Flag

Flag er et symbol på et sted og en position i verden. Det er et tegn på et lands suverænitet og uafhængighed. Men flag er ikke kun begrænset til lande. De kan også symbolisere grupperLæs mere af mennesker eller organisationer. Photowall hylder disse symboler på placering og status i sin egen serie af flag lærredsprints. Disse fantastiske billeder skildrer omfanget og betydningen af disse symboler som et benchmark til at afgøre, hvor et land står i verden. Vær en god verdensborger, og hæng et par af disse flag på lærred i din stue som en hyldest til hjem og hjemstavn. Et par af disse flag på lærred, der er placeret strategisk i dit minibibliotek eller private arbejdsværelse, vil få dig til at føle dig som en af de første erobrere af den nye verden. Disse flag på lærred vil tilføre dit hjem en følelse af retning og stor patriotisme. Vift med banneret og find vej med disse flag på lærred, der omgiver dit sted, hvor du bor i byen. Der er praktisk talt ingen hjørner i dit hjem, som ikke kan blive bragt til funklende liv med disse fantastiske og betydningsfulde flag lærredsprints.

Symbolik i flag lærredsprints

Et flag er mere end blot et objekt, der repræsenterer en nations værdi, det er også en metafor for retning. Der er en filosofisk forskrift, der siger, at ingen kan hejse et flag for at repræsentere den person, du er, til den person, du vil blive. Man er nødt til at lave et nyt flag til det nye sted. Ingen kan kortlægge den blå og ensomme del af helvede. Desuden er et flag ikke blot en vimpel for et land eller en organisation, det er også et symbol på mod og offervilje for alle de mennesker, der kæmpede for dette land eller denne organisation. Photowall viser dig vejen med "Avery Tillmon-Union Jack", "Retro Flag" og "Avery Tillmon-American Flag" i sit brede udvalg af flag lærredsprints. Disse unikke billeder viser os de symboler og ikoner, som vi skal bruge for at finde vores vej i verden. Placer et par af disse flag lærredsprints i dine rekreative rum og føl den store udstrækning og det enorme omfang af jorden omkring dig. Du vil aldrig føle dig lukket inde i et lille rum med disse flag på lærred i nærheden. Disse flags lærredsprints er en perfekt grundpille til dit hjem.

Ikonisk i flag lærredsprints

Den store portugisiske opdagelsesrejsende Christopher Columbus begravede efter sin ankomst til den nye verden alle sine navigationskort, brændte alle sine skibe og hejste alle sine flag i det nye land, som han landede på. Som følge heraf arbejdede hans besætning uden hvile for at skabe et progressivt liv for sig selv på deres nye sted i verden. Der findes ingen større motivation end tabet af muligheden for at vende tilbage, som kan drive en til at marchere fremad. Photowall lader dig fortsætte som soldat med "Swedish Flag", "Cape Cod Art" og "Cuisine Fit for a Queen" i sin fine serie af flag lærredsprints. Disse pragtfulde billeder får dig til at føle, at du sejler rundt på hele planeten på jagt efter nye verdener og skatte, som du kan erobre for dit land. Inviter et par af dine naboer, der har været i forskellige dele af verden, til at sidde sammen med dig over en drink og pege på disse kort, hvilke regioner af verden de har besøgt. Disse flag på lærred vil udløse de livligste og mest animerede samtaler mellem dig og dine gæster. Der skal være en dommer til at gribe ind i de diskussioner, som du vil have med dine venner.

Hæres og æret

Under Anden Verdenskrig, i slaget om Iwo Jima i det sydlige Stillehav, tog det de amerikanske marinesoldater flere dage at besejre den japanske kejserlige hær på denne ø. Tabet af menneskeliv og antallet af sårede var rystende. Da alt var sagt og gjort, rejste marinesoldaterne et amerikansk flag på en af øens bakker som et monument over deres kammeraters store offervilje og indsats for at erobre denne del af verden. Photowall føler din kærlighed til landet med "Flag USA" og "USA Vintage Map" i sin fine samling af flag på lærred. Disse emblemer skildrer den store patriotisme og loyalitet over for et land, som vi alle deler. Disse flag lærredsprints findes i et stort udvalg af farver og designs, som den sofistikerede boligejer i byen kan vælge imellem. Disse flag lærredsprints vil se perfekt ud på enhver farve væg eller tapet, som du vælger at sætte dem i baggrunden med. Bortset fra dette er disse flag lærredsprints fremstillet af materialer, der er garanteret sikre til at eksistere i dine hjem og sikre til at være i nærheden af dine børn. Der er ingen ende på den spænding, som disse billeder kan bringe.
Produktoplysninger
  • Viser 1-19 af 19 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.