Enhjørninger

Enhjørninger er et mytisk væsen, der ligner en hest med et enkelt horn. Det siges, at hornet ligner en narhvals horn. Så langt tilbage som der kan findes optegnede historier, har enhjLæs mereørningen været genstand for snak og spekulationer. Enhjørningen kan ses på de gamle segl fra Indusdalen-folket. Den blev beskrevet i Grækenland som et dyr i naturen, mere end som en myte. Enhjørningen har uvægerligt en hestekrop og er helt hvid i farven. Fang en enhjørning for dig selv, når du køber et lærredsprint af en af de mange enhjørninger, der findes her. Der er en stil, der passer til enhver person, fra barn til voksen, finurlig eller mere traditionelt malet. I europæisk folklore optræder enhjørningen nogle gange med gedeskæg og kløftede hove, men generelt er enhjørningen i form af en hest langt mere kendt. Børn og folk med et blødt punkt for heste kan derfor nyde en samling lærredsmalerier, der viser voksne enhjørninger og deres unger, der drikker fra en kilde eller græsser på en mark.

Renhed og ynde

I middelalderen og renæssancen symboliserede enhjørningen dyder som renhed og ynde. Det blev sagt, at kun en jomfru kunne fange en enhjørning. Nogle troede, at enhjørningens horn kunne gøre alt vand drikkeligt og også helbrede sygdomme. I eventyrernes magiske verden kan alle med et godt hjerte naturligvis ride på en enhjørning eller blive venner med et sådant dyr. Der findes lærredsprints, som viser enhjørninger tegnet i tegneserieform, der har en picnic under stjernerne med et tæppe og en tallerken med frugt - og kage - mens de nusser hinanden. Dette kan være populært blandt børn, som tror, at enhjørningen er mere virkelig end en myte.

Mytologisk og legendarisk

Astral Unicorn lærredsprintet kan være beroligende for dem, der kan lide æteriske, symbolske malerier. De levende lilla farver og den skyede baggrund af stjerner fremhæver den majestætiske enhjørning, hvis manke og hale flyder, og hvis horn gløder som om det er et fyrtårn i mørket. Enhjørningen kan ses i dronning Elizabeth II's kongelige våben for både England og Skotland. Forvandl enhver væg til et samtaleemne med et sæt enhjørninge lærredsprints. En enhjørning kan indgå i en væg med et enhjørning maleri. Så mytisk og legendarisk som enhjørningen er, er du velkommen til at lade din egen kreativitet gå lidt amok.
Produktoplysninger
  • Viser 1-61 af 61 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.