Art nouveau

Vi har specifikke træk, som vi leder efter, når vi designer vores interiør. Dette gælder også for vores dekorative redskaber, især de mest synlige som f.eks. vægbeklædning. Photowall'Læs meres udvalg af art nouveau lærredsprints har meget tydelige og smukke egenskaber, hvilket gør det til en ideel komponent i fornyelsen eller genoplivningen af din indretning. Dekorative, sensuelle og kompromisløse art nouveau lærredsprints er hurtigt ved at blive en dynamisk og udtryksfuld stil til at pynte dit hjem, kontor eller ethvert andet rum, som du har valgt at forskønne. Du kan tilpasse disse fantastiske art nouveau lærredsprints til at matche eller kontrastere dine eksisterende farveskemaer, generelle æstetik og andre dekorative elementer.

Historielektion med art nouveau lærredsprints

Art nouveau betragtes af nogle som det første selvbevidste forsøg på at skabe en tydelig moderne stil, og art nouveau som en kunstbevægelse udviklede sig støt og roligt over hele Europa og Amerika, og kan ses den dag i dag i malerier, skulpturer, smykker osv. Aubrey Beardsleys forførende tegninger, Victor Horta's kurvede arkitektur og ikke mindst Alphonse Mucha's udsmykkede plakatdesigns er nogle af de mest kendte eksempler på den unikke art nouveau-stil. Det er vigtigt at vide mere om denne bevægelse, fordi det vil gøre det lettere for dig at vælge dine art nouveau lærredsprints, ikke kun med hensyn til æstetik, men også så du kan besvare de spørgsmål, der med garanti vil komme på din vej. For det første betyder art nouveau simpelthen ny kunst på fransk og var en bevægelse, der varede fra 1880'erne til Første Verdenskrig og gennemsyrede alle aspekter af den æstetiske verden, især arkitektur og grafik. Det er interessant, at selv om stilbevægelsen sluttede for over 100 år siden, er ægte art nouveau-design stadig synligt i dag. Det kan du se i art nouveau lærredsprintet med titlen "Galleria Sciarra, Rom", et vidunderligt stykke, der vil give dit værelse raffinement og visuel vægt.

Definerende attributter

I sin tid var art nouveau kendt som revolutionerende og endda kontroversiel, og derfor steg dens popularitet voldsomt, især blandt dem, der ønskede at være med og følge de nyeste trends. Art nouveau lærredsprints, der primært er inspireret af naturen, omfatter delikate organiske former, excentrisk geometri og flydende, snoede kurver. Dette skyldes til dels, at art nouveau-bevægelsen blev inspireret af biologers illustrationer og studier. Mange af de kunstværker, som art nouveau lærredsprints er baseret på, efterligner og overdriver de særpræg, der findes i naturen. Desuden er de fleste af disse billeder flydende, hvor de ofte gentager de bølgede former og vendinger. Du vil se masser af dette, især når vi dækker værker af Alphonse Mucha, en af de mest fremtrædende hovedpersoner inden for denne særlige kunststil.

Art nouveau lærredsprints og deres centrale figur

Photowalls vigtigste fortaler inden for art nouveau lærredstryk er den tjekkiske maler og dekorativ kunstner ved navn Alphonse Mucha, som var bedst kendt for sin særprægede stil og sine billeder af kvinder. Omkring julen 1894 i Paris, hvortil han var flyttet for at fortsætte sine studier, kom Mucha tilfældigvis ind på et trykkeri, hvor der pludselig og uventet var behov for en ny reklameplakat for et teaterstykke med Sarah Bernhardt, den mest berømte skuespillerinde i Paris i den periode. Mucha, der arbejdede som grafiker på det tidspunkt, meldte sig frivilligt til at fremstille en litograferet plakat i løbet af kun to uger. Bernhardt var så tilfreds med stykkets succes, bl.a. på grund af plakatens tiltrækningskraft, at hun indgik en kontrakt med Mucha. Muchas værker viste ofte smukke, stærke unge kvinder i flydende, vagt neoklassisk udseende gevandter, ofte omgivet af frodige blomster, der undertiden dannede glorier bag kvindernes hoveder. Tag for eksempel "Alphonse Mucha - Art Noveau", et fantastisk art nouveau lærredstryk, der kan sætte dit værelse på et ekstraordinært niveau af rumindretning. Der findes et væld af Muchas værker i art nouveau lærredsprints, som hver især er vidunderlige og det mest perfekte fokuspunkt til at sætte op i et rum.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider