Pandaer

Pandaen er en bjørn, der lever i det sydlige Centralkina. Dens mest genkendelige kendetegn er dens sort-hvide pels og meget runde krop. Selv om pandaen teknisk set hører til CarnivoraLæs mere-ordenen, spiser den i naturen mest blade og bambusskud. Den er kendt for at spise fugle, gnavere og ådsler, men knolde og skud udgør 99 % af dens daglige kost. De kan blive fodret med specielt tilberedt foder, når de er i fangenskab. Sådanne fødevarer er honning, æg, fisk, yams, appelsiner og bananer. Photowall hylder dette elskelige væsen med sin egen serie af Pandas lærredsprints. Disse billeder skildrer dette søde og nuttede dyr, som resten af verden ser det. Hæng et par af disse Pandas lærredsprints op på væggene i din stue, og giv rummet en lethed og glæde. Din familie og dine gæster vil finde endnu flere geniale grunde til at opholde sig i dette område med alle disse Pandas lærredsprints i dem. Få dem til at føle, at de befinder sig i en bambusjungle i Kina, hvor de ser disse dyr lege og passe deres unger med disse Pandas lærredsprints rundt omkring. Der vil aldrig være et kedeligt øjeblik i dit hjem med disse Pandas lærredsprints.

Sødt i Pandas lærredstryk

Pandaen laver sit levested i bjergkæderne i det centrale Kina, især i Sichuan-provinsen. De er blevet tvunget til at forlade de lavlandsområder, der engang var deres hjem, på grund af overdreven landbrug, skovrydning og de ødelæggelser, som den moderne menneskelige udvikling har forvoldt. De betragtes nu som en truet art, og mange af dem lever nu i fangenskab, mens et meget lille antal stadig findes i naturen. Photowall lader dig få et glimt af dette fantastiske dyr med "Panda Cub", "Baby Panda" og "Sweet Panda" i sin unikke samling af Pandas lærredsprints. Disse billeder viser nogle af de yngre pandaer, der findes i verden i dag. Hæng et par af disse Pandas lærredsprints op i dit opholdsrum, og føl, at komfort- og spændingsfaktoren stiger eksponentielt. Det vil aldrig være mere spændende at spille voksenlege end med disse Pandas lærredsprints på væggene omkring dig. Du kan også vise et par af disse Pandas lærredsprints i dit opholdsrum. Øg dit niveau af afslapning og ro ved hjælp af disse Pandas lærredsprints i rummet.

Knus i Pandas lærredsprints

Dragen er det traditionelle symbol for Kina. Men i årenes løb har pandaen indtaget sin plads i nogle af de mere betydningsfulde facetter af verdensscenen. Den optrådte i 1982 på guldpanda-mønter og igen under de olympiske lege i Beijing som en af deres maskotter. Den er blevet så populær, at en zoologisk have i Tainan-provinsen i 1988 malede en solbjørn sort og hvid for at bilde folk ind, at det var en panda. Dette var den berygtede Tainan Fake Panda Incident. Photowall giver dig endnu mere at beundre med "Little Red Panda", "Ryan Fowler-Panda" og "Panda Trees" i sin fine serie af Pandas lærredsprints. Disse billeder viser andre, mindre kendte arter af dette dyr, f.eks. den røde panda. Hæng et par af disse Pandas lærredsprints op i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og forestil dig, at du er en verdenskendt zoolog, der studerer dette fantastiske dyrs adfærd og vaner. Du kan endda vælge at udstille disse Pandas lærredsprints i dine gange for at gøre turen fra rum til rum til en øvelse i morskab og lune. Der er praktisk talt ikke noget rum eller væg, hvor disse Pandas lærredstryk ikke kan bringe glæde og lys.

Ikonisk og værdifuldt

Flere populære verdensorganisationer har valgt pandaen som symbol for deres sag. Verdensnaturfonden har denne fantastiske bjørn i sit logo. Ligesom utallige fødevarekæder, der serverer kinesiske retter over hele verden. I Hollywood har pandaen gjort krav på sin plads som et af de mest ikoniske væsner på planeten med det utallige antal film, der er blevet lavet til dens ære. Men billedet af den søde og elskelige panda er ret vildledende. Der er en meget god grund til, at de holdes i meget dybe indhegninger, når de er i fangenskab. På trods af dens nuttede udseende er det meget farligt at nærme sig og forsøge at røre ved en af disse skabninger, da de er kendt for at angribe mennesker, når de føler sig truet. Photowall viser dig mere af dette bemærkelsesværdige væsen med "Giant Panda Cub", "Kiss of a Panda" og "Panda Valley" i sin bemærkelsesværdige samling af pandabilleder på lærred. Disse billeder viser os dette fantastiske væsen i dets naturlige habitat. Hæng et par af disse Pandas lærredsprints op på din seng, i dit soveområde, og føl dig som om du lukker øjnene blandt et af de mest elskelige væsner i naturen.
Produktoplysninger
  • Viser 1-37 af 37 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.