Måltilpassede tapeter og print, fri fragt. Sendes inden for 1-2 dage.

Tåge over San Francisco - Billede på lærred - Soveværelse

54

motiver

San Francisco

Spanske kolonister grundlagde San Francisco den 29. juni, 1776. I starten var det en lille koloni, men i løbet af Guldfeberen i Californien i 1849 begyndte den at vokse hurtigt. SelvoLæs merem jordskælv og brande har forsøgt at destruere byen, har indbyggerne altid genopbygget den. Under anden verdenskrig vendte soldaternes havn ud mod Stillehavet. Siden dengang er byen blevet verdenskendt for dens kultur, smukke omgivelser og den berømte Golden Gate Bridge.

Utroligt smukke omgivelser

Køb en samling af billeder på lærred, som hylder det tempererede klima og de utroligt smukke omgivelser i San Francisco. Der er mange at vælge imellem - skylines i flotte farver der spejler sig i vandet, billeder på lærred af fotografier af Golden Gate Bridge, luftfotos af byen og meget mere. Nyd kort i sepia og i farver, som viser de små detaljer af området hvor byen ligger. Hvis du kan lide malerier med blyant og blæk, så skal du ikke længere end Avery Tillmon-billedet af broen og den omgivende by. Billeder i rejsekort-stil er en sjov måde at fejre en rar ferie, eller give ethvert rum i dit hjem et stænk af den berejste flair og atmosfære. Fantasifulde collager der viser nogle af byens højdepunkter og giver mulighed for at udforske byen lidt og lære mere om den, fra dit eget hjem eller virksomhed. Mange besøger San Francisco, og måske vil du have et maleri eller to, som en påmindelse om dine egne eventyr. Hvis du endnu ikke har været der men har været nysgerrig, eller du bare elsker det smukke område, så er billeder på lærred det helt rigtige til din væg. Der er masser af ting at se og lave i byen ved kysten. Nyd billeder af kabelbiler, Fisherman's Wharf, Chinatown og meget mere på din væg. San Francisco er en by med mange navne, inklusiv Fog City, Frisco, San Fran, Paris of the West, og The City that Knows How. Et behageligt og livligt sted og du kan være en del af kulturen der, når du tilbyder dine gæster et kig til området via et billede på lærred på din væg.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1-2 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.