Gamle kort

Vintage interiørdesign vil altid være moderne, når du indretter et interiørrum. Uanset om der er tale om et hjem eller et kontor, kan retro-temaer være et godt visuelt punkt og give cLæs mereharme og karakter. Photowall har skabt et pragtfuldt udvalg af gamle kort lærredsprints, som kombinerer skønheden ved vintage med kærligheden til geografi. Det indeholder endda en mindre underkategori af pergamentkort lærredsprints. Udtrykket pergament er en generel betegnelse for en dyrehud, der er blevet forberedt til at skrive eller trykke på. Pergament er blevet fremstillet i århundreder, og er normalt kalve-, gede- eller fåreskind. Det gør din dekoration af gamle kort på lærred endnu mere betydningsfuld og interessant, fordi pergament traditionelt er blevet brugt i stedet for papir til vigtige dokumenter som religiøse tekster og offentlige love. Brug gamle kort på lærred til at udtrykke din kærlighed til historien, da disse motiver findes i forskellige former og former, men alle har den nostalgiske værdi.

Tur rundt i verden

Vores gamle kort lærredsprints kan straks transportere dig til et sted langt væk eller bringe dig direkte hjem igen, om end i en anden tidssituation. Vi har et stort udvalg af motiver, som hver især besidder den ensomme charme med rige detaljer og yndefulde farvekombinationer. Bevar et stykke af de steder, du har boet eller rejst til, ved at vise det på din væg, så du kan vise dine venner dine dele af verden. Du kan få gamle kort på lærred, der viser næsten alle verdens lande, så du kan komme tilbage i tiden og leve det spændende liv som en opdagelsesrejsende. Det kan også være et stilistisk valg, som f.eks. det grungy "Retro World Map Nordic", et groovy stykke, der ser cool og trendy ud. Disse slags gamle kort lærredsprint vil helt sikkert få ethvert rum til at poppe op.

Timeless adoration

For elskere af alt, hvad der er nostalgi og vintage, er gamle kort lærredsprints fra Photowall virkelig det ideelle dekorationsværktøj for dig. De gamle sjæle vil blive glade for at finde kort over geografiske områder fra gamle dage, som noget direkte fra en gammel pirat- eller opdagelsesrejsendefilm. "Pergament Map" er f.eks. et dejligt motiv, som ville se godt ud på hovedvæggen i stuen og eller indgangen i et kontor. Det løfter rummet til et interessant rum og er en god samtaleoplæg for ethvert selskab, som du måtte invitere. Disse unikke typer af gamle kort lærredsprints på lærred vil gøre dig til rummets omdrejningspunkt. Måske kan det endda få dine unge til at interessere sig for geografi!

Sortimentet af gamle kort lærredsprints på lærred

De fantastiske og ensomme designs, der findes i gamle kort lærredsprints, kan give ethvert rum den stilfulde stemning og dybere betydning, der kan efterlade dine besøgende i ærefrygt. At omdanne dine vægge til en spektakulær og rørende udsigt er ikke så svært som du tror. Alsidigheden af disse gamle kort lærredsprints er virkelig det, der får dem til at skille sig ud. De passer ikke bare til ethvert rum, uanset om det er bolig eller virksomhed, men er også et godt match til ethvert køn, personlighed og alder. For dem, der kan lide at rejse, kan "Modern World Antique Map" være et stykke for dig. Det viser vores smukke planet med en sådan ynde og stil, men med et strejf af i går i sit design. Du vil finde gamle kort på lærred, der er meget nostalgiske, men som også har en enorm charme og karakter. Tag blot et kig på "Antique Map - Henricus Hondius 1630" og forestil dig det i din stue eller endda i bestyrelseslokalet på kontoret. Med disse gamle kort på lærred vil du med garanti få en samtalestarter og ikke mindst masser af beundrere.
Produktoplysninger
  • Viser 1-12 af 12 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.