Science fiction

Hvis du kan lide litteratur, hvis indhold er fantasifuldt, men baseret på faktiske fakta, er science fiction eller "sci-fi" måske lige noget for dig. Det kan også blive omdrejningspunLæs merektet i din indretning! Denne genre er i høj grad baseret på videnskabelige fakta, teorier og principper som støtte for sine karakterer, omgivelser, temaer og plotlinjer, hvilket adskiller den fra fantasy. Du kan bruge science fiction lærredsprints fra Photowall til at forskønne dit hjem, kontor eller fritidsrum og samtidig vise en side af din personlighed og karakter frem. Dette vil give dit rum det afgørende personlige præg, som er altafgørende, når det gælder om at skabe visuel vægt og interesse. Science fiction lærredsprints kan gøre sig godt stort set alle steder, uanset om det er i stuen i din bolig eller i bestyrelseslokalet på kontoret. Med vores brede palet af muligheder, når det kommer til motiver, kan du med garanti finde det, der passer til din indretning.

Originaler

Selv om man kan finde eksempler på science fiction helt tilbage til middelalderen, var dens tilstedeværelse i litteraturen ikke særlig markant før slutningen af 1800-tallet. Den virkelige popularitet for både forfattere og publikum kom med teknologiens fremmarch, med udviklinger som industriel vækst, elektricitet, medicinske fremskridt og især rumforskning. I takt med at videnskaben og teknologien udvikler sig, gør science fiction-genren det logisk nok også. Du kan også se denne udvikling i nogle af vores science fiction lærredsprints. Desuden er der faktisk to typer sci-fi, nemlig hard science fiction og soft science fiction. Hard science fiction følger strengt videnskabelige fakta og principper og fokuserer på naturvidenskab som fysik, astronomi, kemi, astrofysik osv. Soft science fiction er mere kendetegnet ved at fokusere på samfundsvidenskab som antropologi, sociologi, psykologi og politik. Med andre ord tenderer soft science fiction mod videnskaber, der involverer menneskelig adfærd. Man skal dog huske på, at de fleste værker bruger en kombination af både hard og soft science fiction. Tjek vores udvalg af science fiction lærredsprints og se, hvad der passer til dig.

Indflydelse af science fiction lærredsprints

Mange gange omdanner science fiction reelle videnskabelige teorier til fyldige historier om, hvad der er muligt eller tænkeligt. Disse historier kan så antyde, hvad der virkelig kunne ske i fremtiden, udforske, hvad der kunne ske, hvis visse begivenheder blev til virkelighed, og i sidste ende antyde konsekvenserne af teknologiske og videnskabelige fremskridt og innovation. I de seneste 150 år er science fiction blevet en stor og populær genre, som især er meget udbredt i film og tv. "Elixir" er et vidunderligt science fiction lærredstryk, der illustrerer disse punkter. Dette motiv ser ikke kun godt ud og genererer visuel tyngde, det præsenterer os også for, hvad fremtiden kan bringe for menneskeheden. Manifester denne kraft ved at bruge science fiction lærredstryk i dit hjem eller på dit kontor.

Sund dosis af variation

Photowall lægger altid stor vægt på at have variation inden for deres kategorier. Det samme gælder for science fiction lærredsprints, hvor du finder mindre grupper, som er nemlig Aliens, Robots And Cyborgs og Ufos & Spaceships. Hver af disse sektioner har deres specifikke charme og assorterede lineup. I Aliens finder du charmerende stykker som science fiction lærredsprintet ved navn "Robot vs Alien mono", en dejlig finurlig scene, der ikke behøver at være begrænset til børnerum, men også kan virke sin magi i voksenrum som stuen eller måske endda i pauserummet på kontoret. Ufoer og rumskibe giver dig utrolige scenarier som i "UFO Fantasy", et science fiction lærredsprint, der viser en blaffer, der møder en lift fra en anden verden. Teenagere kan også være til denne slags motiver, da det ser cool ud og helt sikkert har en anden verdenskvalitet.
Produktoplysninger
  • Viser 1-55 af 55 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.