Bengal Tiger - Billede på lærred - Kontor

589

motiver

Jungledyr

Tag en fantasiverden ind i dit hjem med et billede på lærred fra vores samling af jungledyr. Disse billeder viser dig de enorme og ufremkommelige jungler og savanner, hvor verdens mesLæs meret kraftfulde rovdyr har hjemme. Fra den mægtige løve til den blide elefant vil disse smukke billeder tilføre et eksotisk strejf til ethvert lokale.

Kraft

Løven har til alle tider været et symbol på kraft. Majestætisk, men altid afslappet, med eller uden den kraftige manke, har løven altid være et symbol på kongeværdighed, på hæder. Senere hen har vi selvfølgelig lært, at den mandlige løve faktisk er ret doven og helt tilfreds med at lade løvinder gøre arbejdet, men det billede den viser, rolig og selvsikker, herskeren over det hele, har ikke ændret sig på trods af hvad menneskeheden nu ved. Tag den rolige majestæt med hjem i form af et billede på lærred fra jungledyr-samlingen.

Fred

Selvom fremtoningen kan været ret brutal, kan Afrikas mægtige gorillaer i sandhed anses for at være blid kæmper. De lever af grøntsager og insekter, og disse kæmpestore aber er utroligt blide væsener, som lever i store familier og tager sig af deres unger, der ligesom menneskebørn skal bruge nogle år, før de kan klare sig selv. De er blide og tillidsfulde og er blevet jaget i en grad, så de er tæt på at uddø. Om få år kan disse billeder være det eneste, der er tilbage af en af naturens mest pragtfulde racer. Bibehold deres minde med et billede fra os.

Visdom

Det siges, at elefanter aldrig glemmer. Om ti måneder eller ti år vil de huske en fejl eller en god gerning lige så godt som et menneske. De sørger over deres døde og de vil til enhver tid forsvare deres afkom. De er de mest menneskelige blandt dyr og de er frygtindgydende, når de tirres. Lyden af en elefant der går, er blevet kaldt jordens torden: Drabelig, uforsonlig og skræmmende for alle på dens vej, men elefanter er aldrig blevet anklaget for tilfældigt at angribe mennesker. Disse smukke, blide kæmper er også blevet jaget til tæt på udryddelse på grund af deres stødtænder af elfenben. Bevar mindet med et billede på lærred.

Koldblodig

Vi har alle set de mennesker, der tilsyneladende har en evne til at gøre sig det behageligt hvor som helst. På en væg, på et gulv, i et træ - det betyder ikke noget for dem. Leoparden er dyreverdenens svar på dem, for du har ikke set sand afslapning, før du ser en leopard, der roligt kigger på dig fra toppen af et træ, du ville sværge på ikke ville kunne bære den mest udmagrede abe. En leopard på savannen er stort set usynlig, men en leopard i et træ er konge over alle den overvåger. Den er uden for rækkevidde af de fleste konkurrenter og kan slappe af og nyde udsigten, så længe den har lyst. Løven er kongen i dyrenes verden, og leoparden er Machiavelli - ser alt, hører alt og handler kun, når den har lyst. Et billede på lærred fra vores samling af jungledyr, kan tilføre dit hjem den samme fornemmelse af ro.

Fart

Tigeren er ikke verdens hurtigste dyr, men den er sandsynligvis blandt de mest glubske. I Indien er tigeren symbolet på krigeren, snigmorderen og den nådesløse dræber. Disse smukke og elegante dyr er så dygtige jægere, at det siges at det første tegn på en tiger på din vej, er din ankomst til det hinsidige. De bliver også med større sandsynlighed end andre store katte til menneskeædere, selvom det normalt kun sker, når de er desperate. Tigeren i Champawat havde for eksempel mange knækkede tænder, hvilket ville have forhindret den i at tage bytte, der var stærkere end mennesker. Trods deres farlige natur er tigrene blandt de smukkeste dyr i dyreriget. De er yndefulde og aristokratiske, og deres øjne, der stirrer på dig fra billeder, har en hypnotisk gylden dybde. Tag tigeren farlighed og skønhed med dig hjem på et billede på lærred.

Ro

Med billeder på lærred fra vores jungledyr-samling, kan du få den dybe jungles ro med ind i dit hjem. Vælg det af gruppebillederne du bedst kan lide, som viser junglens mange dyr i harmoni, og fyld dit hjem med dejlig afslappet ro.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-3 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.