Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-3 dage.

78 77 06 35 78 77 06 35
Tiger - Billede på lærred - Soveværelse

98

motiver

Tigre

Måske et af de mest ikoniske dyrebilleder du kan bruge til at udsmykke dit hjem. Tigerens ofte hemmelighedsfulde verden er perfekt fanget i nogle af vores betagende billeder på lærredLæs mere. Rovdyret som mest forbindes med Indien og resten af Asien. Tigeren blev engang beskrevet som 'brændende lys' og æret for dens 'frygtsomme symmetri' af digtere som Blake. På vores fantastiske billeder bringes levende farver som guld, sort, orange og rød sammen i absolut betagende kombinationer og viser denne smukke skabnings ægte majestætlighed.

Tigeren i malerier

Måske et af de visuelt mest betagende pattedyr på planeten, i høj grad på grund af dets gennemborende øjne og dramatisk stribede pels. Tigeren er perfekt materiale til at afbillede på et maleri. Kast et blik på vores Temple Lake Tigers eller Hidden Images – Tigere er perfekte eksempler på på disse store kattedyr i familiegrupper. Som de er malet med største dygtighed, er disse billeder fulde af detaljer og viser tigrene i deres naturlige omgivelser. Endvidere viser White Tiger Clan, et andet vidunderligt billede, den verdensberømte sibiriske tiger med dens særlige pels, mens den slapper af ved en flod med dens unger i forgrunden. Andre malede billeder som Tiger Sanctuary og Tiger in a Tropical Storm af Henri Rousseau, bruger multifarvede paletter, hvilket betyder at billeder af tigre kan fås i et udvalg af nuancer, hvilket gør dem passende til ethvert interiør du tilfældigvis allerede har.

Tigernes naturlige skønhed

Selvom tigeren er kendt for at nedlægge sine byttedyr ved at snige sig ind på dem, er tigeren alligevel kongen over alt den omgiver sig med og denne kvalitet fanges bedst i dyrets ansigt, særligt i dens langt-seende øjne. Nogle gange lader den endda til at holde sin menneskelige tilskuer fast med sit blik. Tigerens glorværdige øjne er fremragende fanget i vores billeder på lærred. Se efter fotografier som Eye of the Tiger eller King of the Mountain , hvis du leder efter helt betagende portrætter af disse kattedyr. Tiger Chief, en stilfuld version af dyret, har også en naturlig følelse, når du ser ind i kattens øjne, som stirrer urokkeligt tilbage. De store kattes naturlige skønhed er selvfølgelig ofte fanget bedst af fotografer, når de hviler sig. Leder du efter fantastiske øjeblikke af tigre i deres mest afslappede tilstande, så se for eksempel billeder på lærred som Don't make a Fuss, et fremragende monokromt billede, eller billedet med den simple titel Tiger, et billede på lærred fyldt med farver.
Produktoplysninger
  • Viser 1-98 af 98 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.