Frihedsgudinden

Frihedsgudinden er en massiv neoklassisk skulptur på Liberty Island i New Yorks havn i New York City på det amerikanske fastland. Den er en taknemmelighedsgave fra det franske folk tiLæs merel USA, som tillod franske immigranter at flytte til landet i de vanskelige tider med finanskrise i Europa. Den er hovedsagelig fremstillet af kobber og er designet af den franske billedhugger Frederic Auguste Bartholdi. Dens metalramme blev skabt af Gustave Eiffel. Frihedsgudinden blev officielt indviet den 28. oktober 1886. Photowall hylder dette ikoniske symbol på frihed og håb med sin egen kollektion af Liberty Statue lærredsprints. Disse Liberty Statue of Liberty lærredsprints skildrer de forskellige ansigter af dette storslåede bygningsværk som anerkendt af resten af verden. Disse Liberty Statue of Liberty lærredsprints kan tilføre dine boligområder vitalitet og energi. Dine kære og kolleger vil sætte pris på, at du hænger disse frihedsgudindeprint op på dine vægge. De vil finde flere og flere grunde til at opholde sig i disse rum med alle disse Frihedsgudinden lærredsprints omkring dem. Gør disse fantastiske Statue of Liberty lærredsprints til en fast bestanddel i dit hjem.

Ikonisk i Frihedsgudinden lærredsprints

Statuen er et billede af Libertas, en romersk gudinde iklædt en kåbe, som symboliserer frihed og frihed. Hun løfter en gylden fakkel over sit hoved i sin højre hånd, og i sin venstre hånd holder hun en tabula ansata med inskriptionen 4. juli 1776 med romertal, der hylder datoen for USA's uafhængighedserklæring. En knækket lænke og kæde ligger ved hendes fødder som symbol på slaveriets afskaffelse. Photowall lader dig føle håbet om en ny morgendag med "New York City Life I", "Liberty" og "Aerial View of Statue of Liberty" i sin vidunderlige kollektion af prints af Frihedsgudinden på lærred. Disse eksempler på Liberty Statue of Liberty lærredsprints viser dette fine frihedssymbol, som tårner sig op over New Yorks skyline. Hæng et par af disse Liberty Statue of Liberty lærredsprints op i dine opholdsrum, og mærk hvordan rummet bliver gennemsyret af den livlige og ukuelige ånd fra dette fantastiske vartegn i USA. Dine legetimer som voksne vil aldrig blive så spændende og spændende, som når du har disse Liberty Statue of Liberty lærredsprints på væggene omkring dig.

Inspirerende i Statue of Liberty lærredsprints

Der er mange seværdigheder i New York, som er blevet værdsat og besøgt af både indfødte og turister i århundreder. Et par af disse er Times Square, Central Park, Niagara Falls og Grand Central Terminal. Men det måske mest ikoniske og historiske vartegn i denne by er Frihedsgudinden. Denne storslåede statue, der blev givet som en gave af franske immigranter, som sejlede til denne store by på Mayflowers dæk, er indbegrebet af alt det gode og ædle i selve USA's værdier og principper. Photowall lader dig tage del i traditionen med "Vintage Statue of Liberty", "Big City" og "American Pop I" i sin fantastiske kollektion af lærredsprints med Frihedsgudinden. Disse vidunderlige Liberty Statue of Liberty lærredsprints viser de mange populære facetter af denne fantastiske by. Hæng et par af disse Liberty Statue of Liberty lærredsprints op i dit private arbejdsværelse eller mini-bibliotek, og forestil dig, at du er en af de pionerer, der først opdagede dette fine land. Disse Liberty Statue of Liberty lærredsprints vil bringe farve og liv til din bybolig.

Historisk og dybtgående

Om morgenen den 11. september 2001 styrtede to passagerfly ned i World Trade Center Towers One og Two, hvilket forårsagede det fuldstændige sammenbrud og ødelæggelse af disse to ikoniske bygningsværker, der definerede New Yorks skyline. Denne tragedie kostede mere end 3.000 amerikanere livet, og det blev senere bevist, at flyene var blevet kapret af medlemmer af terrororganisationen Al Qaeda, og at det var et planlagt angreb på det amerikanske fastland. Det var planlagt og planlagt af en saudiarabisk sheik ved navn Osama Bin Laden. Det blev også opdaget, at et af flyenes oprindelige mål var selve Frihedsgudinden. Ødelæggelsen af et så ikonisk og elsket vartegn ville være et frygteligt slag mod psyken hos alle amerikanere i hele verden. Photowall viser taknemmelighed for de ting, der blev skånet, med "New York Weekend Collection", "Pop Liberty" og "Statue of Liberty under a vivid sky" i sin bemærkelsesværdige samling af Liberty Statue lærredsprints. Disse eksempler på Liberty Statue of Liberty lærredsprints minder os om, at frihed altid har en pris. Hæng disse historiske Liberty Statue lærredsprints op i dine gange for at give dette normalt forsømte rum et udtryk af betydning og tyngde.
Produktoplysninger
  • Viser 1-24 af 24 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage (i øjeblikket 5–8 dage), og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.