Elefantkalve

Der er et ordsprog, der siger, at en elefant aldrig glemmer. I hinduistiske religioner lå elefanten hos moderen til den snart fødte prins Siddharta, som senere skulle blive til GuatamLæs merea Buddha. I USA er elefanten symbolet for det republikanske parti eller Grand Old Party. Og den store tegnefilmsmogul Walt Disney selv havde en elefantkalv ved navn Dumbo som helt i en af sine mest elskede film. Elefantkalven er et symbol på håb for fremtiden og erindring om fortiden i mange kulturer over hele verden. Photowall hylder dette vidunderlige væsen ved at vise det i sin kollektion af lærredsprints med elefantkalve. Disse hjertevarmende lærredsprints vækker barnet i os alle til live. De tager os tilbage til en tid, hvor mennesket ærbød alle de skabninger, der gik på jorden. De minder os også om, at elefanten er et af de mest kærlige og omsorgsfulde dyr i hele skabelsen, og at en mor lige så gerne vil dø for en af sine kalve som at forlade den. Disse lærredsprints med elefantkalve findes i et stort udvalg af forskellige designs og farver at vælge imellem. Og ville være en perfekt tilføjelse til ethvert rum i dit hjem.

Ud i naturen med elefantkalve lærredsprints

Elefantkalve vejer omkring 250 pund, når de bliver født, og er omkring en meter høje. Det er en lidt kendt kendsgerning, at lige efter de er født, har disse kalve endnu ikke et særligt godt syn. Men de kan fortælle, hvem og hvor deres mor er, ved hjælp af berøring, lugt og lyd. Photowall ærer disse elskelige små væsner med deres billeder "Motherhood", "Wee One" og "Protecting Elephant Mom" i deres kollektion af lærredsprints med elefantkalve. Disse smukke billeder ville passe meget godt ind i dine minibiblioteker og læsekroge og ville straks smelte hjertet på alle, der ser dem. Sæt dem i din stue for at give dig en følelse af at være i de store savanner i det vildeste Afrika. Placer dem i dit barns soveværelse, og få gode samtaler med dine børn om en forælders kærlighed til sit barn. Denne enkle lille kugle fra elefantkalve lærredsprints kan være med til at indgyde dit barn værdien af hengivenhed og loyalitet over for en familie som intet andet billede kan. Stykkerne i vores elefantkalve lærredsprints er ikke kun smukke, men de tjener også et pædagogisk formål.

En mors kærlighed i elefantkalve lærredstryk

Elefantkalve holder sig normalt tæt til deres mødre i de første par måneder i naturen. De spiser deres mors mælk i ca. to år, men nogle er kendt for at gøre det længere. Disse spædbørn er det første, der er uvidende om formålet med deres snabel. De sutter på dem, som et menneskebarn ville sutte på sin egen tommelfinger for at berolige sig selv. Omkring seks til otte måneders alderen indser disse søde små væsener langsomt, at deres snabel primært er beregnet til at spise og drikke. Photowall bringer disse skabninger tættere på dine hjerter og hjem med "Elefamily-black and white", "A Giant Unity, black and white" og "Sequence of Emotion, black and white" i sin kollektion af lærredsprints med elefantkalve. Disse sort-hvide billeder vil passe perfekt indrammet mod en ren, hvid væg eller et hvidt tapet. Som en accent til dine gange og kaminer er disse lærredsprints med elefantkalve uovertrufne. De bringer ikke kun stil og elegance til dit hjem, men giver dig også en fornemmelse af, hvordan det er at eksistere sammen med disse storslåede skabninger i det fri.

I dit hjerte

Som de fleste dyr bliver hunnen af disse elefanter hos flokken hele livet, mens hannen bliver uafhængig omkring 12-14 år gammel. Kalvene er kendt for at indtage omkring tre galloner mælk om dagen og begynder at spise fast føde i en alder af omkring fire måneder. Men en interessant kendsgerning om elefanter er, at de spiser mælk, indtil de er omkring ti år gamle. Photowall viser disse vidunderlige skabninger i deres naturlige habitat i kollektionerne "Tasty Leaves", "Elephant Storm" og "Elephant March" af disse elefantkalve lærredsprints. De tilbyder også valg til dine børn såsom "Elephant Calf", "Elephant Calf Washing" og "Little Circus Elephant" i deres serie af lærredsprints med elefantkalve. Walt Disneys udødelige Dumbo, som kunne flyve med sine massive ører, er nok den mest berømte elefantkalv i historien. Hans historie er blevet fortalt igen og igen i utallige film. Disse vidunderlige dyr har helt sikkert fået en permanent plads i vores hjerter. Og nu kan de også være trygt indespærret i vores hjem. Så vent ikke, men få fat i din egen samling af disse fantastiske lærredsprints med elefantkalve lige nu.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider