Dinosaurer

Blandt de mange billeder på lærred og malerier til rådighed fra Photowall, er vores vidunderlige dinosaur inspirerende designs. Hver enkelt tilbyder noget unikt, som giver et tiltrængLæs meret strejf af farve, uanset hvor du vælger at hænge det. Ideel til en bred vifte af værelser, vil de komplimentere alle mulige indendørs dekoration stilarter og kan blandes og matches i forskellige kombinationer for at skabe nogle fantastiske forhistoriske væg effekter. Ofte skildres der dinosaurer i Jurassic perioden fra omkring 200 millioner år siden, og disse stiliserede billeder vil sætte gang i ethvert hjem, uanset hvilket maleri du vælger.

Smarte design af billede på lærred med dinosaur

Mange af vores billeder på lærred designs er tilgængelige med levende farver Fantastiske til at inspirere børns fantasi, de frygtindgydende skabninger der er afbildet er ofte gengivet i grøn med røde, blå og gule farver alle tilbyder et eller andet, et sted i blandingen. Derudover vises mange dramatiske landskaber, hvor dinosaurerne strejfer rundt, undertiden med vulkanudbrud, med hurtigt strømmende vand i forgrunden. Ældre børn kan nyde de realistiske skildringer af virkelige dinosaur arter, såsom Tyrannosaurus Rex, Triceratops og Stegosaurus. Disse enorme bæster, er næsten levende når de gengives på et flot maleri! Fra djævelske undervandsskabninger fra fortiden, til flyvende pterosaurs der dykker ned på jagt, det er alt sammen noget der vises.

Dinosaur malerier til yngre børn

Selv om mange af vores billeder på lærred vil se godt ud i en voksen indretning, er mange af dem designet med små børn i tankerne. For eksempel kommer vores Dinosaur verdenskort mellem to farveskemaer og vil give liv på enhver barns væg takket være det sjove design, der underviser lige så meget som det pynter. Børn kan bruge det til at lære de forskellige slags dinosaur fra fortiden at kende, samt på en vis grad opnå viden om planeten og dens geografi i dag. Mindre børn og småbørn vil også elske vores Dinoland design, som, igen, kommer i et udvalg af farver. Med et sødt, tegneserie-lignende design, kommer disse venlige, smilende dinosaurer i en grafisk sammensætte opsætning.

Dino billeder for voksne?

Hos Photowall har vi noget for alle, så du vil også finde billede på lærred med dinosaur, som ikke kun er henvendt mod børn. Tjek vores Dinosaur Morning billede eller den såkaldte Sleeping Dinosaur in Mati, som har tropiske paradiser i livlige farver, der vil appellere til alle aldre.
Produktoplysninger
  • Viser 1-78 af 78 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.