Bjørne

Et portræt af vilde bjørne fanget i et maleri og præsenteret som et lærredsprint er noget af en skønhed. Disse blide giganter lever i skovene og bjergene på vores jord, hvor de søger Læs mereefter bær og blade i nogle af de vildeste hjørner af jorden. Vores lærredsprints indfanger bjørnens venlige sindelag og viser f.eks. bjørnemødre med unger eller bjørnebrødre, der leger i sneen. Vi elsker bjørne i alle former og størrelser, fra den generte panda til den vilde grizzlybjørn, fra den ensomme isbjørn til den søde lille bamse. Alle har plads til endnu en bjørn i deres liv!

Et strejf af det vilde med bjørne vægmalerier

At tilføje et strejf af det vilde til din indretning er en trend, der kan stimulere vores sanser og vise vores kærlighed til naturen. Dyr i vores interiør, fra elskværdige egern til vilde løver, vil helt sikkert bringe finurlighed til din indretning og et smil på dit ansigt. Med tilføjelse af dekorative genstande og installation af vægmalerier inspireret af vilde dyr vil dit hjem helt sikkert have det touch, der minder dig om naturens skønhed. Photowall har et bredt udvalg af dyreinspirerede vægmalerier, der vil give liv til ethvert rum eller plads. Selvfølgelig ønsker vi alle, at vores hjem skal være anderledes, og med brug af unikke og smukke vægmalerier vil dit interiør helt sikkert være eksotisk og fræk. Blandt de designs, som du kan være stolt af, er bjørnevægmalerierne. Disse viser de forskellige slags bjørne, som har fascineret os og ligeledes er frygtet af mange. Fra de storslåede grizzlyer til søde og legesyge pandaer, vil disse vægbeklædninger være en fantastisk tilføjelse til dit hjem og vil kunne gøre dine almindelige og kedelige vægge til at blive levende og levende. Med bedårende billeder og levende farver vil dit interiør få det bedste design, som du har drømt om. Ikke kun voksne vil blive forbløffet over designene, men også børn vil helt sikkert få gavn af disse. Hjælp dem med at lære mere om bjørne med et vægmaleri installeret på væggene i deres soveværelse eller endda deres legerum. Dette ville også være en god mulighed for dig til at tilbringe mere kvalitetstid med dem, når du fortæller dem en historie, der vil stimulere deres interesse for bjørne. Ud over disse kan bjørne vægmalerier også hjælpe dine små i deres vækst og udvikling, da designene vil være et redskab til at skærpe deres fantasi og kreativitet. Elsk vægmalerier, da de er i stand til at skabe et smukt fokuspunkt, som du og din familie helt sikkert vil elske.

Bjørnenes verden

Bjørne er storslåede dyr og er klassificeret som caniforms eller hundeagtige kødædere. Disse dyr er vidt udbredt og findes i en lang række forskellige levesteder på hele den nordlige halvkugle og delvist på den sydlige halvkugle. Fælles kendetegn for moderne bjørne er bl.a. store kroppe med kraftige ben, lange snuder, små afrundede ører, strittende hår, plantigrade poter med fem ikke-rektraktive og korte haler. Bjørne kan anses for at være symbolet på jordbundskræfter og styrke. De er blevet tilbedt gennem tiderne som et kraftfuldt totem. Bjørne var kendt for at have inspireret dem, der skal have mod til at stå op mod modgang. Bjørne repræsenterer også flere betydninger og symbolikker. Primært repræsenterer dyret styrke og selvtillid, når de står imod modgang og tager handling og lederskab. Bjørnens ånd indikerer, at det er tid til healing eller til at bruge healingsevner til at hjælpe sig selv eller andre. Bjørnemedicin understreger vigtigheden af ensomhed, stille tid og selvfølgelig hvile.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.