Jungledyr

Bring en fantasiverden ind i dit hjem med et lærredsprint fra vores Jungle Animals-kollektion. Disse billeder giver liv til kraften og mystikken i de enorme og sporløse jungler og savLæs mereanner, hvor verdens mest magtfulde rovdyr slapper af. Fra den mægtige løve til den blide elefant vil disse smukke billeder bringe et strejf af det eksotiske ind i selv det mest almindelige rum.

Magt

Gennem det meste af historien har løven været et symbol på magt. Majestætisk, men altid afslappet, med mægtig mand eller slank, har løven altid været et symbol på kongedømme og ære. Senere har vi naturligvis lært, at løvehannen i virkeligheden er ret doven og er tilfreds med at lade løvehunnerne gøre alt arbejdet, men det billede, den giver - rolig og selvsikker, hersker over alt, hvad den overvåger - har ikke ændret sig på grund af det, som mennesket nu har lært. Tag den rolige majestæt med hjem i form af lærredsprints fra vores sortiment af Jungle Animals.

Fred

Uanset hvor brutal deres udseende er, kan Afrikas mægtige gorillaer i virkeligheden betragtes som blide giganter. Disse massive aber lever af grøntsager og insekter og er i sandhed blide skabninger, der lever i store familiegrupper for at tage sig af deres unger, der ligesom menneskebørn er nogle år om at blive selvforsynende. De er blide og tillidsfulde som de er, men de er blevet jaget næsten til udryddelse, og om nogle få år er disse billeder måske alt, hvad der er tilbage af en af naturens mest pragtfulde racer. Hjælp deres minde med at blive bevaret med et maleri fra os.

Visdom

Elefanter, siger man, glemmer aldrig. Om ti måneder eller ti år vil de huske en fornærmelse og en tjeneste lige så godt som ethvert menneske. De sørger over deres døde og forsvarer deres unger. De er de mest menneskelige af alle dyr, og de er også frygtindgydende, når de vækkes. Lyden af elefanter, der går, er blevet kaldt en torden på jorden; frygtindgydende, uforsonlig og absolut skræmmende for alle, der kommer i dens vej - men der er aldrig blevet registreret elefanter, der tilfældigt har angrebet mennesker. Disse smukke, blide giganter er også blevet jaget næsten til udryddelse på grund af deres stødtænder af elfenben. Bevar deres minde med et lærredsprint.

Cool

Vi har alle sammen set de mennesker, der synes at have evnen til at sætte sig godt til rette absolut overalt. På en væg, på et gulv, i et træ - det er ligegyldigt for dem. Tja, leoparden er dyrerigets svar på det, for indtil du har set en leopard, der roligt betragter dig fra toppen af et træ, som du kunne have svoret, at den ikke ville kunne holde til den mest afmagrede abes vægt, har du ikke set ægte afslapning. En leopard på savannen er stort set usynlig, men en leopard i et træ er konge over alt, hvad han overvåger. Uden for rækkevidde for de fleste af hans konkurrenter kan han frit hænge ud, afslappet og nyde udsigten, så længe han vil. Hvis løver er dyrenes konger, er leoparder Machiavelli - de ser alt, hører alt og handler kun, når de har lyst til det. Et lærredsprint fra vores Jungle Animals-kollektion kan bringe den samme følelse af ro ind i dit hjem.

Speed

Tigeren er ikke verdens hurtigste dyr, men den er måske blandt de mest glubske. I Indien er tigeren symbolet på krigeren, snigmorderen og morderen uden anger. Disse smukke, elegante dyr er så dygtige jægere, at man har sagt, at det første tegn på en tiger på dit spor er din ankomst til livet efter døden. De er også mere tilbøjelige end andre af de store katte til at blive menneskeædere, selv om de normalt kun tyer til det i desperation - tigeren fra Champawat havde f.eks. flere slemt knækkede tænder, hvilket ville have forhindret den i at tage bytte, der var stærkere end mennesker. På trods af deres farlige natur er tigre dog blandt de smukkeste dyr i dyreriget. Deres øjne er yndefulde og ædle og ser ud til at stirre på dig fra billederne, hypnotiserende med deres gyldne dybde. Tag tigerens fare og skønhed med hjem med et lærredsprint.

Tranquillity

Med lærredsprints fra vores kollektion Jungle Animals kan du bringe roen fra de dybe jungler ind i ethvert rum. Vælg din favorit blandt gruppebillederne, der viser junglens mange dyr i harmoni, og fyld dit hjem med en følelse af ro.
Produktoplysninger