Tigre

Måske et af de mest ikoniske dyrebilleder, som du kan bruge til at pryde dit hjem, og tigerens ofte hemmelighedsfulde verden er virkelig indfanget i nogle af vores fantastiske lærredsLæs mereprints. Tigeren er det rovdyr, der er mest forbundet med Indien og resten af Asien, og den blev engang beskrevet som "brændende lysende" og æret for sin "frygtindgydende symmetri" af digtere som Blake. På de fantastiske billeder, der tilbydes, er så levende farver som guld, sort, orange og rødt bragt sammen i helt fantastiske kombinationer, der viser dette smukke væsens sande majestæt.

Tigeren i malerier

Tigeren er måske et af de mest visuelt imponerende pattedyr på planeten, især på grund af dens gennemtrængende øjne og dramatisk stribede pels, og den er derfor perfekt egnet til at blive afbildet i form af et maleri. Tag et kig på vores Temple Lake Tigers eller Hidden Images - Tigers som perfekte eksempler på disse store katte i familiegrupper. Disse billeder er malet med stor dygtighed, er fulde af detaljer og viser tigre i deres naturlige omgivelser. Desuden viser White Tiger Clan, et andet vidunderligt arrangeret maleri, den verdensberømte sibiriske tiger med sin karakteristiske pels, der slapper af ved en bæk med unger i forgrunden. Andre malede billeder, som Tiger Sanctuary og Tiger in a Tropical Storm af Henri Rousseau, skaber flerfarvede paletter, hvilket betyder, at billeder af tigre kan findes i en række forskellige nuancer, hvilket gør dem velegnede til enhver indretning, du tilfældigvis allerede har.

Tigerens naturlige skønhed

Tigeren er kendt for sine rovdyriske evner til at jage i smug, men den er ikke desto mindre konge over alt, hvad den overvåger, og denne egenskab er bedst fanget i dyrets ansigt, især i dets vidtseende øjne. Nogle gange ser det endda ud til at holde den menneskelige beskuer i sit blik, og tigerens strålende øjne er fremragende indfanget i form af et lærredsprint. Se efter fotografier som Eye of the Tiger eller King of the Mountain for at finde fantastiske portrætter af disse katte. Tiger Chief, en stiliseret udgave af dyret, har også en naturlig fornemmelse, når man ser ind i kattens øjne, som stirrer ukueligt tilbage. Selvfølgelig er det ofte fotograferne, der bedst fanger den naturlige skønhed hos store katte, når de hviler. Hvis du vil have flotte eksempler på tigre i deres mest fredfyldte tilstand, kan du se lærredsprints som Don't make a Fuss, et fantastisk monokromt billede, eller det enkle Tiger, et lærredsprint i farver.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.