Tower Bridge

Tower Bridge er en klasse 1 kombination af en klap- og hængebro i London. Den blev bygget mellem 1886 og 1894 af designeren Horace Jones og ingeniøren John Wolfe Barry. Broen spænder Læs mereover Themsen i nærheden af Tower of London og er en af fem broer, der ejes og vedligeholdes af en velgørende fond kaldet Bridge House Estates. Denne enhed har eksisteret siden år 1282. Broen blev bygget for at gøre Londons East End mere tilgængelig, som var i fremgang i det 19. århundrede, hvad angår erhvervslivet. Photowall hylder denne historiske arkitektoniske og tekniske bedrift med sin egen kollektion af Tower Bridge lærredsprints. Disse billeder skildrer de forskellige ansigter af Tower Bridge, som den er kendt af de fleste englændere og resten af verden. Hæng et par af disse Tower Bridge lærredsprints op på væggene i din stue, og giv rummet en følelse af historie og ikonologi. Dine kære og gæster vil ikke kunne modstå at strømme til dette område bare for at få et glimt af disse Tower Bridge lærredsprints. Læg mærke til, at de kommer med stadig mere geniale grunde til at opholde sig på dette sted med disse Tower Bridge lærredsprints i dem.

Ikonisk i Tower Bridge lærredsprints

Broen blev indviet i 1894 og officielt åbnet af deres kongelige højheder, Edward, prins af Wales, og Alexandra, prinsesse af Wales. Den har en længde på 800 fod og kan prale af to 213 fod høje brotårne, der er forbundet på det øverste niveau af to vandrette gangbroer. Et centralt par baskler kan åbnes for at give skibe mulighed for at passere. Disse mekanismer var engang hydraulisk drevne, men blev i 1972 omdannet til et elektrohydraulisk system. Photowall giver dig et glimt af historien med "London Skyline in Sunset", "London England Skyline" og "Tower Bridge at Night" i sin fantastiske samling af Tower Bridge lærredsprints. Disse billeder viser Tower Bridge, som den ses oplyst af dens storslåede lys om natten. Hæng et par af disse Tower Bridge lærredsprints op i dit opholdsrum, og giv rummet en følelse af det gamle England. Dine voksenunderholdninger vil aldrig føles mere livlige og engagerende med disse Tower Bridge lærredsprints omkring dig. Der er praktisk talt ikke noget rum eller væg i dit hjem, som ikke kan blive bragt til levende liv med disse vidunderlige Tower Bridge lærredsprints.

Historisk i Tower Bridge lærredsprints

Broen omfatter en del af Londons indre ringvej og danner som sådan grænsen for Londons Congestion Charge Zone. Det er en vigtig trafikrute, der understøtter 40.000 krydsninger dagligt. Brodækket er åbent for både køretøjer og fodgængere. Dens tvillingetårne, gangbroer på højt niveau og victorianske maskinrum er en del af Tower Bridge Exhibition. Photowall hylder dette berømte London-vartegn med "Tower Bridger at Night-London", "Night at the Tower Bridge" og "Walk over River Thames" i sin pragtfulde samling af Tower Bridge lærredsprints. Disse billeder viser Tower Bridge i et mere afslappet, men glamourøst lys. Hæng et par af disse Tower Bridge lærredsprints op i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og føl dig som om du er en af de oprindelige ingeniører, der tænker over fundamentet for dens struktur. Du kan også vise disse Tower Bridge lærredsprints i dine gange for at give dette ofte forsømte rum et tiltrængt løft i glamour og raffinement. Gør det at gå fra rum til rum til en øvelse i design og ingeniørmæssig genialitet med disse fantastiske Tower Bridge lærredsprints på væggene. Disse billeder kan bringe lys og liv i dit hjem.

Slagende og umiskendelig

De mest talentfulde arkitekter i verden forstår, at for at konstruere et brotårn er ikke kun soliditet og integritet de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning, men også symmetri og æstetik spiller ind. Hver linje skal fortælle en historie, hver eneste kurve i konstruktionen skal have en betydning. Photowall hylder deres stræben efter perfektion med "Tower Bridge", "Iconic Bridge" og "Tower Bridge at Sunset" i sin fine serie af Tower Bridge lærredsprints. Der er ingen tvivl om, at denne storslåede struktur har fortjent sin retmæssige plads i menneskehedens historie. Disse Tower Bridge lærredsprints tjener som en påmindelse om, at strukturer ikke kun er utilitaristiske elementer, men at de også kan være en berøringssten for vores erindringer og kan være med til at definere, hvem og hvad vi er på denne planet. Lad historie og erindring lyde i dit hjem med disse vidunderlige Tower Bridge lærredsprints. Disse Tower Bridge lærredsprints findes i et bredt udvalg af farver og designs, som den sofistikerede, urbane boligejer kan vælge imellem. Disse Tower Bridge lærredsprints vil se perfekt ud sammen med enhver farve væg eller tapet, som du vælger at sætte dem på baggrund af.
Produktoplysninger
  • Viser side 1 af 1 sider