. En af de mest berømte malere fra den tid, Vincent Van Gogh, solgte kun ét maleri i sin levetid, og hans eneste køber var hans bror. Impressionisme lærredsprints indeholder et af hans ærbødige værker, emnet med titlen "Vincent van Gogh - Arles", en smukt indfanget scene, der viser hans unikke stil.

Indflydelse af impressionisme lærred prints

Et hjem med den stil, som impressionisme lærredsprints giver, bør være lyst, elegant og afslappet. Da din indretning skal skabe en atmosfære af frihed og forsonlighed, skal du bruge disse motiver til at afsløre ejerens personlighed og karakter. Lyse og klare farver samt deres forskellige nuancer er et kendetegn for impressionistiske lærredstryk. Derfor skal du især være opmærksom på belysningen i det rum, du ønsker at forskønne med disse fantastiske designs. Brug mørke farver, men kun i en lille detalje, blot for at fremhæve grundtonen. Hvis du f.eks. bruger impressionisme lærredsprintet med titlen "New York Skyline Art - bw", skal du sørge for, at de omkringliggende indvendige komponenter har en flot kontrast til dette spektakulære fokuspunkt.

Grundlæggende oplysninger

Som du måske allerede har bemærket, nyder impressionismen sin mangel på klarhed, i arrangerede kompositioner og i lyse farver. Når du vælger dine impressionistiske lærredstryk, skal du huske på, at de impressionistiske kunstnere ikke forsøgte at male et realistisk billede, men snarere et indtryk af, hvordan personen, genstanden eller landskabet så ud for dem i det pågældende øjeblik. De ønskede at fange bevægelsen og livet i det, de så, og præsentere det for os, som om det skete lige foran vores øjne. Det er derfor, impressionistiske lærredsprints kan virke så personlige og intime. Selv om kunstnerne i denne bevægelse ofte malede tykt og brugte hurtige penselstrøg, er der en tydelig følelse og følelser i det, i modsætning til de fleste malerier før impressionismen, som havde en meget fladere, renere overflade, hvor man ikke rigtig kunne se penselstrøgene overhovedet. "Landscape from Saintremy" er et godt eksempel på dette, et smukt impressionistisk lærredstryk, som du kan udstille i ethvert bolig-, erhvervs- eller fritidsrum, hvor det ikke ville se malplaceret ud i nogen af dem.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider