Safaridyr

Der er noget romantisk over tanken om at tage på safari, at tage ud i vildmarken, hvor mennesket hverken er nødvendigt eller helt velkommen. Begrebet safari har også ændret sig i årenLæs merees løb, og de, der tager på safari-ekspeditioner, har i dag langt oftere store kameraer end store våben med sig. Selv om intet lærredsprint virkelig kan udtrykke den afrikanske sols varme, der slår ned på dig som en varm regn, og den enorme, øde stilhed i Afrikas græsland, kommer lærredsprinterne fra vores sortiment af Safari Animals ret tæt på.

Grace

Der findes måske nogle få dyr, der ser så direkte sjove ud som en giraf, men der findes bestemt ikke nogen pattedyr, der er så mærkelige. Disse gangsteragtige skabninger ser ud, som om de knap nok burde kunne stå med deres spinkle ben, der bærer deres kroppe, og de lange, lange halse. Og alligevel er deres ynde så stor, at den er tydelig, selv på fotografier. Giraffen er et af de mest statelige og yndefulde væsener i Afrika, ikke hurtig som en løve eller tung som en elefant, men statelig som en stilkgænger. Med deres lange ben og mærkelige knæ burde de se mærkelige ud, men i stedet ser de blide, nysgerrige og på nogle billeder endda kærlige ud. Bring giraffens ynde ind i dit hjem med et maleri.

Kunst

Afrikas kunst har altid udøvet en fantastisk fascination på det vestlige sind. Hvordan kan så enkle linjer komme til live på denne måde? Hvorfor disse farveklodser? Det siges, at Afrikas kunst stammer fra Afrikas dyr. Når noget er farverigt i Afrika, er der ingen halve løsninger. Isfuglen er i en blå nuance, som kunstnere ville sværge på, at den ikke kunne eksistere i naturen, og den afrikanske smaragdgøgeunge er så strålende grøn, at det er svært at tro, at den er ægte. På samme måde tager Afrikas skabninger camouflage alvorligt. Når en løve ligger i det høje græs, smelter den så perfekt sammen, at det næsten er som magi. Det er den afrikanske kunsts dobbelthed - på den ene side brune og gyldne farver og falmet grønt, på den anden side de klare, dristige juvelfarver fra en galninges regnbue.

Hilsen

Ingen ved præcis hvorfor, men zebraen er faktisk et sjovt dyr. Med striberne og den korte lille manke ligner de heste, men ikke helt, og æsler, men igen ikke helt. Den lyd, de laver, er helt uventet, især hvis man ser på den og tror, at det bare er en mærkeligt udseende hest. Selv deres gangart er mærkelig - bed enhver, der er bekendt med den måde, en hest løber på, om at lytte til en zebra, der løber, og du vil se det. Men trods al deres mærkelighed har de en munter stemning. Måske er det deres striber, som får dem til at ligne lidt fanger af den gamle stil og lidt mere som om de har pyjamas på. Uanset om det er deres striber, deres ører eller deres mærkelige lille mohawk-manke, så har zebraer altid en tendens til at bringe en slags munterhed med sig, uanset hvor de er. Få noget af den munterhed til dig selv ved at inkorporere et lærredsprint i din indretning.

Kraft

Der er aldrig nogen, der er taget på safari for at se en mus. Nej, folk tager på safari for at se de berømte Big Five. Den kloge og blide elefant med sine triste gamle øjne og flakkende ører. Løven, hvis manke fanger solen på den rigtige måde. Leoparden, der sidder i et træ og slapper af, mens han er herre over alt, hvad han overvåger. Vandbøflen, et af de farligste dyr på jorden, og næsehornet, et af de mest truede dyr. Hver af de fem er forskellige, hver af dem er unik på deres egen måde. Løven er stærk, men doven, tilfreds med at hvile på sine laurbær, mens løvehunnerne gør alt arbejdet. Elefanten, det mest massive landpattedyr, er rolig, men med en overraskende sans for sjov. Leoparden er kølig og overskuer verden fra den sikre højsæde, som den har valgt at sidde på. Vandbøflerne og næsehornene er kraftige, stærke og svære at dræbe - men i næsehornets tilfælde tydeligvis ikke svære nok. Giv dit hjem en følelse af urkraft med lærredsprints fra kollektionen Safari Animals.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.