Kort over USA

Der er noget mærkeligt ved et kort. Selv om dets formål er helt klart, kan det også bruges til at repræsentere andre ting end blot at angive et lands placering på jorden. Det er et inLæs merestrument, der giver os en vag idé om størrelsen og det enorme omfang af den verden, vi lever i. Det fortæller os også, at uanset hvad vores forskelle er i kultur, tro, ideologier og race, er vi stadig alle indbyggere i den samme smukke blå kugle i kosmos kaldet Jorden. Photowall hylder dette interessante og betydningsfulde emne med sin egen serie af USA-kort på lærred. Disse billeder skildrer regionerne i dette fantastiske land, som de er anerkendt af hele verden i almindelighed. Hæng et par af disse Maps of USA lærredsprints op i din stue, og få dine gæster og dine kære til at føle sig som omfavnede borgere i dette land. Disse kort over USA lærredsprints kan bringe en følelse af mangfoldighed såvel som enhed ind i ethvert rum, som de optager. Før interessante diskussioner om tingenes tilstand i dette mangfoldige og fascinerende land med disse vidunderlige kort over USA lærredsprints omkring dig. Gør disse fine stykker til en fast bestanddel i dit hjem.

Enhed i Maps of USA lærredsprints

Det er en trist kendsgerning, som er blevet bevist gang på gang gennem historien, at det at dele verden er ikke et af menneskehedens stærkeste træk. Forfærdelige krige er blevet udkæmpet om de mest trivielle og ubetydelige ting, såvel som om principper af stor betydning. Det er intet mindre end et mirakel, at det ikke er lykkedes menneskearten at udslette sig selv. Og alligevel, på trods af alle vores forskelle, får et kig på et kort over USA os til at indse, hvor små og ubetydelige vores uoverensstemmelser i virkeligheden er. Photowall giver dig et glimt af det store billede med "USA Flag", "USA Map License Plates" og "Political USA Map" i sin fantastiske samling af USA-kort på lærred. Disse billeder viser flere kort over USA, der er kunstnerisk gengivet på en kunstnerisk måde. Hæng et par af disse kort over USA lærredsprints op på væggene i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek for at få dig til at føle dig som en stor verdensleder, der ser verden gennem den kloge og medfølende persons øjne. Måske vil du også gerne udstille disse USA-kort på lærred i dit fritidsrum for at minde dig om, at der er en stor verden at udforske derude, og at mulighederne for sjov og eventyr er uendelige.

Selvstændig i Kort over USA lærredsprints

Det var præsident John F. Kennedy, der i en tale på det amerikanske universitet i Washington formanede os til at huske, at vi alle er meget ens. At vi alle bebor denne lille planet, at vi alle indånder den samme luft, at vi alle værner om vores børns fremtid, og at vi alle er dødelige. Denne øjenåbnende indsigt i vores situation var et klart opråb til hele menneskeheden om at tilsidesætte vores forskelligheder og arbejde for planetens bedste. Photowall bøjer sig for denne visdom med "USA Modern", "Flag of the United States" og "American Textures" i sin serie af USA-kort på lærred. Disse billeder viser kort over USA i en mere interessant og mindre bogstavelig udgave. Hæng et par af disse Maps of USA lærredsprints op i din længselsfulde hule, og hvil dig i ro og mag i det faktum, at alt er i orden i verden. Åbn en flaske sodavand, sæt dig i din yndlingsloungestol og lad dig trøste af synet af disse USA-korttryk på lærred.

Fri og modig

I midten af 1960'erne blev astronaut Scott Glenn den første mand til at kredse om Jorden. Han kom tilbage med en vision om at se denne vidunderlige blå kugle med levende liv ude i rummet, hvilket gav ham et meget klart indblik i menneskets snævre syn på vores eksistens i universet. At alle vores småting og misforståelser synes at forsvinde i lyset af planetens enorme udstrækning. Han kom til den erkendelse, at vi alle er forskellige, men alligevel er vi alle ens, og at dette faktum bør fejres og ikke gøres til en årsag til konflikt. Photowall ønsker at åbne dine øjne med "USA Watercolor Map", "USA Map" og "Hand Lettered US Map Blueprint" i sin unikke samling af USA-kort på lærred. Hæng et par af disse billeder op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du hviler under et tæppe af enhed og solidaritet. Læg dig til at sove om natten i vished om, at alt er godt med disse USA-kort på lærred over dig. Du kan endda placere et par af disse USA-kort på lærred i dine gange for at gøre rummet levende og lyse op.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider