Pukkelhvaler

Pukkelhvalen hører til arten Baleen-hval. Voksne hvaler bliver mellem 12 og 16 meter lange og kan veje op til 30 tons. Den har en unik kropsform med et knoldet hoved og lange brystfinLæs merener. Den er også en favorit blandt hvalobservatører på grund af dens vane med at bryde ud, hvilket betyder, at den elsker at springe op fra vandoverfladen i en smuk luftopvisning. Den har en kompliceret sang, der varer 10 til 20 minutter, og den synger den i timevis ad gangen. Photowall hylder dette store vandpattedyr med sin egen kollektion af pukkelhvaler på lærredsprint. Disse billeder skildrer disse fine skabninger i deres naturlige habitat, nogle mens de boltrer sig med deres unger. Hæng et par af disse Humpback whales lærredsprints op på væggene i din stue, og føl den store vidde og frihed fra det åbne hav gennemtrænge dette rum i dit hjem. Din familie og dine gæster vil sætte pris på skønheden og den majestætiske kvalitet af disse Humpback hvaler lærredsprints og vil ikke kunne rive sig væk fra din stue. Disse Humpback hvaler lærredsprints vil med garanti bringe liv og lys ind i dit hjem.

Massiv i pukkelhvaler lærredsprints

Sangen fra pukkelhvalhannen siges at være et parringskald til hunnen af dens art. Disse dyr vandrer op til 16.000 miles hvert år og lever for det meste i de iskolde farvande i de arktiske områder. Derefter flytter de til varmere himmelstrøg for at yngle, føde og nogle gange leve af deres opbyggede fedtreserver. De spiser mest krill og små fisk. Photowall giver dig meget mere at beundre med "Humpback Whale", "Lahaina Moon" og "Majestic Humpback Whale" i sin fantastiske samling af lærredstryk af pukkelhvaler. Disse billeder viser disse fine dyr i de farvande, hvor de normalt spiser og yngler. Hæng et par af disse Humpback whales lærredsprints op i din lounging-hule, og mærk straks deres beroligende og afslappende virkning på dig. Disse seje billeder af hvalerne i dybet kan øjeblikkeligt berolige dine sanser og berolige din sjæl. Sid med en kop varm kakao i din yndlings chaiselong og kig på disse fantastiske Humpback whales lærredsprints for at lette alle dine byrder og bekymringer for dagen. Der er ikke et eneste rum eller en væg, som ikke vil blive oplyst af disse Humpback hvaler lærredsprints.

Magnificent i pukkelhvaler lærred prints

Pukkelhvaler bruger boble net teknikken, når de skaffer deres føde. Hvalfangstindustriens fremkomst truede engang dette dyr til næsten udryddelse. Men en begrænsning af jagten på disse hvaler i 1996 stoppede deres omfattende slagtning, og deres antal er nu langsomt ved at komme sig igen. Men de er stadig udsat for mange farer på åbent hav, f.eks. at blive fanget ved et uheld i net, at blive ramt af skibe, og selv støjforurening er en fjende af disse fine skabninger. Photowall giver dig endnu mere at elske med "Black and Whale", "Humpback Whale Calf" og "Humpback Whale and the Sky" i sin fine serie af lærredsprints af pukkelhvaler. Disse billeder viser disse unikke dyr, mens de boltrer sig og bevæger sig rundt i deres hjem i havet. Hæng et par af disse Humpback whales lærredsprints op i dit opholdsrum, og føl, at rummet bliver lysere af disse billeder. Dine voksne fornøjelser vil aldrig være så sjove og engagerende, som når du har disse Humpback hvaler på lærred omkring dig. Forvis kedsomhed og tristhed fra dit hjem for altid med disse Humpback whales lærredsprints.

Præciel og beskyttet

I den store havroman Moby Dick af Herman Melville er hovedpersonen en kaptajn ved navn Ahab, hvis fod engang blev taget af en stor hvid hval. Hans rejse på jagt efter denne hval for at få hævn og for at fange eller dræbe den er i centrum for romanens handling. Før man opdagede olie i undergrunden, blev hvalolie brugt i industrien til at oplyse vores hjem og gader og de tusind og en anvendelser, som denne kostbare væske er kendt for. Dette førte til en udbredt og ukontrolleret jagt på dette dyr. Det er først i vores århundrede, at dens antal har vist håbefulde tegn på at komme sig efter at være næsten uddød. Photowall lærer dig at respektere naturen med "Humpback Whale in Blue", "Whale" og "Beautiful Turn" i sin pragtfulde kollektion af lærredstryk af pukkelhvaler. Disse billeder minder os om, hvor skrøbelig eksistensen af disse dyr er, og hvordan det er vores pligt at beskytte dem. Hæng et par af disse lærredsprints af pukkelhvaler op i dit private arbejdsværelse eller i dit minibibliotek, og føl dig som en af de tidlige naturforskere, der observerede dette fine dyr i dets naturlige habitat.
Produktoplysninger
  • Viser 1-14 af 14 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.