Safaridyr

Der er noget romantisk over idéen om at tage på safari, at tage ud i vildnisset hvor mennesket hverken er behøvet eller ønsket. Konceptet safari har også ændret sig over årene og dem Læs mereder tager afsted på safariekspeditioner, har mere sandsynligt store kameraer med end store våben. Selvom intet billede på lærred for alvor kan udtrykke varmen fra den afrikanske sol, som rammer dig som en varm regn, og den øde stilhed på græslandene i Afrika, kommer billederne på lærred fra vores udvalg af safaridyr meget tæt på.

Ynde

Der er muligvis nogle få dyr der ser lige så sjove ud som en giraf, men der er helt sikker ikke mange pattedyr der er lige så mærkværdige. Disse ranglede skabninger ser ud som om de knap nok burde være i stand til at stå oprejst, med deres tynde ben som bærer deres kroppe og deres lange, lange halse. Og alligevel er deres ynde tydelig, selv på billeder. Giraffen er en af de mest statelige og mest yndefulde dyr i Afrika, ikke hurtige som en løve, heller ikke tunge som en elefant, men statelige som en styltegænger. Med deres lange ben og mærkelige knæ burde de se underlige ud, men i stedet ser de blide, nysgerrige og på nogle billeder endda kærlige. Tag giraffens ynde ind i dit hjem med et maleri.

Kunst

Afrikas kunst har altid været uhyre fascinerende for vestlige sind. Hvordan kommer så simple linjer til live på denne måde? Hvorfor farveblokkene? Afrikas kunst siges at komme fra Afrikas dyr. Når noget er farverigt i Afrika er der ingen gylden middelvej. Isfuglen har en blå farve som kunstnere ville sværge ikke fandtes i naturen og den afrikanske gulbuget høg har så kraftig grøn en farve, at det er svært at tro på at den er ægte. På samme måde tager Afrikas skabninger camouflage seriøst. Når en løve ligger i det høje græs, falder den så meget i ét med omgivelserne, at det næsten er magisk. Det er dobbeltheden ved afrikansk kunst – på den ene side, brun og guld og falmet grøn, og på den anden side, de klare, vovede farver fra en galnings regnbue.

Munter

Ingen ved præcis hvorfor, men zebraen er faktisk et sjovt dyr. Med striberne og den lille korte manke er de lidt som heste, men ikke helt, lidt som æsler, men alligevel ikke. Den lyd de laver er fuldstændig uventet, særligt hvis du ser på den og tænker at det bare er en sært udseende hest. Selv deres gang er underlig – bed enhver der kender til hvordan en hest løber om at lytte til en zebra der løber, og du vil se. Men på trods af alt deres underlighed, så har de noget muntert over sig. Måske er det deres striber, som får dem lidt til at ligne gammeldags straffefanger, og lidt mere som om de har pyjamas på. Uanset om det er deres striber eller deres ører eller deres mærkelige lille Mohawk-manke, så har zebraer en tendens til altid at bringe en munterhed med hvor end de er. Få selv en bid af den munterhed ved at indlemme et billede på lærred i din indretning.

Kraft

Der er aldrig nogen der er taget på safari for at se en mus. Nej, folk tager på safari for at se de berømte Big Five. Den kloge og blide elefant, med hendes bedrøvede gamle øjne og flagrende ører. Løven, hvis manke fanger solen helt rigtigt. Leoparden som slapper af i et træ, herre over alt han beskuer. Vandbøffelen, en af de farligste skabninger på jorden, og næsehornet, en af de mest truede. Hver af de fem er forskellige, hver af dem er unikke på deres egen måde. Løven er kraftfuld, men doven, hviler på laurbærrene mens løvinderne laver alt arbejdet. Elefanten, det største pattedyr på land, er rolig, men med en overraskende humoristisk sans. Leoparden er sej, overskuer verden fra hvilket som helst høje sted han vælger. Vandbøffelen og næsehornet er kraftfulde, stærke, svære at slå ihjel – selvom, i næsehornets tilfælde, tydeligvist ikke svært nok. Tag en følelse af primal kraft ind i dit hjem med billeder på lærred fra samlingen Safaridyr.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.