Ulve

Den majestætiske ulv har optrådt gennem historien i forskellige roller og med en række forskellige symbolikke tilknyttet. Traditionelt er ulven blevet betragtet som et rovdyr, der forLæs mereårsager ødelæggelse og fare. På grund af dette bruges ulven ofte som symbol på krigeren. Den store stygge ulv, der optræder i folklore og børnefortællinger, er et eksempel på ulven i rollen som skurk. Et mere positivt perspektiv, som flere kulturer deler, er ulven i rollen som totem-symbol. For grækerne og romerne var ulven forbundet med Apollon - solguden.

Find din egen ulv

Nu kan du eje et stykke forskelligartet historie og legende med dit eget ulvecanvasprint. Find blyantstegninger af grå ulve, der er så bløde og ægte, at du næsten kan røre dem, arktiske ulve og frostulve, der kigger opmærksomt og stirrer gennem maleriet. Prøv lærredsmalerier af ulve i smukke naturomgivelser eller mere abstrakte omgivelser, måske er en ulvefamilie den rette stil til din væg.

Folke- og familiedyr

Ulve er flok- og familiedyr. Selv om en del af vores historie skildrer dem som ensomme rovdyr, er det en kendsgerning, at ulve er i stand til at knytte stærke bånd til deres flok- og familiemedlemmer. Når forskere observerer ulve i naturen, kan de se den hengivenhed, som ulve har for deres familie. Det er ikke ualmindeligt, at en ulv vil ofre sig selv for at beskytte familien. Ulve hyler af forskellige årsager, og hvis du rejser vil du opdage, at hver art har sin egen hylen. En ensom ulv hyler for at kommunikere med resten af flokken. Nogle gange hyler flokke indbyrdes som en kommunikationsmetode. Opbyg din egen ulvehistorie med lærredstryk af ulve med deres hvalpe, hylende ulve og andre mindeværdige malerier. Et lærredsprint af en hylende ulv eller en flok boltrede ulve vil helt sikkert glæde dig, hver gang du går forbi det.
Produktoplysninger
  • Viser 1-66 af 66 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.