Tyskland

Tyskland, eller som det officielt hedder Forbundsrepublikken Tyskland, er et land i Centraleuropa. Det er det næstmest tætbefolkede land i regionen, efter Rusland. Det ligger mellem ØLæs merestersøen og Nordsøen i nord og Alperne i syd. Det dækker et areal på næsten 400 000 kvadratkilometer og har en befolkning på 83 millioner indbyggere, der bor i de 16 delstater. Det har Danmark mod nord, Polen og Tjekkiet mod øst, Østrig og Schweiz mod syd og Frankrig, Luxembourg, Belgien og Nederlandene mod vest. Hovedstaden, og i øvrigt også den største, er Berlin. Photowall hylder dette historiske land med sin egen kollektion af lærredsprints af Tyskland. Disse billeder skildrer de forskellige facetter og regioner i dette fantastiske land. Hæng et par af disse Tyskland lærredsprints op på væggene i din stue, og føl, at rummet er gennemsyret af en følelse af liv og vitalitet. Din familie og dine kære vil helt sikkert blive betaget af blot synet af disse Tyskland lærredsprints. De vil takke dig for, at du har været så klog at sætte disse Tyskland lærredsprints op på væggene i din stue.

Mytisk i Tyskland lærredsprints

Det vigtigste knudepunkt for finans og handel i Tyskland er byen Frankfurt. Mens det største urbane sted er Ruhr. Flere germanske stammer var allerede bosiddende i det, der senere skulle blive det moderne Tyskland, siden oldtiden. Der var allerede en veldokumenteret region kaldet Germania før 100 e.Kr. Disse tyske territorier blev en del af det Hellige Romerske Rige i det 10. århundrede. Photowall hylder dette lands historie med "München Skyline", "Berlin Skyline" og "Del af Berlinmuren med Grunge Graffiti-Potsdamer Platz" i sin fantastiske serie af lærredstryk af Tyskland. Disse billeder viser skylines af de mere berømte storbyområder i denne store region. Hæng et par af disse Tyskland lærredsprints op på væggene i dit opholdsrum, og giv rummet en følelse af dynamik og sjov. At spille videospil, se film og lytte til din yndlingsmusik vil aldrig være så engagerende, som når du har disse Tyskland lærredsprints omkring dig. Måske vil du endda gerne vise et par af disse Tyskland lærredsprints i dine gange for at give dette kedelige og triste område et tiltrængt boost af farve.

Historisk i Tyskland lærredstryk

De nordtyske regioner blev fokus for den protestantiske reformation i det 16. århundrede. Efter Napoleonskrigene og Romerrigets fald blev det tyske forbund oprettet i 1815. Ved afslutningen af Første Verdenskrig kom den tyske revolution i 1918, som etablerede den halvpræsidentielle Weimarrepublik. Photowall viser sin respekt for de betydningsfulde begivenheder, der fandt sted i dette land, med "Berliner Dom", "Berlin Skyline Panorama" og "Rainy Morning at Hintersee (Bavaria)" i sin fantastiske kollektion af lærredstryk af Tyskland. Disse billeder viser de mest berømte steder i landet. Hæng et par af disse Tyskland lærredsprints op i dine opholdsrum, og føl dig som om du er i en rustik bayersk landsby, hvor du drikker en øl og spiser pølser. Selve billedet af disse fine Tyskland lærredsprints vil jage alle dagens bekymringer og bekymringer væk. Du kan også placere et par af disse lærredsprints fra Tyskland i dit private arbejdsværelse eller i dit minibibliotek, så du føler dig som en moderne industrimand, der tænker over byernes økonomiske potentiale. Du vil aldrig kede dig et øjeblik med disse lærredsprints fra Tyskland i dit hjem.

Indtryksfuldt og uforglemmeligt

I midten af 1930'erne meldte en ung korporal, der havde tjent under Første Verdenskrig, sig ind i det nationalsocialistiske parti i Berlin og talte med så stor entusiasme, at han snart erobrede middelklassens hjerter og sind. Et årti senere blev denne mand, der hed Adolf Hitler, den øverste diktator og leder af hele Tyskland. Under hans styre blev 6 millioner jøder henrettet, og Anden Verdenskrig begyndte. Efter fire års krig besejrede de allierede magter endelig Hitlers styrker og genoprettede orden i området. Photowall minder os om, at hver generation har sine fejltagelser og tragedier med "Tiergatan Berlin", "Dresden Skyline" og "Brandenburger Tor om natten" i sin fine serie af lærredstryk fra Tyskland. Hæng et par af disse op på din seng, i dit soveværelse, og føl dig som om du lukker øjnene i en gammel germansk skov. Dine drømme vil være fyldt med billeder af hvide bjergtoppe og krystalklare søer med disse fine Tyskland lærredsprints i dit soveværelse. Du kan også udstille dem i din spisestue og forestille dig, at du spiser et let aftensmåltid i et af de fornemme slotte i landsbyerne i Salzburg.
Produktoplysninger

Hurtig levering

Din bestilling sendes inden for 1–4 dage, og du har altid fri fragt. Tapetlim er inkluderet.

100% garanti

Vi vil kun have tilfredse kunder. Derfor har du altid 30 dages returret, og du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.