Empire State Building

Når det gælder bygninger, er der kun få seværdigheder, der kan måle sig med en oplyst Empire State Building på en klar New York-aften. Selv om det ikke er Big Apples højeste bygning iLæs mere øjeblikket, er den muligvis den mest berømte, og derfor har Photowall samlet et sublimt udvalg af Empire State Building lærredsprints. Vi har motiver med lyse og muntre farvekombinationer, portrætter i fotografisk kvalitet, utroligt kunstneriske gengivelser og så meget mere. Hjem, kontor eller fritidsrum kan forskønnes med disse Empire State Building lærredsprints. Disse elementer kan tjene som inspiration til at nå til himlen og gøre dine drømme til virkelighed. Vælg et Empire State Building lærredsprint, der passer perfekt til din indretning, uanset om det er en farverig udsigt over skylinen eller det klassiske sort/hvide perspektiv fra jorden. Som altid kan du ændre dine Empire State Building lærredsprints, så de passer til din eksisterende æstetik eller de farveskemaer, du har planlagt.

Diversitet af Empire State Building lærredsprints

Da Empire State Building stod færdig, var den med sine 102 etager verdens højeste skyskraber. Du kan bruge dette som grundlag for at sætte et Empire State Building lærredstryk op, da det er en hyldest til moderne teknologi og innovation. Brug virkelige fotografier som "Enchanting New York - Yellow Sky", som får dig til at føle, at du er lige der og ser på dette storslåede vartegn. Empire State Building lærredsprints har også smukke kunstværker, der giver sceneriet en vis betydning og dimension. "The Empire State Building" er f.eks. et simpelt, men smukt værk, der kan være en fantastisk vægdekoration i dit hjem eller endda på kontoret. De unikke designs og fascinerende farvekombinationer i disse motiver kan være det perfekte dekorative tilbehør. "Avery Tillmon - Empire State" er et andet smukt kunstværk, der repræsenterer ynde og elegance i Empire State Building lærredsprints.

Motivets tilblivelse

En sjov kendsgerning er, at ideen til Empire State Building siges at være opstået i en konkurrence mellem Walter Chrysler fra Chrysler Corporation og John Jakob Raskob fra General Motors om, hvem der kunne opføre den højeste bygning. Førstnævnte havde allerede påbegyndt arbejdet på den berømte Chrysler Building, den imponerende 318 meter høje skyskraber på Midtown Manhattan. Raskob lod sig ikke slå ud og samlede en gruppe af kendte investorer, som valgte arkitektfirmaet Shreve, Lamb and Harmon Associates til at tegne den konkurrerende bygning, som vi nu kan se på Empire State Building lærredstryk. Det siges, at designet i vid udstrækning var baseret på udseendet af en blyant, hvilket også var byggevenligt, da hele bygningen blev opført på lidt over et år!

Meningen i Empire State Building lærredsprints

Denne specifikke skyskraber er en af de mest imponerende hyldester til det tyvende århundrede, et ærefrygtindgydende syn, der tjener som et symbol for både New York og USA og spiller en vigtig rolle i populærkulturen. Empire State Building har spillet en hovedrolle i film lige fra King Kong til Sleepless in Seattle. "Midtown New York" er et glimrende eksempel på dette, en næsten tegneserieagtig gengivelse af et Empire State Building lærredstryk, der minder om de gode gamle dage. Empire State Building lærredsprints tilbyder også elementer som "Penthouse Window View", som du kan vise hjemme i stuen eller i pauserummet på kontoret, så du føler, at du altid har direkte udsigt til dette markante amerikanske vartegn. Det er som at have din egen personlige nøgle til en storslået udsigt i form af et imponerende Empire State Building lærredstryk.
Produktoplysninger
  • Viser 1-35 af 35 motiver

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.